HAN Campus Nijmegen, communicatie, klas, presenteren, studenten, college, les, finance, economie

Decanen

Campustour on demand: ervaar de campus hoe hij écht is!

Om te ervaren hoe de campus er op een gewone studiedag uitziet, heeft de HAN in samenwerking met Intractive, een virtual reality tour ontwikkeld. Iedereen kan op elk gewenst moment de campus instappen voor een interactieve rondleiding. ‘Nu zie je pas hoe de campus écht is’.

Nathalie van den Berg
20 januari 2022
32602 groepje studenten loopt langs The Brew
Decanen

Ontwerpwedstrijd voor leerlingen voortgezet onderwijs

HAN Built Environment organiseert in maart 2022 een ontwerpwedstrijd voor leerlingen uit het voorgezet onderwijs. Maak jij het meest creatieve en vernieuwende ontwerp voor de techniekcampus van de HAN in Arnhem?

HAN Redactie
17 januari 2022
369296 Coverfoto / headerfoto ontwerpwedstrijd ABE  toegevoegd door Lex Eggink
Decanen

Pap of mam, volg deze webinars over studiekeuze

Als je kind een studiekeuze gaat maken, sta je ook als ouder voor een uitdaging. Oudervoorlichter Hermien Miltenburg organiseert ook dit jaar weer gratis webinars over studiekeuze en studeren in het hbo. Over twijfels, extra ondersteuning of geldzaken bijvoorbeeld. Ze zijn gericht op ouders, maar ook voor jongeren interessant.

HAN Redactie
29 november 2021
werken in de hal
Decanen

Ondernemen kun je leren!

Het zijn roerige tijden voor ondernemers; COVID-maatregelen, verduurzaming en digitalisering. Hoe houd je je hoofd boven water? Heb je aan een stevige ondernemersgeest en -mentaliteit voldoende? En misschien wel de belangrijkste vraag; waar leer je deze mentaliteit?

Joline Nijholt
17 november 2021
237723 vergadersituatie met documenten met tabellen
Decanen

Leerlingen proeven aan HAN-opleidingen

Leerlingen uit de bovenbouw havo-vwo van het Lorentz Lyceum in Arnhem en leerlingen havo-3 van het Liemerscollege in Zevenaar hebben in de afgelopen dagen kennis kunnen maken met opleidingen van de HAN.

HAN Redactie
15 november 2021
353320 Startbijeenkomst leerlingen Liemers College
Decanen

De Open Dagen van de HAN gaan door

Ook na de persconferentie van 12 november gaan de Open Dagen van de HAN door. Op 20 november is de Open Dag voor de voltijd-opleidingen in Arnhem. Je kunt de Open Dag op de campus bezoeken óf online volgen.

HAN Redactie
12 november 2021
333567 HAN Open Dag voltijd 2021 2022 header meisje met lichtjes
Decanen

HAN-studenten buigen zich over grote innovatievraagstukken

Hoe kunnen we als mens onderscheidend zijn als robots grotendeels ons werk overnemen? Wat is de impact van een veranderend klimaat? Het zijn voorbeelden van innovatievraagstukken waar HAN-studenten van Commerciële Economie - Innovation aan werken. Dat doen ze 5 dagen per week binnen en buiten de HAN, waarbij ze samen met het werkveld waardevolle oplossingen voor deze vraagstukken bedenken. Wat is er zo vernieuwend aan deze Innovation specialisatie van Commerciële Economie?

Nathalie van den Berg
30 september 2021
178483 business innovation studenten met sticky notes
Decanen

Bestel gratis het studiekeuzemagazine voor je leerlingen

Wil jij als decaan je havo 4 en vwo 5 leerlingen motiveren om met hun studiekeuze te starten? Bestel gratis het studiekeuzemagazine van de HAN. Dat staat vol inspirerende interviews, tips en tools. En natuurlijk een overzicht van onze opleidingen. Vraag 'm nu aan, dan staat de bestelling na de vakantie op de stoep!

HAN Redactie
16 juni 2021
30476 Laptop met blauwe hoes
Decanen

Word ik nog toegelaten als ik een eindcijfer wegstreep?

Als je dit jaar eindexamen doet mag je ervoor kiezen om het eindcijfer van 1 niet-kernvak weg te strepen. Maar wat als je dat vak nou net nodig hebt om toegelaten te worden tot een opleiding?

HAN Redactie
15 juni 2021
34633 Detailfoto student bladert door papieren
Decanen

Studievertraging en tóch in september starten?

Wil jij in september 2021 met een studie aan de HAN starten maar heb je nog niet het juiste diploma of certificaat gehaald? Als dat door de coronacrisis komt, kun je misschien voorwaardelijk worden toegelaten. Dan start je toch in september en lever je de benodigde documenten later in.

HAN Redactie
15 juni 2021
31919 Studenten buiten aan het werk