Kennismaken

Weet je ongeveer welke richting je op wilt? Top! Dan is het tijd om verder te onderzoeken welke voltijd studie bij jou past. Kom naar de Open Dag, ga Proefstuderen of vraag een persoonlijk gesprek aan. Dat kan dit jaar zowel online als op de campus.

Twee meiden lopen door de gang van je weg

Kennismaken in coronatijd, dat gaat net even anders. Gelukkig kunnen we online ook veel voor elkaar betekenen, ontdekten we vorig jaar. Maar sfeer proeven is natuurlijk het leukst op de campus. Daarom bieden we dit jaar een mooie combi van online en offline activiteiten. Zo krijg je toch een compleet beeld. Kijk maar mee!

27 maartKijk de Online Open Dag terug

Op 27 maart was de laatste Online Open Dag van dit studiejaar. Heb jij 'm gemist? Of wil je de info en voorlichtingen nog eens op je gemak bekijken? Dat kan! Ga naar de pagina van jouw opleiding en scroll nog eens door alle interviews, video's, FAQ's en meer.

voltijd campagne durf Dana 2019. Breed

Zo kun je kennismaken

Online Proefstuderen

Meer weten over een opleiding? Dat kan tijdens een Online Proefstudeerdag. Hoe zo'n dag eruit ziet verschilt per opleiding. Je volgt bijvoorbeeld een digitaal proefcollege. Op de opleidingspagina lees je meer. Wist je dat er ook speciale Online Proefstudeerdagen voor mbo'ers zijn?

bieb-campus-studeren

Proefstuderen op de campus

Bij sommige opleidingen kun je Proefstuderen op locatie. Via de link hieronder kun je zien of jouw opleiding zo'n dag aanbiedt. Het kan ook zijn dat jouw Proefstudeerdag op de campus vanwege de coronamaatregelen automatisch wordt omgezet in een online Proefstudeerdag. Je krijgt vooraf een mailtje met meer info.

Studenten Pedagogiek luisteren naar elkaar in een kring

Online 1-op-1 gesprek

Wil je nog verder de diepte in? Jouw persoonlijke situatie bespreken met iemand van de opleiding? Dat kan tijdens een online 1-op-1 gesprek. Kijk via de link hieronder of jouw opleiding online 1-op-1 gesprekken organiseert.

studente praat met docent in twee gesprek

1-op-1 gesprek op de campus

Wil je nog verder de diepte in? Jouw persoonlijke situatie bespreken met iemand van de opleiding? Vraag een 1-op-1 gesprek aan! Kijk op jouw opleidingspagina onder 'Maak kennis' of jouw opleiding 1-op-1 gesprekken aanbiedt.

Gesprek op de trap, Karin met studente, FEM Finance Tax and Advice

Rondleiding op de campus

Sfeer proeven doe je natuurlijk het liefst op de campus. Daarom organiseren sommige opleidingen van de HAN dit jaar rondleidingen! Natuurlijk volgen we daarbij de richtlijnen van het RIVM. Of jouw opleiding ook rondleidingen op de campus organiseert, check je via de link hieronder.

Overzicht campus Nijmegen gebouw LvS2

Twijfel je nog?Zo hak je de knoop door!

Wil jij in september met je studie starten maar twijfel je nog? Bekijk deze pagina vol tips om de knoop door te hakken. Doe de oefeningen of meld je aan voor een workshop of 1-op-1-gesprek. Wedden dat het je gaat lukken?

Student luistert naar student

Vraag 'm aan!Onze brochure al in huis?

Hoe maak je een studiekeuze? Hoe kunnen de interessegebieden van de HAN daarbij helpen? En hoe meld je je aan voor een opleiding bij de HAN? Al die info vind je op deze website, maar het staat ook lekker overzichtelijk bij elkaar in onze brochure 'Zoek het uit'. Leest toch anders. Speciaal voor mbo-studenten is er de brochure 'Van mbo naar hbo'. Ligt ie al bij jou op tafel? Zo niet, bestellen maar!

Achterkant meisje leest brochure

Check ook deze (landelijke) platformen

Kiezen in Quarantaine

Wat een gaaf landelijk initiatief! Vul de vragenlijst in, dan word je gekoppeld aan een student die met liefde al jouw vragen beantwoordt. Zo maak jij ook in quarantaine de juiste studiekeuze!

Vraag het de student

Nog zo'n mooi platform! Vul de opleiding in waarover jij meer wilt weten en kom in contact met studenten die staan te trappelen om hun kennis en ervaring met jou te delen. Daar heb je wat aan!

Carolus Magnus

Ook de studenten van Nijmeegse studentenvereniging Carolus Magnus kunnen jou alles over hun studie en studentenleven vertellen. Stuur een mailtje naar het bestuur met je naam en studievoorkeur, dan word je gekoppeld aan een student!

videoZo ziet de campus in Nijmegen er uit

VideoDit is de campus in Arnhem

Vragen?

Kijk eerst eens in onze FAQ. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500