Open Dagen voltijd

327355 studiekeuzemagazine, meisje met kauwgombal, hero, 3648x1641
maart/april 2022Houd me op de hoogte

Goed nieuws: de Open Dag in Arnhem op 22 januari gaat door, online én op de campus. We nemen wel maatregelen om te zorgen dat je de campus veilig kunt bezoeken. Kom je dit weekend sfeer proeven op de campus of volg je de voorlichtingen toch liever online? Dat kan allebei!

22 januariGaat de Open Dag door?

Ja, de Open Dag in Arnhem op 22 januari gaat door. Online én op de campus! We nemen wel een aantal maatregelen om te zorgen dat je de campus veilig kunt bezoeken. 

  • We zorgen dat je niet met meer dan 75 personen in een onderwijsruimte bent
  • Het is verplicht om een mondkapje te dragen, ook als je zit of stilstaat
  • Je mag maar 1 ouder/verzorger/vriend(in) meenemenen 

Wil of kun je niet naar de campus komen? No problem, er staat ook een online programma voor je klaar!

333563 Open dag 2021 2022 header groen meisje met handen

Open Dagen HAN Veelgestelde vragen

Op de campus

Online Open Dag

Na de Open DagHoe kan ik verder kennismaken?

Klikt het met een opleiding? Kom na de Open Dagen verder kennismaken om te onderzoeken of de opleiding écht bij jou past. Kom een dagje Proefstuderen of Meelopen, of bespreek jouw persoonlijke situatie in een 1-op-1 gesprek. 

Studenten Pedagogiek luisteren naar elkaar in een kring

online open dagenKan ik voorlichtingen terugkijken?

Tijdens de Online Open Dagen dit jaar zijn er een aantal online voorlichtingen opgenomen. Heb jij een voorlichting gemist of wil je 'm nog eens rustig bekijken? Check hier of de voorlichting die jij zoekt is opgenomen.

333568 Open Dag 2021 2022 header jongen met petje en lichtjes

digitaal sfeer proevenHoe ziet de HAN campus eruit?

Benieuwd waar je straks terecht komt? Lees meer over onze campussen in Arnhem en Nijmegen en proef alvast de sfeer in de gave drone video's!

32705 nijmegen-campus

Slimme vragen Hoe bereid ik me voor op de open dag?

Bereid je goed voor op de Open Dag. Dit is jouw kans om studenten en docenten het hemd van het lijf te vragen! Op welke vragen wil jij een antwoord? Hieronder vind je alvast wat inspiratie.

Ik heb nog geen idee welke studie ik wil doen

Heb je nog geen idee welke studie bij jou past? Stel dan vragen die jou een 1e indruk geven van een opleiding. Deze vragen kunnen je helpen:

Ik weet al (bijna) welke studie ik wil gaan doen

Twijfel je nog tussen een paar opleidingen? Of weet je al wat je wil, maar wil je nog een paar dingen checken? Dan kun je specifieke vragen stellen die jou helpen om de knoop door te hakken.

ASK HANVragen?

Heb je een vraag over aanmelden, studiekeuze, toelating, selectie en plaatsing, collegegeld of onze opleidingen? Of kun je zo snel de weg niet vinden? Kijk eens in de FAQ of stel je vraag aan ASK HAN.

Student in gang met telefoon