Meld je aan
De opleiding start 1 keer per jaar
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Open Dagen
Meelopen, Proefstuderen etc.
 • 11nov
  12nov
  Open Dag
  Nijmegen - 10:00 - 15:00
 • 18nov
  Open Dag
  Arnhem - 10:00 - 14:00

Hoe start je bij Human Resource Management?

Toelatingseisen. Collegegeld en financiering. Aanmelden. Informatie over de instaptoetsen voor Human Resource Management. Alle praktische informatie over de opleiding vind je hier.

422185 Human Resource Management HRM, foto 3515, studenten aan het werk op de laptop, samenwerken, overleg

Roosters, lestijden en klasindeling

Ga je (bijna) starten met deze opleiding en ben je benieuwd naar je rooster of je klas? Als je een HANaccount hebt kun je die info vinden op Insite. Dat is de online (inlog) omgeving voor HAN studenten. Kijk onder het kopje Roosters, lestijden en jaarplanning. De informatie over je klasindeling krijg je te horen van de opleiding.

De locatie van Human Resource Management

 • Er is geen omschrijving beschikbaar
 • HAN Nijmegen campus

  Laan van Scheut 10
  6525 EM Nijmegen
 • Er is geen omschrijving beschikbaar

HRM en de Campus Nijmegen

Neem een kijkje in het gebouw

Campus Nijmegen

Toelatingsinformatie

Nieuwsgierig naar HRM?

Interesse in HRM? Je eigen oordeel is het belangrijkste. Kom kennismaken en sfeer proeven: bezoek onze Open Dagen en kom een dag proefstuderen. Onze deuren staan voor je open!

Lopen langs The Brew
draw-cta-title

Aanmelden in 5 stappen

Veel gestelde vragen 

Dit wil je weten over Human Resource Management

Studeren met bijzondere omstandigheden

Je omstandigheden hebben natuurlijk invloed op je studie. De HAN houdt daar graag zoveel mogelijk rekening mee. Of je nu een functiebeperking hebt, mantelzorger bent of een topsportprogramma volgt: je bent welkom. Heb je nu geen voorzieningen nodig, maar spelen er wel bijzondere omstandigheden? Laat het ons weten. Misschien heb je later in je studie iets nodig. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Opleidingskosten

Je betaalt elk jaar collegegeld. Verder heb je een goede laptop nodig. Op de pagina over studiematerialen lees je waar een laptop aan moet voldoen. Daarnaast moet je rekening houden met de aanschaf van studieboeken, readers, ander studiemateriaal en activiteiten zoals de introductie. De kosten zijn meestal het eerste studiejaar het hoogst. In de jaren erna ben je minder geld kwijt aan studiematerialen. Voor de stageperiodes moet je rekening houden met reis- en verblijfkosten, afhankelijk van de stageplaats. Via DUO, het landelijke loket van de overheid, kun je geld lenen voor je studie.

Bestel je boeken voor Human Resource Management online

Je kunt je studieboeken vanaf juli bestellen op Studiewinkel.nl. Dat is een landelijk platform waar jij je boekenlijst kunt vinden en je boeken kunt bestellen.

Readers en syllabi

Naast boeken heb je voor sommige lessen ook readers en syllabi nodig. Dat zijn documenten met aanvullende literatuur, opdrachten of leerstof. Readers en syllabi hoef je voor de start van het studiejaar nog niet te bestellen. Als de lessen begonnen zijn, hoor je van je docenten welke readers of syllabi je nodig hebt. Die koop je dan in de Campusstore op de HAN Campus. Je vindt de Campusstore straks aan de Kapittelweg 33 in Nijmegen. Je kunt de readers en syllabi tijdens het studiejaar ook bestellen in de webshop.

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Zin in je toekomst?

Meld je aan!

422181 Human Resource Management HRM, foto 3797, studenten gezellig buiten met telefoon
draw-cta-title