HAN Campus Nijmegen, communicatie, klas, presenteren, studenten, college, les, finance, economie

Symposium

Technologie in musculoskeletale revalidatie

Op 14 april heeft het online symposium ‘Technologie in musculoskeletale revalidatie’ plaatsgevonden met ruim 50 belangstellenden. Eens per twee jaar wordt een symposium georganiseerd om de binding tussen oud studenten, studenten, docenten, stagebegeleiders en onderzoekers te versterken.

Carlijn Brinkman-Schulte
20 april 2021
meter om enkel heen

Reunion Summer & Winter Course

On 29 April 2021, The International School of Business is organizing the first Online Reunion of the Summer & Winter courses 2016–2020.

HAN Redactie
20 april 2021
267954 Binnenstad Arnhem in de avond
Promotieonderzoek in stagepraktijk

Morele sensitiviteit verpleegkundigen

Wat houdt morele sensitiviteit als competentie van verpleegkunde studenten in? Het is een kernbegrip in het opleidingsprofiel. In de stagepraktijk bestaat nog geen expliciete aandacht voor het omgaan met morele twijfels. Ankana Spekkink onderzoekt het verhelderen en integreren van de competentie.

HAN Redactie
19 april 2021
102312 verpleegkundigen overleggen op de gang
Studiefinanciering

DUO organiseert webinar voor ouders

Gaat jouw kind studeren aan het hbo? Daar komt een heleboel geregel bij kijken, denk aan een OV-chipkaart en studiefinanciering. Daarover volg je op 29 april om 19:30 een gratis webinar van DUO, speciaal voor ouders. Ben je meteen helemaal op de hoogte!

HAN Redactie
19 april 2021
vrouw luisterd met koffiebeker in hand
Academie Built Environment

Samenwerkingsovereenkomst met Japanse universiteit

De International Week van de Academie Built Environment begon goed. Voordat de activiteiten gerelateerd aan de opleiding Bouwkunde en Civiele Techniek van start gingen, werd een samenwerkingsovereenkomst getekend met een Japanse universiteit.

HAN Redactie
19 april 2021
283979 Academiedirecteur Built Environment Frank Spuij ondertekent onder toeziend oog van Dort Spierings een samenwerkingsovereenkomst met Toyo University in Tokyo, Japan.
Voordracht

Karen Kotten-Lips voorgedragen als docent van het jaar

De HAN heeft docent Voeding en Diëtetiek Karen Kotten-Lips voorgedragen als Docent van het Jaar 2021, georganiseerd door het ISO.

HAN Redactie
18 april 2021
284231 Foto van Karen Kotten-Lips voor docent van het jaar
Oriënteren in Coronatijd

Maak nu ook in Nijmegen kennis met het lerarenvak

Hoe is het nou echt om voor de klas te staan? En hoe ziet een dag van een leraar eruit? Na de succesvolle Arnhemse start van de studiekeuzeactiviteiten ‘Meet the teacher’ en ‘Kijkje in de klas’ in de regio Arnhem is nu ook Nijmegen aan de beurt. Ontdek zelf of het voor de klas staan iets voor jou is.

HAN Redactie
16 april 2021
docent buigt over tafel student
Gas op Elektrisch

Alle monteurs in een zero-emissie voertuig!

In grote steden rijden een hoop servicemonteurs rond in bestelbusjes. Makkelijk en vertrouwd, maar vaak ook vervuilend. Grote steden maken plannen om hun binnenstad te sluiten voor vervuilende vervoermiddelen. Dat kan dus voor problemen zorgen. Een zero-emissie voertuig kan de oplossing zijn.

HAN Redactie
16 april 2021
283968 logo onderzoeksproject gas op elektrisch
Start 1 september

Ad Ervaringsdeskundigheid in Zorg en Welzijn ontvangt accreditatie

De eigen ervaring als cliënt in de GGZ, verslavingszorg, maatschappelijke zorg of welzijn inzetten om andere mensen te helpen bij hun herstel? Dat kan met de nieuwe opleiding Ad Ervaringsdeskundigheid in Zorg en Welzijn van HAN University of Applied Sciences. Onlangs is de opleiding geaccrediteerd door de NVAO (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorgaan) en mag de opleiding in september 2021 van start.

HAN Redactie
16 april 2021
pratend in klaslokaal
Lectoraat Eigentijds beoordelen en beslissen

Installatie lector Tamara van Schilt-Mol

Op 15 april is Tamara van Schilt-Mol als lector Eigentijds beoordelen en beslissen geïnstalleerd. In het lectoraat onderzoekt ze hoe leraren en scholen beslissingen over leerlingen en studenten kunnen nemen. Die keuzes op basis van toetsresultaten zijn van groot belang, dus er mag geen twijfel over bestaan. In het lectoraat onderzoekt Tamara hoe het anders moet én kan.

HAN Redactie
16 april 2021
279860 Portret foto van Tamara van Schilt bij trap.