studenten in lounge ruimte

Beatrix en Lucas

Zo moeder, zo zoon

Moeder Beatrix (48) en zoon Lucas (22) kozen allebei voor een studie aan de HAN. Beatrix rondde Beeldende Therapie af; Lucas is meer van de techniek, Civiele Techniek, welteverstaan. De HAN gaat thuis met regelmaat over de tafel. Logisch als je weet dat partner/vader Rob Verhofstad heet.

HAN Redactie
356622 Headerfoto rubriek zo moeder zo dochter
kennismaking

Gijs Pelgrom nieuwe Programmaleider Post-hbo & Cursussen ABE

Gijs Pelgrom is de nieuwe Programmaleider Post-hbo & Cursussen ABE. Hij volgt in deze functie Eric Zinger op, die onlangs met pensioen ging. Voor de één is Gijs een oude bekende, voor de ander een nieuw gezicht. Een korte kennismaking met Gijs en zijn team.

HAN Redactie
322946 Arnhem, Ruitenberglaan 26, zijaanzicht, Engineering
Student blogt

Een geheim lekken

Meike Geurtsen, 3e-jaars student, is een grensverkenner. Ze gaat het avontuur aan én blogt erover. Deze keer over wat ze op haar 1e stagedag leerde. En nee, het heeft niets te maken met leeruitkomsten en leerdoelen, maar alles met een simpele, gulle begroeting.

HAN Redactie
null
Terugblik Educatie Collegetour '21/'22

Guido Weijers

Het studiejaar ’21-’22 werd bij de HAN Academie Educatie gestart met een knaller: op 13 oktober was cabaretier Guido Weijers te gast bij de eerste editie van HAN Educatie Collegetour van het nieuwe studiejaar. Weijers heeft zich bij de studenten van de lerarenopleidingen die de Educatie Collegetours organiseren in de kijker gespeeld, door het afgelopen jaar masterclasses aan scholieren te geven over het thema geluk.

HAN Redactie
298078 Foto van Guido Weijers voor de Educatie Collegetour 2021

De perfecte blend in flexibel onderwijs

Dr. Marijn Post, beleidsmedewerker Leren met ict bij services Onderwijs, Onderzoek en Kwaliteitszorg (OOK), is een van de collega’s die vanuit services medewerkers adviseert over blended leren.

Justine van den Berg
Illustratie voor het online DLWO magazine
Gastcollege Mendix

Studenten bouwen een pizza app

Bij de opleiding HBO-ICT leren en werken docenten en studenten vaak samen met de beroepspraktijk. Het gastcollege van Mendix is hier een mooi voorbeeld van.

HAN Redactie
32356 toekomstlokaal, communicatie, college, luisteren, studenten, economie, finance
Jubilaris Anite Verkerk

"Geef mij nog maar een contractje na mijn pensioen!"

Haar leukste tijd bij de HAN? Regelen, plannen, bellen... Pionieren dus! Omdat de HAN dit jaar 25 jaar bestaat vertelt mede-jubilaris Anite Verkerk daar meer over. En over hoe zij nog lang niet uitgewerkt is.

HAN Redactie
356313 banner HAN 25 jaar jubileum met Anite Verkerk, hoofddocent Bedrijfseconomie
De onderzoekers van de HAN

Maya Sappelli

Wie zijn de onderzoekers van de HAN? In deze editie: Maya Sappelli, senior onderzoeker Data Science bij het HAN Centrum IT & Media.

HAN Redactie
354287 Coverbeeld vrouw met loep, onderzoekers van de HAN (NH)
Onderzoek

HAN bouwt Smart U-shaped Assembly Cell als leer- en probeeromgeving

De Academie Engineering en Automotive van de Hogeschool van Arnhem en bouwt samen met bedrijven en studenten een Smart U-Shaped Assembly Cell (USAC). Ons doel is om een leer- en probeeromgeving te maken voor bedrijven, studenten en onderzoekers waarin smart technologieën worden uitgeprobeerd.

HAN Redactie
355859 Figuur bij artikel U-shaped cell
Jubilaris Mirjam Boerboom

Ga vooral op je kop staan!

De HAN bestaat dit jaar 25 jaar en in dit jubileumjaar laten we andere jubilarissen aan het woord. Dit keer is het de beurt aan Mirjam Boerboom, die op haar 1e werkdag aangezien werd voor student, maar die inmiddels al haar collega’s meeneemt in het slimmer organiseren en roosteren.

HAN Redactie
352392 Banner HAN 25 jaar jubileum met Mirjam Boerboom, beleidsmedewerkers AMM