Open Up introductieweek Welkom bij Werktuigbouwkunde!

Het gaat beginnen! In de week van 21 augustus ontvangen we je op de HAN Campus en daar kijken wij enorm naar uit. Op deze intro opleidingspagina vind je alle informatie voor een geweldige introductieweek en de beste studiestart!

44094 Twee meiden in HAN Intro festivalsfeer

De HAN opent haar deuren voor jou! Het programma

De opleidingsintro van Werktuigbouwkunde is een kamp met andere nieuwe studenten van je Academie Engineering en Automotive. Van maandagochtend tot vrijdagochtend. Je slaapt met z’n allen in een grote tent op het HAN Campus terrein. Wij zorgen voor bedden. Je wordt ingedeeld in groepjes met klasgenoten. Zo leer je elkaar direct goed kennen. We zorgen ook voor het ontbijt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag en de voor de lunch op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Op maandag en dinsdagavond en woensdagavond is er ook een heerlijke avondmaaltijd! Donderdag kun je je eten gaan halen bij foodtrucks. Aansluitend kun je meefeesten tijdens het grote Open Up festival met o.a. de RadDraaiers!

Meer informatie

 • Aanmelden

  Complete introprogramma

  Wil je niets missen en deelnemen aan het complete introprogramma van Werktuigbouwkunde? Meld je aan via onderstaande link. Als je betaald hebt, ben je aangemeld.

  Open Up Festival

  Neem je niet deel aan de opleidingsintro maar wil je wel naar het Open Up Festival? Dat kan! Je kunt je hieronder aanmelden.

 • Kosten

  Complete introprogramma

  Het introkamp kost € 125.- (dit is inclusief 4 overnachtingen, 4 keer ontbijt en lunch en 2 keer avondeten)

  Open Up Festival

  Het toegangsticket voor het Open Up Festival is gratis voor alle nieuwe studenten van de HAN.

 • Vragen

  Als je vragen hebt kun je die sturen aan: intro.aea@han.nl

 • Afmelden

  Als het je niet lukt om aan de intro deel te nemen, stuur dan een mail met je naam en telefoonnummer aan: intro.aea@han.nl

De HAN opent haar deuren!Open Up 2023

Je staat aan de vooravond van een grote stap in je leven. Vol spanning … het studentenleven wacht. Voor jou opent de HAN letterlijk haar deuren tijdens de Open Up introductieweek.

384317 Knoop doorhakken studiekeuze tussenjaar feestende jongeren

To doIs jouw inschrijving al definitief?

Je ontvangt vanaf nu alle HAN e-mails op je HAN e-mailadres. Om in die mailbox te komen moet je je inschrijving definitief maken. Hoe je dat doet lees je hier!

384320 Knoop doorhakken studiekeuze vinkjes