Open Dagen voltijd

327355 studiekeuzemagazine, meisje met kauwgombal, hero, 3648x1641
15 januari 2022 | NijmegenGeef me een seintje
22 januari 2022 | ArnhemGeef me een seintje

Onderzoek welke hbo-studie het beste bij jou past. Proef de sfeer op de HAN-campus en stel je vragen aan studenten en docenten van de opleidingen. De volgende Open Dagen van de HAN zijn op 15 en 22 januari 2022. Hier lees je meer!

15 en 22 januariWanneer is de volgende Open Dag?

De volgende Open Dagen van de HAN zijn op 15 januari 2022 in Nijmegen en op 22 januari 2022 in Arnhem. We hopen dat we elkaar dan online én op de campus kunnen ontmoeten, maar vanwege de coronamaatregelen is nog niets zeker. Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat hier je mailadres achter, dan krijg je een seintje als je je kunt aanmelden.

333563 Open dag 2021 2022 header groen meisje met handen

Open Dagen novemberKan ik voorlichtingen terugkijken?

Op 13, 14 en 20 november 2021 waren de Open Dagen van de HAN. Een aantal online voorlichtingen is toen opgenomen. Heb jij een voorlichting gemist of wil je 'm nog eens rustig bekijken? Check hier of de voorlichting die jij zoekt is opgenomen.

333568 Open Dag 2021 2022 header jongen met petje en lichtjes

Na de Open DagHoe kan ik verder kennismaken?

Klikt het met een opleiding? Kom na de Open Dagen verder kennismaken om te onderzoeken of de opleiding écht bij jou past. Kom een dagje Proefstuderen of Meelopen, of bespreek jouw persoonlijke situatie in een 1-op-1 gesprek. 

Studenten Pedagogiek luisteren naar elkaar in een kring

digitaal sfeer proevenHoe ziet de HAN campus eruit?

Benieuwd waar je straks terecht komt? Lees meer over onze campussen in Arnhem en Nijmegen en proef alvast de sfeer in de gave drone video's!

32705 nijmegen-campus

Slimme vragen Hoe bereid ik me voor op de open dag?

Bereid je goed voor op de Open Dag. Dit is jouw kans om studenten en docenten het hemd van het lijf te vragen! Op welke vragen wil jij een antwoord? Hieronder vind je alvast wat inspiratie.

Ik heb nog geen idee welke studie ik wil doen

Heb je nog geen idee welke studie bij jou past? Stel dan vragen die jou een 1e indruk geven van een opleiding. Deze vragen kunnen je helpen:

Ik weet al (bijna) welke studie ik wil gaan doen

Twijfel je nog tussen een paar opleidingen? Of weet je al wat je wil, maar wil je nog een paar dingen checken? Dan kun je specifieke vragen stellen die jou helpen om de knoop door te hakken.

Stel je vraag

Wil jij je persoonlijke situatie bespreken? Bijvoorbeeld over toelating of studeren met bijzondere omstandigheden? ASK HAN helpt je graag verder.

Overzicht werkplekken studenten met laptop