Kennismaken

Weet je welke richting je op wilt? Top! Dan is het tijd om verder te kijken dan de brochures op de keukentafel. Maak een plan om dieper in 1 of meer voltijd-opleidingen te duiken. Onderzoek welke echt bij jou past. Daar kom je achter door erop uit te gaan. Ervaringen opdoen, uitproberen, ondernemen, meelopen. Dat wordt leuk!


Open Dag

De Open Dag is hét moment om met je studiekeuze te starten. Bezoek voorlichtingen, proef de sfeer, doe mee aan workshops en ontmoet studenten en docenten. Kun je mooi al je vragen stellen!

Hier lees je hoe je alles uit je Open Dag haalt. En je kunt je meteen aanmelden!

Meeloopdag

Ben jij ook zo benieuwd hoe de dag van een hbo-student er uitziet? Wil je weten welke vakken er gegeven worden en hoe de sfeer in de klas is? Loop een dagje mee! Dan kun je zelf ervaren wat studeren aan de HAN inhoudt.

Proefstuderen

Wil je meer weten over de inhoud van een opleiding? Echt ervaren hoe het is om de studie van jouw keuze te doen? Bij sommige opleidingen kun je een dag komen Proefstuderen. Je ‘snuffelt’ dan inhoudelijk aan een thema en volgt daar een aantal colleges over. Zo ontdek je of het niveau en de onderwerpen bij jou passen.

videoZo ziet de campus in Nijmegen er uit

VideoDit is de campus in Arnhem

Stel je vraag

Het HAN VoorlichtingsCentrum helpt je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500