HAN University of Applied Sciences logo
Open up
Open up
Open up
Open up
Open up
introductieweek
Meld je aan voor de introvan jouw opleiding
Veelgestelde vragenHier vind je het antwoord
International student?Visit International Welcome Day

Jouw studie bij de HAN start met de Open Up introductieweek van 26 t/m 30 augustus 2024. Een geweldige week vol activiteiten om je medestudenten te leren kennen en meer te weten te komen over je opleiding, de HAN en de stad. Meld je snel aan want dit wil je niet missen!

Let's go
 

Het programma van jouw opleiding

Jouw studietijd begint met de Open Up Introductieweek! Studenten van jouw opleiding hebben een programma gemaakt vol activiteiten Je leert je medestudenten kennen en komt meer te weten over de campus, de stad en je opleiding. 

Elke opleiding heeft een eigen programma. Het (gratis) Open Up (Sunrise) Festival op donderdag is voor álle nieuwe studenten samen. Je bent hier altijd welkom, ook als je niet meedoet met de betaalde introductieweek van jouw opleiding.

han intro open up 2024
Let's come together 

Programma voor iedereen

Elke opleiding heeft een eigen programma, maar het Open Up (Sunrise) Festival en de Open Up Area zijn voor álle nieuwe HAN studenten hetzelfde. Je komt deze activiteiten vanzelf tegen in het programma van jouw opleiding, maar je bent hier ook (gratis) welkom als je niet meedoet aan de betaalde introductieweek van jouw opleiding.

Stay tuned!
 

Volg ons op Instagram

Mis niets en volg de Open Up Introductieweek op Instagram! Kijk met Student Puk mee hoe de studieverenigingen het programma voorbereiden en blijf op de hoogte van updates. Natuurlijk neemt Puk je ook tijdens de introductieweek mee langs alle activiteiten voor én achter de schermen. 

Dit is de profielfoto voor het Instagramaccount van de Open Up introductieweek
fe-no-me-naal

aftermovie open up 2023

goed om te weten

Huisregels en algemene voorwaarden

Als je meedoet aan de Open Up introductieweek stem je automatisch in met onze huisregels en algemene voorwaarden. Zo zorgen we samen dat deze gezellige week fijn en soepel verloopt.

Medewerker doet een polsbandje om bij een student in de Open Up Area 2023

Foto's en video's

Om nog lang na te genieten van de Open Up Introductieweek worden er foto's en video's gemaakt door fotografen. Als je aanwezig bent ga je er automatisch mee akkoord dat er foto's en/of videobeelden van je gemaakt worden. Vind je dit niet prettig? Meld dat dan bij de fotograaf ter plaatse of mail naar openupintro@han.nl.

Studenten gaan op de foto voor de kamerakast in de Open Up Area 2023

Alcoholgebruik

Wijntje of watertje? Allebei gezellig, choose your cheers! Tijdens de introductieweek gaan we respectvol om met elkaars drankkeuze, groepsdruk is een no-go. En natuurlijk NIX onder de 18. We vinden het belangrijk dat deze week veilig verloopt en dat iedereen zich welkom voelt. Daarom werken we actief samen met het studenteninitiatief Choose Your Cheers.

Het logo van Choose your Cheers met oranje achtergrond
Hebben!
 

HAN Open Up intro hoodie

Exclusief voor HAN-studenten is er nu de HAN Open Up intro hoodie! Verkrijgbaar in de HAN kleuren zwart en rood. Bestel hem nu in de pre-order, dan krijg je er gratis een paar changemaker sokken bij (op=op).

Afbeelding van de Open Up intro hoodie
FAQ 

veelgestelde vragen over de open up introductieweek

FAQ: algemeen

FAQ: aanmelding en registratie

FAQ: deelname aan de introductieweek

Bij wie kan ik terecht met vragen?

  • Heb je een vraag over de introductieweek van jouw opleiding? Kijk dan op de Open Up pagina van jouw opleiding wie de contactpersoon is bij jouw opleiding. 
  • Heb je een algemene vraag over de introductieweek? Stel 'm dan aan ASK HAN.
  • Heb je een vraag over de start van jouw studie? Daarover vind je heel veel informatie op jouw opleidingspagina onder praktische informatie.
  • Tijdens de introductieweek kun je met al je vragen terecht bij je intromentoren of bij de Open Up Area
  • Heb je vragen als sponsor, pers, ouder of andere externe partij dan kun je terecht bij het Open Up Team

 

Beeld van de Open Up Area in Nijmegen 2023
Let's meet! 

Open Up team

Graag stellen we je voor aan het Open Up team. Samen met studieverenigingen en introcommissies organiseren wij de Open Up introductieweek. Van het plannen van onvergetelijke activiteiten tot het waarborgen van jouw welzijn en veiligheid! Heb je vragen of wil je iets delen? Stuur een e-mail naar openupintro@han.nl.