studenten in lounge ruimte

Een verrijking van mij als professional

De cursus ‘Professioneel ondersteunen na afstand en adoptie’ wordt door de HAN verzorgd in samenwerking met ervaringsdeskundige experts en het Fiom.

HAN Redactie
30299 Groep studenten buiten in gesprek
Doorlopende Leerlijn

Leiderschapsroute binnen AMM

Hoe ga je om met schaarste in personeel of leg je verantwoording af over een milieukwestie? Als leider binnen een organisatie ziet je rol er nu heel anders uit dan vijf jaar geleden. Ontdek jouw persoonlijke en flexibele leiderschapsroute bij Academie Mens en Maatschappij (AMM).

HAN Redactie
306820 HBO master studenten praten met elkaar in de gymzaal op de groenewoudseweg
Leven Lang Ontwikkelen

IAG Nascholingsaanbod (post-hbo)

Werk je al een geruime tijd als IAG-er en heb je behoefte aan verdiepende bij- of nascholing? Na afronding van de post-hbo opleiding is er voor IAG-hulpverleners een ruim aanbod aan na,- en bijscholingsbijeenkomsten beschikbaar.

HAN Redactie
31746 gesprek buiten op bankje
Certificering statushouders

Tweede Leerwerktraject in de Zorg succesvol afgerond

Op 23 mei ontvingen 6 statushouders hun certificaat na het afronden van een leerwerktraject van 7 maanden. Dit leerwerktraject van de HAN bereidt de statushouders voor op een deeltijdstudie hbo-Verpleegkunde. We spraken met Sharon Harambee over haar ervaringen tijdens dit traject.

HAN Redactie
529050 Groepsfoto van de certificering van het Leerwerktraject in de Zorg voor statushouder, mei 2023
De smart organisatie

Het gezamenlijk en gelijktijdig ontwikkelen van mens en technologie

Smart Technologie verandert de manier van produceren en werken van de mkb’er. Ontwikkelingen in smart technologie vraagt om de ontwikkeling van smart mensen. Het lectoraat Lean / World Class Performance doet hier sinds enkele jaren onderzoek naar en het is tijd om dit onderzoek te verbreden.

HAN Redactie
39174 studeren aan de HAN, FEM commerciele economie, accountancy, finance
De verhalen

Kansen Keren

Is de kans op een lang en gezond leven even groot voor iedereen? Dat ‘nee’ het antwoord is, weten we al lang. Daarom wil de HAN bijdragen aan het verkleinen van sociaaleconomische gezondheidsverschillen (Sociaal – Fair Health).

HAN Redactie
234501 symposium sessie Kansen Keren. Studenten in gesprek met Carinda
Master uitgelicht

Anne Tankink aan het woord

Anne Tankink is 3e jaars studente binnen de Master Musculoskeletale Revalidatie. Hoe is zij gekomen tot haar onderzoek naar virtual reality als interventie voor patiënten met schouderklachten?

HAN Redactie
526313 Foto testimonial Anne Tankink Master Musculoskeletale Revalidatie
Badminton vs Parkinson

Mensen met Parkinson aan slag

Sport – en beweging in het algemeen – helpt mensen met de ziekte van Parkinson. Het uitvoeren van bewegingen remt de achteruitgang van motoriek en verbetert de conditie. Bij badmintonvereniging BC Mariken weten ze daar inmiddels van alles van.

HAN Redactie
526207 Badmintonspeler klaar voor opslag.
Charles River

Jelena Ciric ziet haar afdeling als een speelplaats voor chemici

Charles River levert veiligheidschecks voor bijna alle producten. Hoofd Chemie van Charles River Jelena Ciric ziet haar afdeling als een grote speelplaats voor chemici. Hier worden complexe puzzels gelegd. En, niet onbelangrijk, het is een geweldige plek voor studenten die hun carriere starten. ,,Bij ons zien ze alles wat ze hebben geleerd in de praktijk."

Pim Muller
522266 Jelena Ciric werkt bij ATBC-partner Charles River
Morele economie | Deel 3

De onvermijdelijke vraag: 'Kán dat wel?'

Circulaire Economie – het gonst ervan in de maatschappij. De principes zijn inzichtelijk en helder. Toch is er misschien meer over te zeggen. Is circulaire economie op zichzelf een oplossing die de mensheid in de toekomst echt verder brengt? Of is er meer nodig?

HAN Redactie
496008 Een beeld van mensen die in een zaal zitten te luisteren