HAN Campus Nijmegen, communicatie, klas, presenteren, studenten, college, les, finance, economie

Succesvolle meetings

Online Bedrijvenmarkt Built Environment

De Bedrijvenmarkt Built Environment is dé place to be om studenten en het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen. Dat bleek ook 6 oktober jl. weer. 234 studenten Civiele Techniek en Bouwkunde stelden zich voor aan één of meer van de 58 deelnemende bedrijven.

HAN Redactie
21 oktober 2021
147693 toolbox laptop knieen
Academie Gezondheid en Vitaliteit

Post-hbo training Succesvol Samenwerken in Wijknetwerken vernieuwd

De zorg voor patiënten dan wel cliënten verplaatst zich steeds meer naar de eerste lijn: de wijk. De complexiteit van de zorgvraag neemt toe. Hoe zet je als zorg- en welzijnsprofessional samen met collega’s de hulpvrager centraal? De training Succesvol Samenwerken in Wijknetwerken biedt handvatten voor integraal werken in een vernieuwde, efficiënte opzet van maar 5 dagdelen!

Dorothea Koletsos
20 oktober 2021
32673 vrouw met gele trui lacht tijdens gesprek
Omscholingstraject

Deelnemers Make IT Work geven eindpresentatie

Tien deelnemers van het omscholingstraject Make IT Work verzorgden op 15 oktober hun eindpresentatie. Vol trots lieten zij het behaalde resultaat van het afgelopen half jaar zien tijdens de projectpresentatie van een webapplicatie.

HAN Redactie
20 oktober 2021
33946 Presentatie, presenteren, vergaderen
Promotie Martina de Witte

Minder stress door muziektherapie

Stress verminderen door muziek en muziektherapie? Martina de Witte, onderzoeker en docent bij de HAN, onderzocht de effecten en toepassing van muziekinterventies bij mensen met een verhoogde kwetsbaarheid voor stress. Op 28 oktober promoveert zij aan de Universiteit van Amsterdam op haar onderzoek.

HAN Redactie
19 oktober 2021
90865 Groepsles
Podcast

iXpod: Hoe krijg je leerlingen actiever en gemotiveerder?

Als je leerlingen actiever en gemotiveerder wilt krijgen is de autonomie van de leerling een belangrijke factor. Leraar Christel Janssen Steenberg vertelt in de nieuwe aflevering van iXpod hoe zij haar leerlingen meer autonomie geeft en samen met de leerlingen keuzes maakt hoe en waarmee de leerlingen aan de slag gaan.

HAN Redactie
19 oktober 2021
82163 studenten discussieren en luisteren
Beste Studies 2021

Zilver voor Civiele Techniek in Elseviers Beste Studies

Elseviers Weekblad vergelijkt jaarlijks de voltijdopleidingen op bachelor- en masterniveau. De opleiding Civiele Techniek kreeg dit jaar een zilveren medaille, gebaseerd op de resultaten van de Nationale Studentenenquête.

HAN Redactie
18 oktober 2021
341903 geopende stuw en sluis bij driel bij hoog water 2021 civiele techniek
Topopleiding

Goud voor master Circulaire Economie in EW Beste Studies 2021

De opleiding master Circulaire Economie krijgt met een gouden medaille de hoogste waardering in Elsevier’s Beste Studies 2021 die deze week in EW Weekblad is gepubliceerd. Zeer trots is de opleiding op deze erkenning. Een bevestiging van de kwaliteit en vooral de waardering van onze studenten daarvan!

HAN Redactie
15 oktober 2021
Overleg
Food & Business staat voor kwaliteit

Goud voor Food & Business in EW Beste Studies 2021

De opleiding Food & Business krijgt met een gouden medaille de hoogste waardering in Elsevier’s Beste Studies 2021 die deze week in EW Weekblad is gepubliceerd. Zeer trots is de opleiding met deze gouden medaille. Een bevestiging van onze kwaliteit en de waardering van onze studenten daarvan!

Nathalie van den Berg
15 oktober 2021
32175 creatieve kitchen, FEM Food & Business
omdat leren verandert

Podcasts over stuurkracht in het onderwijs

Jij wilt het onderwijs gericht en doelbewust veranderen. Daar heb je stuurkracht voor nodig. In de podcast-serie 'Omdat Leren Verandert' neemt HAN-lector Helma Oolbekkink je mee in de inspirerende wereld van die belangrijke professionaliteit van leraren.

HAN Redactie
15 oktober 2021
Lectoraat meervoudige professionaliteit van leraren helma oolbekkink
Coming Out Day bij Pedagogiek

Mijn ‘anders zijn’ geeft me kracht

In het kader van Coming Out Day organiseerden Pedagogiekstudenten Maud en Thymen vandaag een live Q&A op Instagram. Zij delen hun persoonlijke ervaringen en opgedane vakkennis over vraagstukken rondom genderdiversiteit en seksualiteit bij jongeren.

Marielouise Hagen
14 oktober 2021
340552 Thymen en Maud op Coming Out Day Pedagogiek