Starten in februari

Duurt september jou te lang? Met sommige opleidingen aan de HAN kun je al in februari starten. Dat is een lekker begin van het nieuwe jaar!

studeren-op-campus

Waarom in februari starten?

Misschien ben jij tijdens het studiejaar gestopt met een andere studie. Of je bent na je eindexamen eerst een paar maanden naar het buitenland geweest. Of je werkt al, en wilt weer gaan studeren of werken en leren combineren.

Als jij in de herst of winter al precies weet met welke hbo studie je wilt starten, waarom zou je dan wachten tot september? Veel deeltijdopleidingen start al in februari! Een paar voltijdopleidngen ook. Ga je omscholen, specialiseren of houd je kennis up-to-date en start in februari al met een opleiding.

Welke opleidingen starten in februari?

Dat kun je in 1 oogopslag zien in onze opleidingszoeker, door startdatum ‘februari 2021’ aan te kruisen. Zoals je zult zien, starten vooral veel deeltijdopleidingen in februari.

Deadline voor aanmelden

Je kon je tot 1 februari 2021 aanmelden voor een opleiding die in februari start. Valt jouw keuze op een deeltijd- op duale opleiding, dan heb je in die maand een intake bij de HAN. Wordt het een voltijd-opleiding, dan volgt er in februari nog een studiekeuzecheck