Open Dagen | voltijd opleidingen

Esmee Voet; Durf campagnebeeld voor openingspaginahan.nl Breed
TerugkijkenOnline Open Dag 27 maart
Verder kennismakenMet jouw opleiding
AanmeldenOpen Dag 13 november

Je hebt een hbo-opleiding op het oog, maar past die wel echt bij jou? Of heb je nog geen flauw idee wat je wilt? Ontdek het tijdens de volgende Online Open Dag van de HAN.

Meld je aan voor de volgende Open Dag

Ga jij je volgend studiejaar verder in je keuze verdiepen? De volgende Open Dag van de HAN is op 13 november. Die datum staat nog niet helemaal vast, want door de coronamaatregelen is er nog veel onzeker. Je kunt wel alvast je mailadres achterlaten, dan geven we je een seintje als er meer bekend is en jij je kunt aanmelden.

voltijd campagne durf Beau 2019. Breed

27 maartKijk de Online Open Dag terug

Op 27 maart was de laatste Online Open Dag van dit studiejaar. Heb jij 'm gemist? Of wil je de info en voorlichtingen nog eens op je gemak bekijken? Tot 1 september 2021 kun je de Online Open Dag terugkijken. Ga naar de pagina van jouw opleiding en scroll nog eens door alle interviews, video's, FAQ's en meer.

voltijd campagne durf Dana 2019. Breed
  • 31621 student op bruin leren bank

    Nog geen flauw idee?

    Weet je nog niet welke studie je tijdens de Open Dag wilt gaan onderzoeken? No stress, we hebben een pagina voor je klaarstaan vol tips en tools om daar achter te komen. Kijk maar eens mee!

  • Student luistert naar student

    Twijfel je nog?

    Je hebt wel een paar studies in gedachten, maar welke wordt het? Aaaah, je blijft maar twijfelen! Wil je de knoop doorhakken? Check dan deze pagina vol tips, oefeningen en interviews.

Alvast sfeer proevenZo ziet een Open Dag op de campus in Arnhem eruit

Alvast sfeer proevenZo ziet een Open Dag op de campus in Nijmegen eruit

Voorbereiding Stel slimme vragen

Bereid je goed voor op de Open Dag. Dit is jouw kans om studenten en docenten het hemd van het lijf te vragen! Op welke vragen wil jij een antwoord? Hieronder vind je alvast wat inspiratie.

Ik heb nog geen idee

Heb je nog geen idee welke studie bij jou past? Deze vragen kunnen je helpen om een 1e indruk te krijgen van een opleiding.

Ik weet het (bijna)

Twijfel je nog tussen een paar opleidingen? Of weet je al wat je wil, maar wil je nog een paar dingen checken? Vuur deze vragen dan op studenten en docenten van de opleiding af.

Help! Studiekeuze en de coronacrisis

Een studie kiezen in deze tijd van mondkapjes, afstand houden en Online Open Dagen is lastig. Toch is er ook nu heel veel wat je wél kunt doen om jezelf en de opleidingen beter te leren kennen. Kijk maar mee!

 

jongen in klaslokaal gooit papieren weg uit frustratie

Voordelen van een online Open Dag

Natuurlijk wil je het liefst met je eigen ogen rondkijken op de campus. Wij hadden ook liever live een praatje met je gemaakt! Een online Open Dag kan die ervaring echt niet vervangen. Toch zitten er ook voordelen aan online oriënteren. Komen ze!

Meer vragen?

Wil jij je persoonlijke situatie bespreken? Bijvoorbeeld over toelating of studeren met bijzondere omstandigheden? Het HAN VoorlichtingsCentrum zit voor je klaar!

Overzicht werkplekken studenten met laptop