open dagen voltijd

Durf jij een studiekeuze te maken? De Open Dag is het moment om hier mee te starten. Praat met studenten en docenten, bezoek voorlichtingen, proef de sfeer en doe mee aan diverse workshops. Ontdek welke opleidingen er zijn en welke het beste bij jou past.

Wanneer kom jij langs?

De Open Dag is hét moment om te starten met jouw studiekeuze. Bezoek de locaties in Arnhem of Nijmegen, proef de sfeer, volg voorlichtingen en workshops en praat met studenten of docenten. Zo kom je er echt achter wat bij jou past. Zie jij jezelf op de HAN Campus rondlopen? 

Extra Open Dag op zondag 10 november in Nijmegen

Kom jij in november naar onze Open Dagen? Goed nieuws: in Nijmegen trekken we daar dit jaar een heel weekend voor uit, op 9 en 10 november. Zo krijgt iedereen de kans om de opleiding van zijn keuze te bezoeken.

Op zondag 10 november zijn deze opleidingen aanwezig:

  • Ergotherapie
  • Fysiotherapie
  • Logopedie
  • Medische Hulpverlening
  • Pedagogiek
  • Social Work
  • Toegepaste Psychologie
  • Vaktherapie
  • Verpleegkunde
  • Voeding en Diëtetiek

Heb jij interesse in deze opleidingen? Kom dan langs op zondag, dan is het minder druk. Ook leuk: als je je aanmeldt, stel je meteen je eigen dagprogramma samen. Top, zo ben je verzekerd van een plekje tijdens de voorlichtingen.

Studiekeuze eventZoek het uit!

Word jij straks fysiotherapeut, duik je het lab in, ga je aan de slag als cyberspecialist of wil je een eigen bedrijf? Pff, lastig.. Ben je er nog niet uit? Kom op zaterdag 26 oktober 2019 naar Zoek het uit! Hét studiekeuze event van de HAN. 

Zit jij in 4 havo of 5 vwo? Dan wordt het tijd om aan de slag te gaan met je studiekeuze. Lastig, want er is zoveel om uit te kiezen. Tijdens Zoek het uit! kom je erachter wat je leuk vind, waar je goed in bent en wat echt belangrijk voor je is. 

Wil je meer weten waarom Zoek het uit! de juiste start is om te beginnen met je studiekeuze? 

deadline aanmelden

Wil jij in september 2020 starten met een voltijdopleiding? Dan kan je je vanaf 1 oktober 2019 aanmelden via Studielink. Let wel op: heb jij een opleiding met een Selectie & Plaatsing procedure? Dan kan je je tot 15 januari 2020 aanmelden. Voor opleidingen met een Studiekeuzecheck of aanvullende eisen is de aanmelddeadline 1 mei 2020.

DURF JIJ...

DOOR NA HAVO?

Na de HAVO een hbo opleiding? Wat staat je te wachten en waar kan je rekening mee houden? Bezoek op de Open Dag de workshop ‘Studeren aan het hbo’ en stel al je vragen.

DOOR NA MBO?

Volg jij nu een mbo opleiding en twijfel je of je daarna een hbo opleiding wilt volgen? Tijdens de Open Dag hoor jij van mbo’ers hoe het is om nu een hbo opleiding te volgen in de workshop ‘Van mbo naar hbo’.

DOOR NA VWO?

Na je vwo een hbo of wo opleiding? Wat past het beste bij jou en hoe hebben anderen dit ervaren? Op de Open Dag in de workshop ‘HBO of WO, wat past het best bij mij?’ praten studenten van de Radboud Universiteit en de HAN je bij.

TE SWITCHEN OF EEN TUSSENJAAR TE NEMEN?

Zit je niet helemaal op je plek of kan je echt geen keuze maken? Dan is het handig om langs te gaan bij de Start Academy. Zij zijn op de Open Dag aanwezig met een informatiestand én je kunt een workshop volgen.

DURF JIJ...

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 06 - 25 64 04 70