Open Dagen | voltijd opleidingen

Esmee Voet; Durf campagnebeeld voor openingspaginahan.nl Breed
Open Dag 6 novemberStudierichtingen
Open DagenOpleidingen

Je hebt een hbo-opleiding op het oog, maar past die wel echt bij jou? Of heb je nog geen flauw idee wat je wilt? Ontdek het tijdens de Open Dagen van de HAN.

6 november 2021Open Dag - Studierichtingen

Start met jouw studiekeuze tijdens de HAN Open Dag - Studierichtingen op 6 november!

Zit jij in 4havo of 5vwo en weet je nog niet precies welke richting je op wilt? Dan is dit de ideale Open Dag voor jou. Ontdek de campus, bepaal je 1e richting en proef aan een heleboel opleidingen. Zo kom je er achter welke opleidingen je tijdens de volgende Open Dag verder wilt onderzoeken.

voltijd campagne durf jelleyuan 2019

Open Dagen OpleidingenWeet jij al welke opleidingen je wilt bezoeken?

Die opleidingen kun je verder onderzoeken tijdens de Open Dagen van de opleidingen. Die Open Dagen zijn online én op de campus. Volg de online voorlichtingen lekker vanuit  huis. Of ontmoet studenten, volg proefcolleges en proef de sfeer op de campus in Arnhem of Nijmegen!

 • 13 en 14 november 2021 in Nijmegen
 • 20 november 2021 in Arnhem
Studenten Pedagogiek luisteren naar elkaar in een kring
 • 31621 student op bruin leren bank

  Nog geen flauw idee?

  Weet je nog niet welke studie je tijdens de Open Dag wilt gaan onderzoeken? No stress, we hebben een pagina voor je klaarstaan vol tips en tools om daar achter te komen. Kijk maar eens mee!

 • Student luistert naar student

  Twijfel je nog?

  Je hebt wel een paar studies in gedachten, maar welke wordt het? Aaaah, je blijft maar twijfelen! Wil je de knoop doorhakken? Check dan deze pagina vol tips, oefeningen en interviews.

Alvast sfeer proevenZo ziet een Open Dag op de campus in Arnhem eruit

Alvast sfeer proevenZo ziet een Open Dag op de campus in Nijmegen eruit

Voorbereiding Stel slimme vragen op de Open Dag

Bereid je goed voor op de Open Dag. Dit is jouw kans om studenten en docenten het hemd van het lijf te vragen! Op welke vragen wil jij een antwoord? Hieronder vind je alvast wat inspiratie.

Ik heb nog geen idee

Heb je nog geen idee welke studie bij jou past? Deze vragen kunnen je helpen om een 1e indruk te krijgen van een opleiding.

Ik weet het (bijna)

Twijfel je nog tussen een paar opleidingen? Of weet je al wat je wil, maar wil je nog een paar dingen checken? Vuur deze vragen dan op studenten en docenten van de opleiding af.

Meer vragen?

Wil jij je persoonlijke situatie bespreken? Bijvoorbeeld over toelating of studeren met bijzondere omstandigheden? Het HAN VoorlichtingsCentrum zit voor je klaar!

Overzicht werkplekken studenten met laptop