Opleidingen voor professionals

Zoek je een incompany-training of cursus voor je werknemers? Of een deeltijd-opleiding? Op deze pagina vind je het overzicht van al onze opleidingen voor professionals. Je leest er ook over de financiële regelingen waarvan je als werkgever gebruik kunt maken en over onze versnelde omscholingstrajecten.

32744 studeren-aan-de-han

Meedenken met opleidingsvraagMaatwerk en incompany-opleidingen

Waar heeft jouw bedrijf of instelling behoefte aan? We denken graag met je mee. Zo kunnen we precies bieden wat je zoekt! De HAN biedt maatwerk en incompany-opleidingen voor de meest uiteenlopende sectoren. 

33988 koffiekorner, Overleg, samenwerken

FastSwitch Versneld omscholen

Ervaren werknemers snel laten omscholen naar sectoren die kampen met personeelstekorten? Dat kan via een FastSwitch-traject. De HAN doet met 4 trajecten mee aan dit landelijke initiatief. Als deelnemer combineer je werken en leren, en kun je snel aan de slag in de zorg, IT, techniek of het onderwijs.

253772 Studenten aan het werk tijdens een les

HAN EmploymentWerkplek vinden of aanbieden

Heeft jouw bedrijf een vacature voor een deeltijdstudent? Geef deze dan door via de vacaturebank van HAN Employment. Heb je zelf hulp nodig om een relevante werkplek te vinden bij je deeltijd- of duale opleiding? HAN Employment helpt je op weg!

32576 Voortgangsgesprek, sollicitatie bedrijf en student, FEM Employment

KostenFinanciële regelingen

Als werkgever is het niet alleen heel fijn om je medewerkers te laten studeren voor hun eigen motivatie. Je organisatie wordt van al die nieuwe kennis natuurlijk ook beter. Geef een boost aan je bedrijf; combineer werken en leren. Vaak worden opleidingskosten gedeeltelijk vergoed, voor werkgevers én werknemers. Welke subsidieregelingen zijn er?

30372 Student typt op rekenmachine

Studeren in deeltijdIk zoek een opleiding

Is je werknemer op zoek naar een deeltijd-opleiding om zich verder te ontwikkelen in zijn vakgebied? Of het nu een bachelor, master, een korte cursus of een post-hbo gaat, bij de HAN zitten professionals goed. Stimuleer de carrière van je personeel en kies de opleiding die past bij je werknemer én je bedrijf!

32865 zakelijk