studenten overleggen

Bureau Extern Voor scholen

Ben jij werkzaam op een school waar je studenten een leerwerkplek biedt? Hieronder vind je alles wat je daarvoor nodig hebt. Denk aan een jaarkalender, overeenkomsten, handleidingen, beoordelingsformulieren en evaluatieformulieren. 

InloggenVoor scholen

bouwkunde deeltijdstudent laptop

Handleidingen en beoordelingsformulieren

Werkplekleren

Als werkplekbegeleider, school- of instituutsopleider begeleid je een tweedegraads student van de HAN. Hieronder vind je alle informatie die je als begeleider of opleider van een student nodig hebt. Van de manier waarop werkplekleren is opgebouwd tot verdieping over het driehoeksgesprek. Onder ‘informatie Bulb’ vind je bovendien alles om een Bulb-account aan te maken. Ook vind je hier veelgestelde vragen over het werkplekleren en do's en don'ts voor opleiders en studenten.

Algemeen over stages

Samen opleiden

Binnen de HAN Academie Educatie leiden wij studenten op tot bevoegde leraren. Dat doen we zoveel mogelijk samen met de scholen, in partnerschappen. Samen met deze opleidingsscholen geven we vorm aan Samen Opleiden. We hebben partnerschappen met de volgende opleidingsscholen: Wijzer in Onderwijs, AOS Qoers, Passie voor Leren, AOS Oost-Nederland (AOSON), AOS Noordoost-Brabant (OMO), Opleidingsschool Noord-Limburg (OSNL), OS Zutphen, Arnhem & Achterhoek en Opleidingsschool Nijmegen MBO (ON MBO). Daarnaast zijn er een aantal aspirant-opleidingsscholen: IN*oost, Alium en Yuverta. 

Overzicht van scholen

studenten luisteren in klas

Veelgestelde vragen

Vragen?Stel ze gerust!

Bezoekadres:
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Academie Educatie Nijmegen
Kapittelweg 35
6525 EN Nijmegen
Medewerkers Bureau Extern, kamer E2.34

Telefoon: (024) 35 30 200.
 

33988 koffiekorner, Overleg, samenwerken