Informatie voor decanen

Studenten die op hun plek zitten én plezier hebben in hun studie. Dat gunnen we al onze studenten. De HAN helpt leerlingen op allerlei manieren om bewust te kiezen voor een studie. Ook investeren we in programma's voor een goede aansluiting, bij de stap van mbo of middelbare school naar hbo.

De HAN beschouwt het als een verantwoordelijkheid om aankomende studenten te begeleiden bij een goede studiekeuze. Een keuze waarmee hun capaciteiten tot bloei kunnen komen. Een studie die inspireert om stappen te maken en doelen te bereiken. Studentbegeleiding speelt in alle jaren van de studie een belangrijke rol. Studentenbegeleiders en specialisten zijn altijd bereid om mee te denken. Het initiatief ligt bij de student: het gaat immers om zijn of haar individuele wensen.

Hulp bij studiekeuze
De juiste studie kiezen begint met de juiste voorbereiding. De HAN heeft allerlei activiteiten waar je als sch…
Samenwerkingsverbanden
De HAN heeft een sterk netwerk van samenwerkingen in de regio. Lees hier meer over het platform VO-HO, Aanslui…
Studentbegeleiding
Elke student is anders. Daarom heeft de HAN verschillende mogelijkheden voor begeleiding. Ons doel: elke leerl…

aanmeldenDecanen nieuwsbrief

Begeleid jij leerlingen of studenten bij hun keuze voor een studie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief voor decanen. Daarin lees je meer over:

  • nieuwe en bestaande opleidingen
  • aansluiting en loopbaanoriëntatie- en begeleiding (LOB)
  • activiteiten voor leerlingen en ouders

Vragen?Neem contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Of wil je bijvoorbeeld een grotere hoeveelheid brochures bestellen? Interesse in voorlichting? Neem dan contact op met HAN Voorlichtingscentrum.

en-student-gesprek-overleg