Kennismaken

Weet je ongeveer welke richting je op wilt? Top! Dan is het tijd om verder te onderzoeken welke voltijd studie bij jou past. Kom naar de Open Dag, ga Proefstuderen of vraag een persoonlijk gesprek aan. Dat kan dit jaar zowel online als op de campus.

Twee meiden lopen door de gang van je weg

Kennismaken in coronatijd, dat gaat net even anders. Gelukkig kunnen we online ook veel voor elkaar betekenen, ontdekten we vorig jaar. Maar sfeer proeven is natuurlijk het leukst op de campus. Daarom bieden we dit jaar een mooie combi van online en offline activiteiten. Zo krijg je toch een compleet beeld. Kijk maar mee!

Bezoek de Online Open Dag | 27 maart

De laatste Online Open Dag van dit studiejaar komt er aan op 27 maart. Wat wil jij studenten of docenten nog vragen? Volg een voorlichting of Q&A of stel al je vragen in een online inlooplokaal of 1-op-1 gesprek. Meld je nu aan voor die online activiteiten! En neem alvast een kijkje op de pagina's van de opleidingen, die staan vol met info en inspiratie.

voltijd campagne durf Esmee 2019. Breed

Zo kun je kennismaken

Online Proefstuderen

Meer weten over een opleiding? Dat kan tijdens een online Proefstudeerdag. Hoe zo'n dag eruit ziet verschilt per opleiding. Je volgt bijvoorbeeld een online proefcollege en kunt vragen stellen. Op de opleidingspagina lees je meer. Kijk via de link hieronder of jouw opleiding online Proefstudeerdagen organiseert.

bieb-campus-studeren

Proefstuderen op de campus

Meer weten over een opleiding? Dat kan tijdens een Proefstudeerdag op de campus. Kun je meteen sfeer proeven! Op jouw opleidingspagina lees je hoe zo'n dag eruit ziet. Organiseert jouw opleiding zo'n Proefstudeerdag op de campus? Check het via de link hieronder.

Studenten Pedagogiek luisteren naar elkaar in een kring

Online 1-op-1 gesprek

Wil je nog verder de diepte in? Jouw persoonlijke situatie bespreken met iemand van de opleiding? Dat kan tijdens een online 1-op-1 gesprek. Kijk via de link hieronder of jouw opleiding online 1-op-1 gesprekken organiseert.

studente praat met docent in twee gesprek

1-op-1 gesprek op de campus

Wil je nog verder de diepte in? Jouw persoonlijke situatie bespreken met iemand van de opleiding? Vraag een 1-op-1 gesprek aan! Kijk op jouw opleidingspagina onder 'Maak kennis' of jouw opleiding 1-op-1 gesprekken aanbiedt.

Gesprek op de trap, Karin met studente, FEM Finance Tax and Advice

Rondleiding op de campus

Sfeer proeven doe je natuurlijk het liefst op de campus. Daarom organiseren sommige opleidingen van de HAN dit jaar rondleidingen! Natuurlijk volgen we daarbij de richtlijnen van het RIVM. Of jouw opleiding ook rondleidingen op de campus organiseert, check je via de link hieronder.

Overzicht campus Nijmegen gebouw LvS2

Vraag 'm aan!Onze brochure al in huis?

Hoe maak je een studiekeuze? Hoe kunnen de interessegebieden van de HAN daarbij helpen? En hoe meld je je aan voor een opleiding bij de HAN? Al die info vind je op deze website, maar het staat ook lekker overzichtelijk bij elkaar in onze brochure 'Zoek het uit'. Leest toch anders. Speciaal voor mbo-studenten is er de brochure 'Van mbo naar hbo'. Ligt ie al bij jou op tafel? Zo niet, bestellen maar!

Achterkant meisje leest brochure

Check ook deze (landelijke) platformen

Kiezen in Quarantaine

Wat een gaaf landelijk initiatief! Vul de vragenlijst in, dan word je gekoppeld aan een student die met liefde al jouw vragen beantwoordt. Zo maak jij ook in quarantaine de juiste studiekeuze!

Vraag het de student

Nog zo'n mooi platform! Vul de opleiding in waarover jij meer wilt weten en kom in contact met studenten die staan te trappelen om hun kennis en ervaring met jou te delen. Daar heb je wat aan!

Carolus Magnus

Ook de studenten van Nijmeegse studentenvereniging Carolus Magnus kunnen jou alles over hun studie en studentenleven vertellen. Stuur een mailtje naar het bestuur met je naam en studievoorkeur, dan word je gekoppeld aan een student!

videoZo ziet de campus in Nijmegen er uit

VideoDit is de campus in Arnhem

Stel je vraag

Het HAN VoorlichtingsCentrum helpt je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500