Academie Educatie

De Academie Educatie kwalificeert en professionaliseert ondernemende, nieuwsgierige en zelfbewuste leraren. Hier kun je de leraar worden die je wil zijn. We bieden onze studenten veel ruimte om zich te verbreden of te verdiepen. En: samen met het werkveld pakken we het lerarentekort aan.


Onderwijs

Thuisbasis voor bachelor, master en Associate degree (Ad)

Opleidingen op educatief gebied, in welke vorm dan ook. De Academie Educatie is de thuisbasis voor tal van lerarenopleidingen. Onze studenten kiezen voor een voltijd- of deeltijdopleiding, of een speciaal traject: een kopopleiding of zij-instroom.

Dit zijn de opleidingen:

OnderwijsPost-hbo, cursus en training

Nog niet uitgeleerd? Onze academie heeft een groot aantal post-hbo-opleidingen, cursussen en trainingen in huis. Lees meer over de ILS Academie en de Pabo Academie, dit dit aanbod verzorgen. 

Onderzoek

Thuisbasis voor praktijkgericht onderzoek

Samen met het onderwijs zetten we onze tanden in maatschappelijke vraagstukken. Dat doen we door praktijkgericht onderzoek uit te voeren. In de Academie Educatie gebeurt dat in 6 lectoraten, in 6 onderzoeksgroepen dus. Ook is er een kenniscentrum verbonden aan de academie.

Meer over de lectoraten en het kenniscentrum:

Kenniscentrum Kwaliteit van LerenNieuwe kennis over leren en ontwikkelen

Leren verandert. Samen met het werkveld zoeken we naar nieuwe kennis over leren en ontwikkelen, binnen en buiten de school. 

En met die kennis bereiden we onze studenten weer voor op het beroep. Zodat je straks een collega hebt waar je op kunt bouwen.  

Contact

Academie Educatie

Aly Smelt, Academiedirecteur
E Aly.Smelt@han.nl
T (024) 323 37 78 (secretariaat)