Kennismaken

Weet je ongeveer welke richting je op wilt? Top! Dan is het tijd om verder te onderzoeken welke voltijd studie bij jou past. Kom naar de Open Dag, ga Proefstuderen of vraag een persoonlijk gesprek aan. Dat kan dit jaar zowel online als op de campus.


Kennismaken in coronatijd, dat gaat net even anders. Gelukkig kunnen we online ook veel voor elkaar betekenen, ontdekten we vorig jaar. Maar sfeer proeven is natuurlijk het leukst op de campus. Daarom bieden we dit jaar een mooie combi van online en offline activiteiten. Zo krijg je toch een compleet beeld. Kijk maar mee!

14 novemberOnline Open Dag Voltijd

Ga er maar eens goed voor zitten op 14 november. Kop thee erbij, koektrommel op grijp-afstand. Want de online Open Dag beleef jij helemaal vanachter je laptop of PC! Scroll over de pagina's om te ontdekken welke opleidingen de HAN te bieden heeft. Check de video's, vraag studenten of docenten het hemd van het lijf tijdens een Q&A op Instagram of een voorlichting via Teams. Dit is hét startpunt van jouw studiekeuze!

Activiteiten op de campus

Rondleiding

Sfeer proeven doe je natuurlijk het liefst op de campus. Daarom organiseren we dit jaar rondleidingen! Natuurlijk volgen we daarbij de richtlijnen van het RIVM. Kijk op jouw opleidingspagina onder 'Maak kennis' of jouw opleiding een rondleiding organiseert. Binnenkort vind je hier een link naar het aanmeldformulier.

Proefstuderen

Meer weten over een opleiding? Dat kan tijdens een Proefstudeerdag. Sommige opleidingen organiseren dit jaar weer een Proefstudeerdag op de campus. Kijk op jouw opleidingspagina onder 'Maak kennis' hoe dat bij jouw opleiding zit. Let op: dit kan de komende tijd nog aangevuld worden.

1-op-1 gesprek

Wil je nog verder de diepte in? Jouw persoonlijke situatie bespreken met iemand van de opleiding? Vraag een 1-op-1 gesprek aan! Kijk op jouw opleidingspagina onder 'Maak kennis' of jouw opleiding 1-op-1 gesprekken aanbiedt. Binnenkort vind je hier de link naar het aanmeldformulier.

Online activiteiten

Online Proefstuderen

Meer weten over een opleiding? Dat kan tijdens een online Proefstudeerdag. Kijk op jouw opleidingspagina onder 'Maak kennis' of jouw opleiding online Proefstuderen aanbiedt, en hoe die activiteit er uitziet. Let op: dit kan de komende tijd nog aangevuld worden.

Online 1-op-1 gesprek

Wil je nog verder de diepte in? Jouw persoonlijke situatie bespreken met iemand van de opleiding? Dat kan tijdens een online 1-op-1 gesprek. Kijk snel op jouw opleidingspagina onder 'Maak kennis' of jouw opleiding online 1-op-1 gesprekken aanbiedt. Let op: dit kan de komende tijd nog aangevuld worden.

Vraag 'm aan!Onze brochure al in huis?

Hoe maak je een studiekeuze? Hoe kunnen de interessegebieden van de HAN daarbij helpen? En hoe meld je je aan voor een opleiding bij de HAN? Al die info vind je op deze website, maar het staat ook lekker overzichtelijk bij elkaar in onze brochure 'Zoek het uit'. Leest toch anders. Speciaal voor mbo-studenten is er de brochure 'Van mbo naar hbo'. Ligt ie al bij jou op tafel? Zo niet, bestellen maar!

Check ook deze (landelijke) platformen

Kiezen in Quarantaine

Wat een gaaf landelijk initiatief! Vul de vragenlijst in, dan word je gekoppeld aan een student die met liefde al jouw vragen beantwoordt. Zo maak jij ook in quarantaine de juiste studiekeuze!

Vraag het de student

Nog zo'n mooi platform! Vul de opleiding in waarover jij meer wilt weten en kom in contact met studenten die staan te trappelen om hun kennis en ervaring met jou te delen. Daar heb je wat aan!

Carolus Magnus

Ook de studenten van Nijmeegse studentenvereniging Carolus Magnus kunnen jou alles over hun studie en studentenleven vertellen. Stuur een mailtje naar het bestuur met je naam en studievoorkeur, dan word je gekoppeld aan een student!

videoZo ziet de campus in Nijmegen er uit

VideoDit is de campus in Arnhem

Stel je vraag

Het HAN VoorlichtingsCentrum helpt je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500