open dagen voltijd

14 nov
Open DagOnline

Je hebt een hbo-opleiding op het oog, maar past die wel echt bij jou? Of heb je nog geen flauw idee wat je wilt? Wij denken met je mee. Bezoek de online Open Dag op 14 november 2020!

Stel jouw programma samen

Ga er maar eens goed voor zitten op 14 november. Kop thee erbij, koektrommel op grijp-afstand. Want de online Open Dag beleef jij helemaal vanachter je laptop of PC! Je stelt zelf je programma samen door je aan te melden voor activiteiten van 1 of meer opleidingen. Volg live voorlichtingen en Q&A's. Stel je vragen in een inlooplokaal of ga 1-op-1 in gesprek met studenten of docenten. Bekijk snel het aanbod van jouw opleiding!

Activiteiten op de campus

Tof, zo'n Online Open Dag. Maar sfeer proeven is natuurlijk het leukst op de campus. Daarom bieden opleidingen naast online activiteiten ook en activiteiten aan op de campus. Zo krijg je toch een compleet beeld! Kom bijvoorbeeld naar de campus voor een rondleiding, proefstudeerdag of 1-op-1 gesprek. Of meld je aan voor een online activiteit. Het aanbod verschilt per opleiding. En natuurlijk pakken we het corona-proof aan!

Help! Studiekeuze en de coronacrisis

Een studie kiezen in deze tijd van mondkapjes, afstand houden en Online Open Dagen is lastig. Toch is er ook nu heel veel wat je wél kunt doen om jezelf en de opleidingen beter te leren kennen. Kijk maar mee!

 

  • Nog geen flauw idee?

    Dan moet je nog even op onderzoek uit! Jezelf beter leren kennen en een richting bepalen, daar begint het mee. Wist je dat de HAN ook allerlei tools biedt om jou daarmee te helpen? Op de pagina 'Zoek het uit' lees je er alles over. 
  • Twijfel je nog?

    Je hebt wel een paar studies in gedachten, maar je blijft twijfelen! Welke wordt het? Tijd om de knoop door te hakken! Benieuwd hoe je dat doet? Check deze pagina vol tips. Je vindt er ook ervaringen van studenten die jou voorgingen: hoe hakten zij de knoop door?

Verliefd geworden?

Activiteit op de campus

Wil je meer over de inhoud van een opleiding weten? Meld je dan aan voor een van onze activiteiten, online of op de campus. Het aanbod verschilt per opleiding: van Proefstudeerdagen en Rondleidingen tot 1-op-1 gesprekken.

Zet je netwerk in

En dat van je ouders. Er is altijd wel iemand die iemand kent die de studie volgt of het beroep doet dat jij op het oog hebt. Die wil vast wel al jouw vragen beantwoorden, zodat jij kunt checken of jouw verwachtingen kloppen.

Bespreek het

Wat ben je de afgelopen tijd allemaal te weten gekomen? Vertel het! Aan je ouders, vrienden, leraren, buren en wie het maar horen wil. Hoe kijken zij tegen jouw keuze aan? Inspirerend, zo had jij het nog niet bekeken. Terwijl jij vertelt wat jou leuk lijkt en waar je over twijfelt, merk je zelf ook welk gevoel daarbij naar boven komt. Weer een stap verder!

Blauwtje gelopen?

Was de opleiding waar jij je in hebt verdiept toch niet wat je had verwacht? Jammer. Dat voelt misschien als een stap terug, maar het is juist vooruitgang. Nu je weet wat je niet leuk vindt aan deze opleiding, kun je beter benoemen wat je dan wél zoekt. Stel je richting bij en ga opnieuw op onderzoek uit. Je komt er wel!

Of toch een tussenjaar?

Dat de coronacrisis impact heeft op jouw studiekeuze, merk jij vast ook. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren nu een tussenjaar overweegt, terwijl ze dat voor de coronacrisis niet deden. Heb jij je uitgebreid in je studiekeuze verdiept maar kom je er écht niet uit? Zomaar een studie kiezen omdat het moet is ook niet verstandig. Misschien is een tussenjaar dan wat voor jou.

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500