Sneller omscholen met FastSwitch

Wil jij snel een carrièreswitch maken en heb je al veel werkervaring? Dan is een FastSwitch-traject misschien iets voor jou! FastSwitch is een persoonlijk omscholingstraject, waarbij je werken en leren combineert. Zo kun je snel aan de slag in de zorg, techniek, IT of in het onderwijs.

2 omscholers overleggen achter laptop op de HAN-campus.

Wat houdt FastSwitch in?

3 voorbeelden uit de praktijk

Waarom kiezen voor FastSwitch? 3 voorbeelden uit de praktijk zie je in deze filmpjes. Van de voordelen van werken en leren tegelijk tot de voordelen voor de werkgever.

Verpleegkunde
 

FastSwitch hbo-v

Een baan in zorg en welzijn kies je niet zomaar. Voor de meesten is het een missie. Soms ontdek je pas op latere leeftijd dat de zorg jouw passie is. Geldt dit ook voor jou en heb je al een hbo- of universitair diploma? Kies dan voor FastSwitch hbo-v!

Student verpleegkunde deeltijd maakt een infuus klaar voor een patiënt.
Technisch talent
 

Be an Engineer

Wil jij voor een carrière in de techniek gaan, maar mis je de opleiding of werkervaring om te worden aangenomen? Dan is het traject Be an Engineer perfect voor jou!

Be an Engineering is een opleidingstraject voor associate degrees en bachelors binnen automotive, bouwkunde, elektrotechniek, energietechniek, embedded systems engineering, technische bedrijfskunde en werktuigbouwkunde in deeltijd.
Leraar worden
 

FastSwitch Onderwijs

Het lerarentekort groeit. Wil jij voor de klas in het basisonderwijs, het voorgezet onderwijs, speciaal onderwijs of het mbo? En help jij het onderwijs met je kennis en vaardigheden? Via het omscholingstraject FastSwitch Onderwijs kijken we samen met jou of het docentschap bij je past en welke route jij daar voor nodig hebt.

FastSwitch pabo-student in een kleuterklas.
Omscholingstraject
 

Make IT Work

De IT heeft veel mensen nodig. Heb je geen specifieke IT-achtergrond, maar lijkt werken in de IT je hartstikke leuk? Meld je dan aan bij Make IT Work. Na de omscholing ga je gegarandeerd in een baan aan de slag.

Deelnemer Make IT Work codeert aan zijn werkplek

Nieuws & artikelen

Pleun Homveld achter de pc
Het kan met het schakeltraject Accountancy & ControllingVan fysiotherapeut naar financieel expert?
FC_overleg-studenten-groene-werkplek-iStock-1296622678, afem
2 studenten aan het overleggen, 1 student zit op de achtergrond op een trap op haar mobiel.
Bouwkundestudent Leon Held, op de trap van Ruitenberglaan 26
Nieuwe beroepen in de techniekHet nut en de noodzaak van een warmtepomp
Gebouwgebonden Installatietechniek docent Ron met Syrische student