Kennismaken

Weet je ongeveer welke studierichting je op wilt? Top! Dan is het tijd om verder te onderzoeken welke voltijd studie bij jou past. Kom naar een Open Dag, ga Proefstuderen of vraag een persoonlijk gesprek aan. Dat kan komend studiejaar hopelijk weer volop!

Twee meiden lopen door de gang van je weg

Welke opleiding past bij jou?Bezoek de Open Dag

Onderzoek de hbo-opleidingen die jij op het oog hebt verder tijdens de Open Dagen. Proef de sfeer en ontmoet studenten op de campus in Arnhem of Nijmegen. Of volg de online voorlichtingen lekker vanuit huis. Dat kan dit jaar allebei!

321282 Meisje, vrouw, studente blaast ballon van kauwgom, bowlingbaan, studiekeuzemagazine

Kom verder kennismaken

Wil je weten of een opleiding bij jou past? Duik er dieper in tijdens een Proefstudeerdag, Meeloopdag of 1-op-1 gesprek. Hieronder lees je meer. Maar let op: niet alle opleidingen van de HAN bieden al die actvititeiten aan. Kijk op jouw opleidingspagina onder 'Kom Langs' welke actvititeiten de opleiding organiseert.

Kennismakingsactiviteiten

Proefstuderen

Ontdek hoe het is om aan de HAN te studeren! Samen met andere studiekiezers volg je een programma met bijvoorbeeld een rondleiding of proefcollege. Online óf op de campus, dat zie je in het aanmeldformulier. Klik verder om te zien of jouw opleiding een Proefstudeerdag organiseert en meld je meteen aan. Hoe zo'n dag eruitziet lees je op jouw opleidingspagina onder 'Kom langs'.

bieb-campus-studeren

Meelopen

Wil je meer over een opleiding weten? Loop een dagje 1-op-1 mee met een student! Proef de sfeer bij de opleiding en stel alle vragen die je nog hebt. Online óf op de campus, dat zie je in het aanmeldformulier. Klik verder om te zien of jouw opleiding een Meeloopdag organiseert en meld je meteen aan. Hoe zo'n dag eruitziet lees je op jouw opleidingspagina onder 'Kom langs'.

Studenten Pedagogiek luisteren naar elkaar in een kring

1-op-1 gesprek

Wil je nog verder de diepte in? Jouw persoonlijke situatie bespreken met een docent of student van de opleiding? Dat kan tijdens een 1-op-1 gesprek. Dat gesprek kan online zijn of op de campus, dat zie je op het aanmeldformulier. Je leest er meer over op de opleidingspagina onder het kopje 'Kom Langs'. Klik verder om te zien of jouw opleiding 1-op-1 gesprekken organiseert en meld je meteen aan.

studente praat met docent in twee gesprek

Downloaden of bestellenStudiekeuze magazine

Hoe ontdek je wat je liket? Door op onderzoek uit te gaan! De tips, tools en interviews in het nieuwe Studiekeuze Magazine van de HAN helpen jou op weg. Ontdek wat jouw keuzestijl is en onderzoek waar jouw interesses liggen. Lees de ervaringen van andere studenten: hoe gaan zij met de twijfels om? En hoe combineren zij hun studie met topsport, ondernemen of een mooie reis? Natuurlijk maak je in dit magazine ook kennis met alle voltijd bachelors van de HAN. Wat is een bachelor eigenlijk? Dat lees je in het magazine!

301191 Covermodel studiekeuzemagazine Zoek het uit 2021. 7000 pixels hoog

digitaal op bezoekDit is de HAN campus

Benieuwd waar je straks terecht komt? Lees meer over onze campussen in Arnhem en Nijmegen en proef alvast de sfeer in de gave drone video's!

32705 nijmegen-campus

Vragen?

Kijk eerst eens in onze FAQ. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500