HAN University of Applied Sciences logo
Open dag
Open dag
Open dag
Open dag
Open dag
Kom
langs
Open Dagen November Geef mij een seintje

Open Dagen bij de HAN

Welke opleiding past het beste bij jou? Dat ontdek je op de Open Dagen! Proef de sfeer op de campus en stel je vragen aan studenten en docenten van de opleidingen. De volgende Open Dagen van de HAN zijn in november 2022.

november 2022Wanneer is de volgende Open Dag?

De volgende Open Dagen van de HAN zijn op 12 en 13 november in Nijmegen en op 19 november in Arnhem. Wil je daarvan op de hoogte blijven? Laat je mailadres achter, dan geven we een seintje als je je kunt aanmelden.

333563 Open dag 2021 2022 header groen meisje met handen

digitaal sfeer proevenHoe ziet de HAN campus eruit?

Benieuwd waar je straks terecht komt? Lees meer over onze campussen in Arnhem en Nijmegen en proef alvast de sfeer in de gave drone video's!

32705 nijmegen-campus

Slimme vragen Hoe bereid ik me voor op de open dag?

Bereid je goed voor op de Open Dag. Dit is jouw kans om studenten en docenten het hemd van het lijf te vragen! Op welke vragen wil jij een antwoord? Hieronder vind je alvast wat inspiratie.

Ik heb nog geen idee welke studie ik wil doen

Heb je nog geen idee welke studie bij jou past? Stel dan vragen die jou een 1e indruk geven van een opleiding. Deze vragen kunnen je helpen:

Ik weet al (bijna) welke studie ik wil gaan doen

Twijfel je nog tussen een paar opleidingen? Of weet je al wat je wil, maar wil je nog een paar dingen checken? Dan kun je specifieke vragen stellen die jou helpen om de knoop door te hakken.

Na de Open DagKom je Proefstuderen of Meelopen?

Klikt het met een opleiding? Kom na de Open Dagen verder kennismaken om te onderzoeken of de opleiding écht bij jou past. Kom een dagje Proefstuderen of Meelopen, of bespreek jouw persoonlijke situatie in een 1-op-1 gesprek. 

Studenten Pedagogiek luisteren naar elkaar in een kring

ASK HANVragen?

Heb je een vraag over aanmelden, studiekeuze, toelating, selectie en plaatsing, collegegeld of onze opleidingen? Of kun je zo snel de weg niet vinden? Kijk eens in de FAQ of stel je vraag aan ASK HAN.

Student in gang met telefoon