Kennismaken

Welke opleiding past bij mij? Dat wil jij weten. Als je ongeveer weet welke richting je op wilt, kun je verder onderzoeken welke voltijd studie bij jou past. Kom naar een Open Dag, ga Proefstuderen of Meelopen, of vraag een persoonlijk gesprek aan.

Twee meiden lopen door de gang van je weg

12, 13 en 19 novemberWanneer is de volgende Open Dag?

Onderzoek de hbo-opleidingen die jij interessant vindt verder tijdens onze Open Dagen. Volg de voorlichtingen en vraag studenten en docenten het hemd van het lijf. De volgende Open Dagen zijn op 12 en 13 november in Nijmegen en op 19 november in Arnhem. Wil jij een seintje krijgen als je je daarvoor kunt aanmelden? Laat dan je mailadres achter.

321282 Meisje, vrouw, studente blaast ballon van kauwgom, bowlingbaan, studiekeuzemagazine

Hoe kan ik kennismaken met een opleiding?

Wil je weten of een opleiding bij jou past? Duik er dieper in tijdens een Proefstudeerdag, Meeloopdag of 1-op-1 gesprek. Hieronder lees je meer. Maar let op: niet alle opleidingen van de HAN bieden al die actvititeiten aan. Kijk op jouw opleidingspagina onder 'Kom Langs' welke actvititeiten de opleiding organiseert.

Kennismakingsactiviteiten

1-op-1 gesprek

Wil je nog verder de diepte in? Jouw persoonlijke situatie bespreken met een docent of student van de opleiding? Dat kan tijdens een 1-op-1 gesprek. Dat gesprek kan online zijn of op de campus, dat zie je op het aanmeldformulier. Je leest er meer over op de opleidingspagina onder het kopje 'Kom Langs'. Klik verder om te zien of jouw opleiding 1-op-1 gesprekken organiseert en meld je meteen aan.

studente praat met docent in twee gesprek

Rondleiding op de campus

Benieuwd naar de HAN-campus? Check hier of jouw opleiding rondleidingen organiseert en kom snel sfeer proeven! Zit jouw opleiding aan de Laan van Scheut 10 in Nijmegen? Dan kun je zelfs een interactieve campustour volgen, waarbij je zelf met een speciale app deze HAN-campus gaat verkennen op een moment dat jou uitkomt. Je leest er meer over in het aanmeldformulier onder 'meer info'.

32602 groepje studenten loopt langs The Brew

Proefstuderen (vanaf oktober 2022)

Ontdek hoe het is om aan de HAN te studeren en kom een dag Proefstuderen! Dat kan vanaf oktober 2022 weer. Samen met andere studiekiezers volg je een programma met bijvoorbeeld een rondleiding of proefcollege. Hoe zo'n dag eruitziet lees je op jouw opleidingspagina onder 'Kom langs'.

bieb-campus-studeren

Meelopen (vanaf oktober 2022)

Wil je meer over een opleiding weten? Loop een dagje 1-op-1 mee met een student! Dat kan vanaf oktober 2022 weer. Proef de sfeer bij de opleiding en stel alle vragen die je nog hebt. Hoe zo'n dag er bij jouw opleiding uitziet lees je op de opleidingspagina onder 'Kom langs'.

Studenten Pedagogiek luisteren naar elkaar in een kring

Gratis bestellenStudiekeuze magazine

Hoe ontdek je wat je liket? Door op onderzoek uit te gaan! De tips, tools en interviews in het nieuwe Studiekeuze Magazine van de HAN helpen jou op weg. Ontdek wat jouw keuzestijl is en onderzoek waar jouw interesses liggen. Lees de ervaringen van andere studenten: hoe gaan zij met de twijfels om? En hoe combineren zij hun studie met topsport, ondernemen of een mooie reis? Natuurlijk maak je in dit magazine ook kennis met alle voltijd bachelors van de HAN. Wat is een bachelor eigenlijk? Dat lees je in het magazine!

301191 Covermodel studiekeuzemagazine Zoek het uit 2021. 7000 pixels hoog

digitaal op bezoekHoe ziet de HAN campus eruit?

Benieuwd waar je straks terecht komt? Lees meer over onze campussen in Arnhem en Nijmegen en proef alvast de sfeer in de gave drone video's!

32705 nijmegen-campus

Vragen?

Kijk eerst eens in onze FAQ. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500