open dagen voltijd

Durf jij een studiekeuze te maken? De Open Dag is het moment om hier mee te starten. Praat met studenten en docenten, bezoek voorlichtingen, proef de sfeer en doe mee aan diverse workshops. Ontdek welke opleidingen er zijn en welke het beste bij jou past.

Meld je direct aan!

De Open Dag is hét moment om te starten met jouw studiekeuze. Bezoek de locaties in Arnhem of Nijmegen, proef de sfeer, volg voorlichtingen en workshops en praat met studenten of docenten. Zo kom je er echt achter wat bij jou past. Zie jij jezelf op de HAN Campus rondlopen? 

Bekijk het programma!

Open dagen 2020

Studiekeuze eventZoek het uit!

Word jij straks fysiotherapeut, duik je het lab in, ga je aan de slag als cyberspecialist of wil je een eigen bedrijf? Pff, lastig..

Zit jij in 4 havo of 5 vwo? Dan wordt het tijd om aan de slag te gaan met je studiekeuze. Best lastig, want er is zoveel om uit te kiezen. Tijdens het gratis studiekeuze-event Zoek het uit! kom je erachter wat je leuk vindt en wat echt belangrijk voor je is. 

De volgende editie van Zoek het uit! vindt plaats in het voorjaar van 2020. Wil je er op tijd bij zijn? Geef dan je e-mailadres door en hoor als eerste wanneer de inschrijving open gaat.

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 06 - 25 64 04 70