Online Proefstuderen en meelopen

Wil je meer weten over de inhoud van een opleiding? Daar kom je achter tijdens een Proefstudeerdag of Meeloopdag. Een bezoek aan de HAN campus zit er in verband met de coronacrisis helaas nu niet in. Gelukkig bieden sommige opleidingen alternatieven op afstand, zoals online Proefstuderen. Kijk snel of jouw opleiding er tussen staat!


Online Proefstuderen

Hoe een online Proefstudeerdag eruit ziet verschilt per opleiding. Je volgt bijvoorbeeld samen met aankomende studiegenoten een online proefcollege, gaat aan de slag met een opdracht of krijgt een virtuele tour door het gebouw. Natuurlijk kun je al je vragen stellen aan studenten en docenten van de opleiding.

Hoe de online Proefstudeerdag van jouw opleiding eruit ziet check je op de opleidingspagina onder het kopje 'Maak kennis'. Je krijgt er ook meer informatie over als je je hebt aangemeld. 

Hieronder zie je welke opleidingen op dit moment een online Proefstudeerdag organiseren. Klik op de link om je aan te melden. 

1-op-1 online adviesgesprek

Heb jij vragen over de sfeer bij een opleiding? Over de inhoud van de lessen of iets heel anders? Bij sommige opleidingen kun je nu 1-op-1 een online adviesgesprek voeren met een docent of student. Hopelijk kun je op die manier toch een goede indruk krijgen van de opleiding. 

Check ook deze (landelijke) platformen

Kiezen in Quarantaine

Wat een gaaf landelijk initiatief! Vul de vragenlijst in, dan word je gekoppeld aan een student die met liefde al jouw vragen beantwoordt. Zo maak jij ook in quarantaine de juiste studiekeuze!

Vraag het de student

Nog zo'n mooi platform! Vul de opleiding in waarover jij meer wilt weten en kom in contact met studenten die staan te trappelen om hun kennis en ervaring met jou te delen. Daar heb je wat aan!

Carolus Magnus

Ook de studenten van Nijmeegse studentenvereniging Carolus Magnus kunnen jou alles over hun studie en studentenleven vertellen. Stuur een mailtje naar het bestuur met je naam en studievoorkeur, dan word je gekoppeld aan een student!