Ik wil...

Wisselen van studie

Studeer je aan de HAN en twijfel je of je de goede studie hebt gekozen? Wil je misschien stoppen, of je oriënteren op een andere studie? Je bent niet de enige met deze twijfels. Studiekeuze- en Loopbaancoaching denkt met je mee en helpt je erachter te komen wat jou volgende stap is.

toekomstlokaal

Switchen van carrière

Wil jij omscholen naar een beroep met meer toekomst of zingeving? In 4 stappen helpen we jou op weg naar een succesvol omscholingstraject. Wist je dat er ook versnelde omscholingstrajecten zijn, waarbij je werken en leren combineert?

studenten overleggen tijdens hoorcollege

Overstappen van universiteit naar hbo

Kom je van het vwo? Dan hoorde je misschien altijd dat het 'zonde' was om naar het hbo te gaan. Nee hoor! Het gaat er om wat bij je past. Ben je een doener of een denker? Klik verder en lees meer over de verschillen tussen universiteit en hbo en de ervaringen van andere studenten. Past het hbo bij jou?

in verschillende groepjes

Stoppen met je studie

Studeer je aan de HAN en wil je misschien (tijdelijk) stoppen? Blijf niet te lang met je twijfels rondlopen, Het Student Support Center denkt met je mee. Op HAN Insite lees je wat je moet regelen en welke ondersteuning je kunt krijgen.

in verschillende groepjes