Persoonlijke begeleiding

Studeren doe je niet alleen. Loop je tijdens je studie ergens tegenaan? Bespreek het. Als wij weten wat er speelt, kunnen we met je meedenken. Hier lees je bij wie je terecht kan.


Studentbegeleider

Heb je vragen of is er iets aan de hand, dan ga je eerst naar je studentbegeleider*. Dat is jouw persoonlijke begeleider tijdens je studie. De studentbegeleider helpt je direct verder of verwijst je door naar de juiste persoon. Bij de start van je studie hoor je wie jouw studentbegeleider is.

* Het kan zijn dat de studentbegeleider bij jouw opleiding anders wordt genoemd.

Studieadviseur

Als er echt wat geregeld moet worden, helpt de studieadviseur* van jouw opleiding je verder. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van tentamenvoorzieningen of het aanpassen van je studierooster.

* Het kan zijn dat de studieadviseur binnen jouw opleiding anders wordt genoemd.

HAN Studiesucces

Gaat jouw vraag verder dan alleen je opleiding? Dan kun je terecht bij HAN Studiesucces. Dat is een netwerk van experts op het gebied van studiebegeleiding. Denk aan studentendecanen, studentenpsychologen, trainers, coaches en het studentenpastoraat. 

Bij hen kun je terecht met vragen over onder meer: 

Alvast goed om te weten, toch? Als je (straks) een HANaccount hebt, kun je op Insite het hele aanbod van HAN Studiesucces bekijken

Bekijk de videoHAN Studiesucces