Informatie voor decanen

Studenten die op hun plek zitten en plezier hebben in hun studie. Daar streven we naar bij de HAN. We helpen leerlingen op allerlei manieren bewust voor en studie te kiezen. En we investeren in programma's voor een goede aansluiting bij de stap van mbo of middelbare school naar hbo. Hier lees je hoe we dat doen.


Studentbegeleiding
Elke student is anders. Daarom heeft de HAN verschillende mogelijkheden voor begeleiding. Ons doel: elke leerl…
Hulp bij studiekeuze
De juiste studie kiezen begint met de juiste voorbereiding. De HAN heeft allerlei activiteiten waar je als sch…
Samenwerkingsverbanden
De HAN heeft een sterk netwerk van samenwerkingen in de regio. Lees hier meer over het platform VO-HO, Aanslui…

Studiekeuze eventZoek het uit!

Jongeren kunnen op zaterdag 14 maart in Arnhem aan de slag met hun studiekeuze tijdens Zoek het uit! Dat is hét gratis studiekeuze event van de HAN. Tijdens dit event staan niet de opleidingen maar de jongeren zelf centraal. Ze kiezen 2 workshops waarin ze zichzelf beter leren kennen. Nemen ze een ouder of verzorger mee? Dan doen ze de workshop gezellig samen. Dat levert nog meer inzichten op!

Aan het einde van de dag gaan jongeren naar huis met een top 3 aan opleidingen die ze interessant vinden. De ideale voorbereiding op een Open Dag dus! Laat jij je leerlingen weten hoe ze erbij kunnen zijn?

voltijd zoek het uit sfeer slinger 2019

aanmeldenDecanen nieuwsbrief

Begeleid jij leerlingen of studenten bij hun studiekeuze? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief voor decanen. Daarin lees je meer over:

  • nieuwe en bestaande opleidingen
  • aansluiting en loopbaanoriëntatie- en begeleiding (LOB)
  • activiteiten voor leerlingen en ouders
voltijd zoek het uit sfeer slinger 2019

25 maart 2020HBO Proof Festival

Wat is de meerwaarde van doorstuderen? Hoe kun je werken en studeren goed combineren? Dat en meer ontdekken studenten tijdens het HBO Proof Festival. De HAN organiseert dat festival samen met 7 ROC's. Bezoekers proeven aan het hbo tijdens een mix van workshops, interactieve trainingen, muziek en meer. 

Waar: industriepark Kleefse Waard in Arnhem 
Wanneer: 25 maart 2020

 

voltijd zoek het uit sfeer slinger 2019

save the dateHAN Agenda

Wanneer is de volgende Open Dag of Open Avond? En wat zijn de data van Zoek het uit! en de Workshop Studiekeuze? Als je het even kwijt bent, check je het in de HAN Agenda.

voltijd zoek het uit sfeer slinger 2019

Vragen?Neem contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Of wil je bijvoorbeeld een grotere hoeveelheid brochures bestellen? Interesse in voorlichting? Neem dan contact op met HAN Voorlichtingscentrum.

voltijd zoek het uit sfeer slinger 2019