Open Avonden Deeltijd

Alicja Swerewsce; Durf campagnebeeld voor openingspaginahan.nl Breed
02 jun

Meer dan 80 Associate degree-, bachelor- en master-studies, tientallen trainingen, cursussen en post-hbo-opleidingen. Maak daar maar eens een keuze uit. We helpen je graag. Praat met studenten en docenten tijdens een Open Avond en stel je vragen aan een studieadviseur.

Volgend event Praktische informatie

 • Event: Online Open Avond
 • Datum:  2 juni 2021
 • Tijd: 18:00 - 21:00
 • Locatie: Online
 • Website: Online Open Avond
 • Update Corona: Wil je meer weten over de stappen en maatregelen van de HAN? Ga naar de pagina over het coronavirus.

Komend jaar Events Deeltijd

Door de coronacrisis is het niet altijd mogelijk om een evenement op locatie te organiseren. Daarom kan het zijn dat het evenement online wordt gehouden. Dit staat altijd bij het evenement aangegeven.

Online of HAN campus?

Online Open Avond

Door de coronacrisis kan het zijn dat het evenement online zal plaatsvinden. Dit staat altijd bij het evenement aangegeven. Je meldt je aan voor de Online Open Avond. Op de datum van de Online Open Avond zal een online omgeving open staan. Elke opleiding heeft een eigen programma. Je kunt bijvoorbeeld online voorlichtingen volgen en chatten met docenten. Er is ook een algemeen programma. Daar kun je bijvoorbeeld terecht voor een studiekeuzetest, HAN Employment of omscholen. Je kunt er gewoon bij zijn vanuit je eigen woonkamer op je laptop.

Jochem blauwe bank

Open Avond HAN campus

Als de situatie het toelaat, kan het zijn dat de Open Avond op de HAN campus zal plaatsvinden. Dit is afhankelijk van de coronacrisis en zal altijd bij het evenement worden aangegeven. Je meldt je aan voor de Open Avond. Je gaat naar de locatie van de opleiding van jouw interesse: Arnhem of Nijmegen. Je krijgt persoonlijk advies van docenten en (oud-)studenten. Je kunt presentaties, proefcolleges, workshops en voorlichtingen volgen. Er is een informatiemarkt met algemene informatie over bijvoorbeeld financiering en toelating.

Achterkant twee meisjes wandelend

Economie en BedrijfOpen Avond HAN campus

Klaar voor de klas? Loopbaancoaches Onderwijs en Opvoeding

Een passende opleiding kiezen begint met een grondige blik in de spiegel. Zeker als je het vak van leraar ambieert. Dat kan goed uitpakken, maar soms kun je toch beter een andere weg inslaan. Bij de Speeddates Loopbaancoaching op de Online Open Avond Deeltijd Educatie denken ze met je mee.

docent klas studenten klaslokaal lessituatie, FEM commerciele economie, accountancy

coronanieuws

Meer weten over het coronavirus en het onderwijs op de HAN? Volg ons liveblog of check de veelgestelde vragen over dit onderwerp.

artist-impression van een virus

Neem een kijkje...HAN campus Arnhem

HAN campus Nijmegen

Twijfels?In september of februari starten?

Ben je er nog niet helemaal uit? Wist je dat veel Associate degrees, bachelors en masters ook starten in februari. Interesse? Ga naar de opleiding van jouw keuze.

 

Hangar

Wat heeft HAN Deeltijd jou te bieden?

5 VOORDELEN VAN EEN DEELTIJDSTUDIE VOOR JE WERKGEVER

 1. Verbinding met de kennis van HAN
  Bedrijven en organisaties leren mee met jou. Je neemt casussen van het werk mee naar de opleiding en je neemt de feedback mee terug.
 2. Ontwikkeling van het huidig personeel
  Deeltijdstudenten brengen actuele kennis mee naar bedrijven en organisaties. Dit zet veel in beweging: huidig personeel gaat mee in deze ontwikkeling (spillover effect).
 3. Deeltijdstudent is gemotiveerde aanpakker
  Starten met een deeltijdstudie is een bewuste keuze. Je bent vaak zeer gemotiveerd en bereid om een stap extra te zetten. Ook weet je van aanpakken: je steekt je energie graag in praktische opdrachten, niet in het schrijven van ingewikkelde rapporten.
 4. Financieel aantrekkelijk
  Studiekosten zijn fiscaal aftrekbaar. Er zijn verschillende subsidieregelingen voor werkgevers. En de kosten voor jouw opleiding zijn snel terugverdiend, omdat je als student direct inzetbaar bent.
 5. Goed werkgeverschap
  Last but nog least: structureel investeren in medewerkers is een teken van goed werkgeverschap. En: het bevordert de betrokkenheid van werknemers.

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500