Kennismaken

Weet je ongeveer welke richting je op wilt? Top! Dan is het tijd om verder te onderzoeken welke voltijd studie bij jou past. Kom naar de Open Dag, ga Proefstuderen of vraag een persoonlijk gesprek aan. Dat kan dit jaar zowel online als op de campus.


Kennismaken in coronatijd, dat gaat net even anders. Gelukkig kunnen we online ook veel voor elkaar betekenen, ontdekten we vorig jaar. Maar sfeer proeven is natuurlijk het leukst op de campus. Daarom bieden we dit jaar een mooie combi van online en offline activiteiten. Zo krijg je toch een compleet beeld. Kijk maar mee!

Kijk de online Open Dag terug

De online Open Dag van de HAN was op 14 november. Heb jij 'm gemist? Of wil je je verder in je keuze verdiepen? Kijk de video's en voorlichtingen van de online Open Dag nog eens rustig terug. Of meld je alvast aan voor de online Open Dag van januari!

Zo kun je kennismaken

Online Proefstuderen

Meer weten over een opleiding? Dat kan tijdens een online Proefstudeerdag. Hoe zo'n dag eruit ziet verschilt per opleiding. Je volgt bijvoorbeeld een online proefcollege en kunt vragen stellen. Op de opleidingspagina lees je meer. Kijk via de link hieronder of jouw opleiding online Proefstudeerdagen organiseert.

Proefstuderen op de campus

Meer weten over een opleiding? Dat kan tijdens een Proefstudeerdag op de campus. Kun je meteen sfeer proeven! Op jouw opleidingspagina lees je hoe zo'n dag eruit ziet. Organiseert jouw opleiding zo'n Proefstudeerdag op de campus? Check het via de link hieronder.

Online 1-op-1 gesprek

Wil je nog verder de diepte in? Jouw persoonlijke situatie bespreken met iemand van de opleiding? Dat kan tijdens een online 1-op-1 gesprek. Kijk via de link hieronder of jouw opleiding online 1-op-1 gesprekken organiseert.

1-op-1 gesprek op de campus

Wil je nog verder de diepte in? Jouw persoonlijke situatie bespreken met iemand van de opleiding? Vraag een 1-op-1 gesprek aan! Kijk op jouw opleidingspagina onder 'Maak kennis' of jouw opleiding 1-op-1 gesprekken aanbiedt.

Rondleiding op de campus

Sfeer proeven doe je natuurlijk het liefst op de campus. Daarom organiseren sommige opleidingen van de HAN dit jaar rondleidingen! Natuurlijk volgen we daarbij de richtlijnen van het RIVM. Of jouw opleiding ook rondleidingen op de campus organiseert, check je via de link hieronder.

Vraag 'm aan!Onze brochure al in huis?

Hoe maak je een studiekeuze? Hoe kunnen de interessegebieden van de HAN daarbij helpen? En hoe meld je je aan voor een opleiding bij de HAN? Al die info vind je op deze website, maar het staat ook lekker overzichtelijk bij elkaar in onze brochure 'Zoek het uit'. Leest toch anders. Speciaal voor mbo-studenten is er de brochure 'Van mbo naar hbo'. Ligt ie al bij jou op tafel? Zo niet, bestellen maar!

Check ook deze (landelijke) platformen

Kiezen in Quarantaine

Wat een gaaf landelijk initiatief! Vul de vragenlijst in, dan word je gekoppeld aan een student die met liefde al jouw vragen beantwoordt. Zo maak jij ook in quarantaine de juiste studiekeuze!

Vraag het de student

Nog zo'n mooi platform! Vul de opleiding in waarover jij meer wilt weten en kom in contact met studenten die staan te trappelen om hun kennis en ervaring met jou te delen. Daar heb je wat aan!

Carolus Magnus

Ook de studenten van Nijmeegse studentenvereniging Carolus Magnus kunnen jou alles over hun studie en studentenleven vertellen. Stuur een mailtje naar het bestuur met je naam en studievoorkeur, dan word je gekoppeld aan een student!

Van mbo naar hboHBO Proof Festival

Zit jij op het mbo en wil je straks door naar het hbo? Dan is het HBO Proof Festival wat voor jou! De HAN organiseert dat festival elk jaar samen met 7 ROC's.  Daar kun je 'proeven' aan het hbo tijdens een mix van workshops, interactieve trainingen, muziek en meer. Natuurlijk kun je al je vragen stellen: Wat is de meerwaarde van doorstuderen? Hoe kun je werken en studeren goed combineren? ​De Volgende editie van het HBO Proof festival is in maart 2021.

videoZo ziet de campus in Nijmegen er uit

VideoDit is de campus in Arnhem

Stel je vraag

Het HAN VoorlichtingsCentrum helpt je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500