Open Dagen voltijd

Esmee Voet; Durf campagnebeeld voor openingspaginahan.nl Breed
27 mrt
Meld je aanOnline Open Dag 27 maart
09 jan
Kijk nog eens terugOnline Open Dag 9 januari

Je hebt een hbo-opleiding op het oog, maar past die wel echt bij jou? Of heb je nog geen flauw idee wat je wilt? Wij denken met je mee. Bezoek de Online Open Dag van de HAN.

Terugkijken

De Online Open Dag van de HAN was op 9 januari. Heb jij 'm gemist? Of wil je je verder in je keuze verdiepen? Kijk de video's en voorlichtingen nog eens op je gemak terug. Of meld je alvast aan voor de Online Open Dag van maart!

voltijd campagne durf Beau 2019. Breed

OpleidingenKennismaken na de Open Dag

De opleidingen organiseren allerlei activiteiten, zodat jij ze na de Open Dag nog beter kunt leren kennen. Dat kunnen ook corona-proof activiteiten op de campus zijn, want sfeer proeven is natuurlijk het leukst op de campus! Zo krijg je toch een compleet beeld. Kom bijvoorbeeld naar de HAN campus voor een rondleiding, proefstudeerdag of 1-op-1 gesprek. Of meld je aan voor een online activiteit. Het aanbod verschilt per opleiding.

Twee meiden lopen door de gang van je weg

Help! Studiekeuze en de coronacrisis

Een studie kiezen in deze tijd van mondkapjes, afstand houden en Online Open Dagen is lastig. Toch is er ook nu heel veel wat je wél kunt doen om jezelf en de opleidingen beter te leren kennen. Kijk maar mee!

 

jongen in klaslokaal gooit papieren weg uit frustratie
  • Twee studenten buiten voor R31 met laptop

    Nog geen flauw idee?

    Dan moet je nog even op onderzoek uit! Jezelf beter leren kennen en een richting bepalen, daar begint het mee. Wist je dat de HAN ook allerlei tools biedt om jou daarmee te helpen? Op de pagina 'Zoek het uit' lees je er alles over. 
  • Student luistert naar student

    Twijfel je nog?

    Je hebt wel een paar studies in gedachten, maar je blijft twijfelen! Welke wordt het? Tijd om de knoop door te hakken! Benieuwd hoe je dat doet? Check deze pagina vol tips. Je vindt er ook ervaringen van studenten die jou voorgingen: hoe hakten zij de knoop door?

Verliefd geworden?

Activiteit op de campus

Wil je meer over de inhoud van een opleiding weten? Meld je dan aan voor een van onze activiteiten, online of op de campus. Het aanbod verschilt per opleiding: van Proefstudeerdagen en Rondleidingen tot 1-op-1 gesprekken.

Studenten Pedagogiek luisteren naar elkaar in een kring

Zet je netwerk in

En dat van je ouders. Er is altijd wel iemand die iemand kent die de studie volgt of het beroep doet dat jij op het oog hebt. Die wil vast wel al jouw vragen beantwoorden, zodat jij kunt checken of jouw verwachtingen kloppen.

studente praat met docent in twee gesprek

Bespreek het

Wat ben je de afgelopen tijd allemaal te weten gekomen? Vertel het! Aan je ouders, vrienden, leraren, buren en wie het maar horen wil. Hoe kijken zij tegen jouw keuze aan? Inspirerend, zo had jij het nog niet bekeken. Terwijl jij vertelt wat jou leuk lijkt en waar je over twijfelt, merk je zelf ook welk gevoel daarbij naar boven komt. Weer een stap verder!

Meiden lunchen aan tafel met planten en telefoon

Blauwtje gelopen?

Was de opleiding waar jij je in hebt verdiept toch niet wat je had verwacht? Jammer. Dat voelt misschien als een stap terug, maar het is juist vooruitgang. Nu je weet wat je niet leuk vindt aan deze opleiding, kun je beter benoemen wat je dan wél zoekt. Stel je richting bij en ga opnieuw op onderzoek uit. Je komt er wel!

student peinzend, FEM Finance Tax and Advice

Of toch een tussenjaar?

Dat de coronacrisis impact heeft op jouw studiekeuze, merk jij vast ook. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren nu een tussenjaar overweegt, terwijl ze dat voor de coronacrisis niet deden. Heb jij je uitgebreid in je studiekeuze verdiept maar kom je er écht niet uit? Zomaar een studie kiezen omdat het moet is ook niet verstandig. Misschien is een tussenjaar dan wat voor jou.

student wijst op wereldkaart

Meer vragen?

Wil jij je persoonlijke situatie bespreken? Bijvoorbeeld over toelating of studeren met bijzondere omstandigheden? We zitten voor je klaar! Je kunt ons via Whatsapp bereiken: 024 - 353 0500. Kom maar op! 

Overzicht werkplekken studenten met laptop