HAN University of Applied Sciences logo
Open dag
Open dag
Open dag
Open dag
Open dag
Kom
langs

Welke opleiding past het beste bij jou? Dat ontdek je op de Open Dagen! Proef de sfeer op de campus en stel je vragen aan studenten en docenten van de opleidingen. De volgende Open Dagen van de HAN zijn op 11 en 12 november in Nijmegen en op 18 november in Arnhem.

Wanneer is de volgende Open Dag?

De volgende Open Dagen van de HAN zijn op 11 en 12 november in Nijmegen en op 18 november in Arnhem. Wil je een seintje krijgen als het programma bekend is en jij je kunt aanmelden? Laat je mailadres achter, dan houden we je op de hoogte.

425160 Studiekeuze hbo-studie Open Dagen HAN

Hoe bereid ik me voor op de Open Dag?

De Open Dag is jouw kans om studenten en docenten van een opleiding het hemd van het lijf te vragen. Maar eh... wat wil je eigenlijk vragen? Fijn om dat van te voren op een rijtje te zetten, zo haal je het meeste uit je Open Dag. Hier vind je wat inspiratie, ook als je nog geen idee hebt welke opleiding je wilt bezoeken.

Stel slimme vragen op de Open Dag
Na de Open Dag
 

Kom je Proefstuderen of Meelopen?

Klikt het met een opleiding? Kom na de Open Dagen verder kennismaken om te onderzoeken of de opleiding écht bij jou past. Kom een dagje Proefstuderen of Meelopen, of bespreek jouw persoonlijke situatie in een 1-op-1 gesprek. 

453886 Maak kennis met een hbo-opleiding, kom proefstuderen of meelopen
Open Dagen HAN 

Veelgestelde vragen