open dagen voltijd

14 nov
NijmegenOpen Dag
21 nov
ArnhemOpen Dag

Je hebt een hbo-opleiding op het oog, maar past die wel echt bij jou? Of heb je nog geen flauw idee wat je wilt? Wij denken met je mee. De eerstvolgende Open Dagen staan nu gepland in november 2020!

Kom je kennismaken?

De volgende Open Dagen van de HAN staan gepland op 14 en 21 november. Zoals je misschien wel snapt, is er nog heel veel onzeker. Wordt het weer een online event of kun je tegen die tijd de campus bezoeken? Wij weten het ook nog niet precies. Zelfs de data zijn nog niet definitief. Je kunt wel alvast je mailadres achter laten, dan houden we je op de hoogte.

terugkijkenonline Open Dagen 9 en 10 mei

De online Open Dagen van de HAN waren op 9 en 10 mei. Op die pagina's is nog steeds genoeg te zien! Veel voorlichtingen en Q&A's zijn opgenomen, zodat jij ze achteraf op je gemak terug kunt kijken. En de video's en FAQ's blijven ook interessant. Scroll er dus nog eens rustig doorheen.

AanmelddeadlineMeld je uiterlijk op 15 augustus aan

Heb jij de landelijke aanmelddeadline van 1 juni niet gehaald? Komt goed, bij de HAN kun je je nog tot uiterlijk 15 augustus 2020 aanmelden. Maar let op: je moet nog een paar stappen zetten voordat jouw inschrijving definitief is. Een studiekeuzecheck bijvoorbeeld. Wacht dus niet te lang!

Help! Studiekeuze en de coronacrisis

Jammer hè, dat je niet gewoon even sfeer kunt proeven op de campus. Toch is er ook nu heel veel wat je wél kunt doen om je te oriënteren. Zoals de online Open Dag! Maar denk ook aan een studiekeuzetest of online Proefstuderen. Op deze pagina hebben we alle mogelijkheden en veranderingen voor je op een rijtje gezet.

  • Nog geen flauw idee?

    Dan moet je nog even op onderzoek uit! Jezelf beter leren kennen en een richting bepalen, daar begint het mee. Wist je dat de HAN ook allerlei tools biedt om jou daarmee te helpen? Op de pagina 'Zoek het uit' lees je er alles over. 
  • Twijfel je nog?

    Je hebt wel een paar studies in gedachten, maar je blijft twijfelen! Welke wordt het? Tijd om de knoop door te hakken! Benieuwd hoe je dat doet? Check deze pagina vol tips. Je vindt er ook ervaringen van studenten die jou voorgingen: hoe hakten zij de knoop door?

Verliefd geworden?

Ga online Proefstuderen

Wil je meer over de inhoud van een opleiding weten, kom dan eens Proefstuderen! Onze fysieke Proefstudeerdagen zijn vanwege de coronacrisis afgelast, maar bij sommige opleidingen kun je nu wel online Proefstuderen. Zo ontdek je of het niveau en de onderwerpen bij jou passen.

Zet je netwerk in

En dat van je ouders. Er is altijd wel iemand die iemand kent die de studie volgt of het beroep doet dat jij op het oog hebt. Die wil vast wel al jouw vragen beantwoorden, zodat jij kunt checken of jouw verwachtingen kloppen.

Bespreek het

Wat ben je de afgelopen tijd allemaal te weten gekomen? Vertel het! Aan je ouders, vrienden, leraren, buren en wie het maar horen wil. Hoe kijken zij tegen jouw keuze aan? Inspirerend, zo had jij het nog niet bekeken. Terwijl jij vertelt wat jou leuk lijkt en waar je over twijfelt, merk je zelf ook welk gevoel daarbij naar boven komt. Weer een stap verder!

Blauwtje gelopen?

Was de opleiding waar jij je in hebt verdiept toch niet wat je had verwacht? Jammer. Dat voelt misschien als een stap terug, maar het is juist vooruitgang. Nu je weet wat je niet leuk vindt aan deze opleiding, kun je beter benoemen wat je dan wél zoekt. Stel je richting bij en ga opnieuw op onderzoek uit. Je komt er wel!

Of toch een tussenjaar?

Dat de coronacrisis impact heeft op jouw studiekeuze, merk jij vast ook. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren nu een tussenjaar overweegt, terwijl ze dat voor de coronacrisis niet deden. Heb jij je uitgebreid in je studiekeuze verdiept maar kom je er écht niet uit? Zomaar een studie kiezen omdat het moet is ook niet verstandig. Misschien is een tussenjaar dan wat voor jou.

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500