HAN University of Applied Sciences logo
Kennismaken
Kennismaken
Kennismaken
Kennismaken
Kennismaken
Kom
langs
Kom langs op de Open DagenArnhem en Nijmegen
Kom langsbij de opleiding

Je hebt misschien al een paar opleidingen op het oog waar je meer over wil weten. Of je wil vooral de sfeer proeven op de campus. Kom langs bij de HAN. Bekijk hier alle manieren om kennis te maken met de opleidingen bij de HAN.

Wanneer zijn de Open Dagen?

De eerstvolgende Open Dag van de HAN is op:

  • 11 en 12 november 2023 in Nijmegen
  • 18 november 2023 in Arnhem

Wil jij weten wanneer je je kunt aanmelden? Laat hieronder je mailadres achter, dan geven we je een seintje!

Open Dag HAN november 2023

Hoe kan ik kennismaken met een opleiding?

Wil je weten of een opleiding bij jou past? Duik er dieper in tijdens een Proefstudeerdag, Meeloopdag of 1-op-1 gesprek. Hieronder lees je meer. Maar let op: niet alle opleidingen van de HAN bieden al die actviteiten aan. Kijk op jouw opleidingspagina onder 'Maak kennis' welke activiteiten de opleiding organiseert.

Kennismakingsactiviteiten

Proefstuderen

Op dit moment zijn er geen Proefstudeerdagen bij de HAN, in oktober kun je je daar weer voor aanmelden. Houd deze pagina in de gaten of kijk op jouw opleidingspagina onder 'Maak kennis'.

bieb-campus-studeren

Meelopen

Op dit moment zijn er geen Meeloopdagen bij de HAN, in oktober kun je je daar weer voor aanmelden. Houd deze pagina in de gaten of kijk op jouw opleidingspagina onder 'Maak kennis'.

Studenten Pedagogiek luisteren naar elkaar in een kring

1-op-1 gesprek

Op dit moment zijn er geen 1-op1-1 gesprekken bij de HAN, in oktober kun je je daar weer voor aanmelden. Houd deze pagina in de gaten of kijk op jouw opleidingspagina onder 'Maak kennis'.

studente praat met docent in twee gesprek

Rondleiding op de campus

Op dit moment zijn er geen rondleidingen bij de HAN, in oktober kun je je daar weer voor aanmelden. Houd deze pagina in de gaten of kijk op jouw opleidingspagina onder 'Maak kennis'.

32602 groepje studenten loopt langs The Brew
Gratis bestellen
 

Studiekeuze magazine

Hoe ontdek je wat je liket? Door op onderzoek uit te gaan! De tips, tools en interviews in het nieuwe Studiekeuzemagazine van de HAN helpen jou op weg. Ontdek jouw keuzestijl en onderzoek je interesses. Lees hoe andere studenten met de twijfels omgaan, of hun studie combineren met topsport of reizen. Natuurlijk vind je in dit magazine ook alle voltijd bachelors van de HAN. Wat is een bachelor eigenlijk? Lees je ook in het magazine!

Extra: Je kunt ook gratis de Studiekeuze Q&A kaarten meebestellen. Die kaarten helpen jou om al je vragen op een rijtje te zetten én de antwoorden te vinden!

429596 Studiekeuzemagazine voor scholieren
digitaal op bezoek
 

Hoe ziet de HAN campus eruit?

Benieuwd waar je straks terecht komt? Lees meer over onze campussen in Arnhem en Nijmegen en proef alvast de sfeer in de gave drone video's!

32705 nijmegen-campus

Vragen?

Kijk eerst eens in onze FAQ. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500