Agenda

studeren in de brew, communicatie, brew, studeren, studenten, finance, economie

Online Open Dag | 9 januari 2021

Benieuwd wat de HAN te bieden heeft? Bezoek de Online Open Dag op 9 januari 2021. De opleidingen organiseren dan allerlei online activiteiten, zoals een voorlichting of Q&A. Laat alvast je mailadres achter, dan krijg je een seintje als je je voor die activiteiten kunt aanmelden.

9 jan
10:00 - 17:00
Dana Kuiper; Durf campagnebeeld voor openingspaginahan.nl Breed

Studieloopbaanbegeleiders: train jezelf!

De ontwikkelde training is bedoeld om docenten met LOB- of SLB-taken in het mbo en hbo handvatten te geven om studenten succesvol te helpen doorstromen van het mbo naar het hbo.

13 jan
15:00 - 18:00
studenten lachen

Health webinar 'Belangrijker dan ooit: aandacht voor gezondheidsverschillen'

Tijdens het webinar op 10 februari praten we je bij over gezondheidsverschillen tussen laagopgeleiden en hoogopgeleiden. Het webinar was in oktober een groot succes. In deze herhaling kun je kiezen voor een andere breakoutsessie.

10 feb
15:00 - 16:45
jongeman achter laptop

Online Open Avond 10 maart 2021

Corona houdt ons nog wel even van de straat. Jammer, maar geen reden om stil te blijven zitten! Misschien denk je juist wel meer na over je werk. Doe je nog wel wat je leuk vindt? Zoek je verdieping, of wil je je specialiseren? Pak je kans en kom langs op de online Open Avond van 10 maart.

10 maa
18:00 - 21:00
Lex Burgers; Durf campagnebeeld voor openingspaginahan.nl Breed

Online Open Dag | 27 maart 2021

Benieuwd wat de HAN te bieden heeft? Bezoek de Online Open Dag op 27 maart 2021. De opleidingen organiseren dan allerlei online activiteiten, zoals een voorlichting of Q&A. Laat alvast je mailadres achter, dan krijg je een seintje als je je voor die activiteiten kunt aanmelden.

27 maa
10:00 - 17:00
Jelle van Esch; Durf campagnebeeld voor openingspaginahan.nl Breed

Symposium Health, over het verkleinen van gezondheidsverschillen

In 2019 organiseerden we het symposium ‘Lang zullen we leven', over het verkleinen van sociaal-economische gezondheidsverschillen. We wilden dit jaarlijks doen, maar vanwege corona is dat niet gelukt. Zet nu alvast de nieuwe datum voor ons jaarlijkse symposium in je agenda: 17 juni 2021.

null