Pap of mam, volg deze webinars over studiekeuze

Als je kind een studiekeuze gaat maken, sta je ook als ouder voor een uitdaging. Daarom organiseert oudervoorlichter Hermien Miltenburg elk jaar gratis webinars over studiekeuze en studeren in het hbo. Over twijfels, extra ondersteuning of geldzaken bijvoorbeeld. Ze zijn gericht op ouders, maar ook voor jongeren interessant.

werken in de hal

Hermien Miltenburg is oudervoorlichter bij de Universiteit van Wageningen en blogt daarover op Studiekeuzekind. Zij geeft samen met studenten elk jaar een aantal gratis webinars over allerlei onderwerpen rondom studiekeuze en studeren in het hbo. Denk aan studeren met bijzondere omstandigheden, twijfelen aan je studiekeuze, doorstromen van hbo naar universiteit of alles over geldzaken. 

De webinars gaan dus niet over een bepaalde opleiding of een bepaalde hogeschool of universiteit. Ze zijn bedoeld voor ouders met een kind in de bovenbouw van de havo of het vwo, maar jongeren zelf zijn natuurlijk ook welkom. Je volgt de webinars online en krijgt volop de mogelijkheid om vragen te stellen.

Meer lezen over studiekeuze

Coverfoto achterkant Koosje magazine van moeder en zoon