HAN Campus Nijmegen, communicatie, klas, presenteren, studenten, college, les, finance, economie

Project

therapeutic VirtuAl Reality IntEgrated within physioTherapY (VARIETY)

VARIETY staat voor: therapeutic VirtuAl Reality IntEgrated within physioTherapY. De VARIETY-studie is een gerandomiseerd gecontroleerd onderzoek naar fysiotherapie met therapeutische virtual reality voor mensen met ernstige chronische lage rugpijn.

234467 null
Onderzoek naar langdurige pleegzorg na onbedoelde zwangerschap

Afstand in verbondenheid

Jaarlijks overwegen zo’n 60 onbedoeld zwangere vrouwen in Nederland om na de geboorte niet zelf voor hun kind te gaan zorgen. Zij kunnen kiezen voor adoptie, maar kunnen ook kiezen voor langdurige pleegzorg. Over de ervaringen hiervan is nog weinig bekend. Deze worden in dit project onderzocht.

282512 Afstand in verbondenheid, project Mieke Spek

Achtergrond

In het programma werken verschillende disciplines zoals voeding, leefstijl, gedragswetenschappen, klinisch onderzoek, epidemiologie, wiskunde, biologie, industriële vormgeving en technologie samen om te komen tot een gezonder brein; een combinatie van een beter lange- en kortetermijngeheugen, verhoogde concentratie en meer flexibiliteit.

31980 student schept pizza
Project

Maintaining Optimal Cognitive function In Ageing (MOCIA)

Leefstijl is belangrijk in zowel de preventie als de behandeling van ziekte. MOCIA bestaat o.a. uit een toegepast wetenschappelijk onderzoek, een praktisch leefstijlprogramma, waarin meerdere disciplines samenwerken aan het verbeteren van leefstijl, ondersteund door (nieuwe) technologie.

31980 student schept pizza