HAN University of Applied Sciences logo
Kennismaken
Kennismaken
Kennismaken
Kennismaken
Kennismaken
Kom
langs
Kom langs op de Open DagenArnhem en Nijmegen
Kom langsbij de opleiding

Open Dagen, Meelopen, Proefstuderen en meer

Je hebt misschien al een paar opleidingen op het oog waar je meer over wil weten. Of je wil vooral de sfeer proeven op de campus. Kom langs bij de HAN. Bekijk hier alle manieren om kennis te maken met de opleidingen bij de HAN.

Wanneer zijn de Open Dagen?

De eerstvolgende Open Dag van de HAN is op:

  • 11 en 12 november 2023 in Nijmegen
  • 18 november 2023 in Arnhem
Open Dag HAN november 2023

Hoe kan ik kennismaken met een opleiding?

Wil je weten of een opleiding bij jou past? Duik er dieper in tijdens een Proefstudeerdag, Meeloopdag of 1-op-1 gesprek. Hieronder lees je meer. Maar let op: niet alle opleidingen van de HAN bieden al die actviteiten aan. Kijk op jouw opleidingspagina onder 'Maak kennis' welke activiteiten de opleiding organiseert.

Kennismakingsactiviteiten

Proefstuderen

Ontdek hoe het is om aan de HAN te studeren en kom een dag Proefstuderen! Samen met andere studiekiezers volg je een programma met bijvoorbeeld een rondleiding of proefcollege. In het aanmeldformulier kun je zien of en wanneer jouw opleiding een Proefstudeerdag organiseert en hoe die eruitziet. Je leest er ook meer over op jouw opleidingspagina onder 'Maak kennis'.

bieb-campus-studeren

Meelopen

Wil je meer over een opleiding weten? Loop een dagje 1-op-1 mee met een student! Proef de sfeer bij de opleiding en stel alle vragen die je nog hebt. In het aanmeldformulier kun je zien of en wanneer jouw opleiding een Meeloopdag organiseert en hoe die eruitziet. Je leest er ook meer over op de pagina van jouw opleiding onder het kopje 'Maak kennis'.

Studenten Pedagogiek luisteren naar elkaar in een kring

1-op-1 gesprek

Wil je nog verder de diepte in? Jouw persoonlijke situatie bespreken met een docent of student van de opleiding? Dat kan tijdens een 1-op-1 gesprek. In het aanmeldformulier kun je zien of en wanneer jouw opleiding 1-op-1 gesprekken organiseert. Je leest er ook meer over op de pagina van jouw opleiding onder het kopje 'Maak kennis'.

studente praat met docent in twee gesprek

Rondleiding op de campus

Benieuwd naar de HAN-campus? Check hier of jouw opleiding rondleidingen organiseert en kom snel sfeer proeven! Zit jouw opleiding aan de Laan van Scheut 10 in Nijmegen? Dan kun je zelfs een interactieve campustour volgen, waarbij je zelf met een speciale app deze HAN-campus gaat verkennen op een moment dat jou uitkomt. Je leest er meer over in het aanmeldformulier onder 'meer info'.

32602 groepje studenten loopt langs The Brew

Gratis bestellenStudiekeuze magazine

Hoe ontdek je wat je liket? Door op onderzoek uit te gaan! De tips, tools en interviews in het nieuwe Studiekeuzemagazine van de HAN helpen jou op weg. Ontdek jouw keuzestijl en onderzoek je interesses. Lees hoe andere studenten met de twijfels omgaan, of hun studie combineren met topsport of reizen. Natuurlijk vind je in dit magazine ook alle voltijd bachelors van de HAN. Wat is een bachelor eigenlijk? Lees je ook in het magazine!

Extra: Je kunt ook gratis de Studiekeuze Q&A kaarten meebestellen. Die kaarten helpen jou om al je vragen op een rijtje te zetten én de antwoorden te vinden!

429596 Studiekeuzemagazine voor scholieren

digitaal op bezoekHoe ziet de HAN campus eruit?

Benieuwd waar je straks terecht komt? Lees meer over onze campussen in Arnhem en Nijmegen en proef alvast de sfeer in de gave drone video's!

32705 nijmegen-campus

Vragen?

Kijk eerst eens in onze FAQ. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500