HAN Campus Nijmegen, communicatie, klas, presenteren, studenten, college, les, finance, economie

Vacature

Word jij de nieuwe studentambtenaar?

De Gemeente Nijmegen en alle onderwijsinstellingen in Nijmegen (HAN, RU en ROC) weten graag wat er speelt onder studenten. Een studentenambtenaar is de verbinder die ervoor zorgt dat bepaalde thema's bespreekbaar worden gemaakt én er actie ondernomen kan worden. Word jij de nieuwe studentambtenaar namens het mbo en hbo?

HAN Redactie
01 december 2022
drie studenten werken samen
Technologie in zorg, welzijn en sport

HAN iXperium Health krijgt plek die het verdient

Op 1 december was de officiële opening van de nieuwe locatie van het iXperium Health. In dit innovatielab staan technologie in zorg, welzijn en sport centraal.

HAN Redactie
01 december 2022
474541 Grote opkomst bij de officiële opening van de nieuwe locatie van het iXperium Health
Open leermaterialen

Marijn Post wint SURF Onderwijsaward

Op 15 november ontving Marijn Post tijdens de SURF Onderwijsdagen 1 van de 5 SURF awards voor vernieuwers van opleidingen. Marijn is beleidsmedewerker Onderwijsinnovatie met ICT bij de HAN. Ook werkt ze als senior adviseur leren met ICT bij de centrale staf Onderwijs, Onderzoek en Kwaliteitszorg (OOK).

HAN Redactie
01 december 2022
469755 Marijn Post, beleidsmedewerker Onderwijsinnovatie met ICT wint SURF ONderwijsaward 2022
Sportdeelname en gezondheidsverschillen

Boymansprijs voor beste sportonderzoek van Willem de Boer

Willem de Boer, docent-onderzoeker aan de Academie Sport en Bewegen van de HAN, kreeg de Boymansprijs voor zijn proefschrift. In zijn proefschrift gaat hij in op de gezondheidsverschillen tussen lage en hoge inkomensgroepen in relatie tot sportdeelname.

HAN Redactie
01 december 2022
Hardloopwedstrijd

Spotlightsessie iXperium tijdens EAPRIL 2022

Van woensdag 23 november tot en met 25 november vond EAPRIL 2022 plaats. Dit jaar was de HAN de host van de 3 daagse conferentie. Onderzoekers, beleidsmakers en (onderwijs)professionals vanuit diverse landen bezochten onze campus in Nijmegen om deel te nemen aan het programma bestaande uit workshops, lezingen en presentaties rondom het thema ‘change the way people learn’.

HAN Redactie
01 december 2022
474188 Overzichtsfoto van de zaal tijden eapril 2022
Promotie Sanne Diepeveen

"Waar ligt het spraakprobleem bij kinderen nu écht?”

Spraakonwikkelstoornissen behoren tot de meest behandelde stoornissen door logopedisten. Een genormeerd spraakonderzoek is er echter nog niet. Onderzoeker Sanne Diepeveen heeft daar in haar promotieonderzoek naar gekeken.

HAN Redactie
01 december 2022
474309 Onderzoeker Sanne Diepeveen tijdens haar promotie
Zoektocht naar een betekenisvol leven

Vervolg onderzoek naar verbinding met mensen met een verstandelijke beperking

Het lectoraat Ethiek van Verbinding met Mensen met een Verstandelijke Beperking wordt voor 4 jaar gecontinueerd. Hoe zorgen we ervoor dat mensen met een verstandelijke beperking en hun naasten gezien worden? Hoe verbeteren we betekenisvolle relaties? Hoe ondersteunen we professionals in het bieden van goede zorg?

HAN Redactie
30 november 2022
363271 tekstbalonnen maken voor onderzoekend handelen
Marieke Rothuizen-Lindenschot is gepromoveerd

"Kijk wat een kind zélf belangrijk vindt"

Of kinderen nu een energiestofwisselingsziekte hebben of niet, uit onderzoek blijkt dat ze ondanks beperkingen dezelfde type activiteiten uitvoeren en dezelfde behoeften hebben als ‘gezonde’ kinderen. Zelf kunnen beslissen, dingen samen doen en van elkaar leren vinden ze net zo belangrijk.

HAN Redactie
30 november 2022
473174 Marieke Rothuizen in een blauwe jurk  samen met haar promotor tijdens haar promotie
Stuurkracht van leraren

Blijf toetsbewaam: pak de regie!

Toetsbekwaam worden, is één ding. Maar toetsbekwaam blijven, is een tweede. Lector Helma Oolbekkink vertelt hoe je de regie pakt om zelf en samen toetsbekwaam te blijven.

HAN Redactie
29 november 2022
235923 Studenten HAN Pabo Arnhem lachen in kantine.
Over je inschrijving

We stappen over op een nieuw aanmeldsysteem

Van 23 november tot en met 12 december 2022 kun je jouw inschrijving bij de HAN niet inzien of beheren. Dat komt omdat we overstappen op een nieuw systeem voor het verwerken van aanmeldingen en inschrijvingen. Je kunt je wel gewoon aanmelden voor een HAN-opleiding, dat doe je via Studielink.

HAN Redactie
29 november 2022
387945 aanmelden voltijd hbo-opleiding laptop