Beginnen met Vaktherapie

Welke toelatingseisen zijn er? Hoe zit het met collegegeld en studiefinanciering? En hoe meld je je aan? Op deze pagina vind je alle praktische info voor de opleiding Vaktherapie aan de HAN.

studenten oefenen ehbo

De locatie van Vaktherapie

  • Er is geen omschrijving beschikbaar
  • HAN Nijmegen campus

    Kapittelweg 33
    6525 EN Nijmegen
  • Er is geen omschrijving beschikbaar

Toelatingsinformatie Vaktherapie

Bij de opleiding Vaktherapie moet je meedoen aan een selectieonderzoek aanvullende eisen. Hieronder vind je meer informatie.

Nieuwsgierig?

Je eigen oordeel is het belangrijkste. Kom online kennismaken en sfeer proeven: onze digitale deuren staan voor je open!

Bezoekers Open Dag komen van de trap af gelopen

Aanmelden in 7 stappen

Vaardigheden Studeren met bijzondere omstandigheden

Je omstandigheden hebben natuurlijk invloed op je studie. De HAN houdt daar graag zoveel mogelijk rekening mee. Of je nu een functiebeperking hebt, mantelzorger bent of een topsportprogramma volgt: je bent welkom. Heb je nu geen voorzieningen nodig, maar spelen er wel bijzondere omstandigheden? Laat het ons weten. Misschien heb je later in je studie iets nodig. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Opleidingskosten

Je betaalt elk jaar collegegeld. Verder heb je een goede laptop nodig. Op de pagina over studiematerialen lees je waar een laptop aan moet voldoen. That’s it, Vaktherapie stelt verder geen aanvullende eisen aan je laptop. Daarnaast moet je rekening houden met de aanschaf van studieboeken, readers, ander studiemateriaal en activiteiten zoals de introductie. 

De kosten zijn meestal het 1e studiejaar het hoogst. In de jaren erna ben je minder geld kwijt aan studiematerialen. Voor de stageperiodes moet je rekening houden met reis- en verblijfkosten, afhankelijk van de stageplaats. Via DUO, het landelijke loket van de overheid, kun je geld lenen voor je studie.

Let op! Je studieboeken voor Vaktherapie kun je niet via Studystore bestellen. De opleiding informeert je hierover nog nader bij de start van het studiejaar.

Roosters, lestijden en klasindeling

Ga je (bijna) starten met deze opleiding en ben je benieuwd naar je rooster of je klas? Als je een HANaccount hebt kun je die info vinden op Insite. Dat is de online omgeving voor HAN studenten. Kijk onder het kopje Roosters, lestijden en jaarplanning. De informatie over je klasindeling krijg je te horen van de opleiding.
 

OS/OER en Inschrijvingsreglement OS/OER en Inschrijvingsreglement

In het inschrijvingsreglement van de HAN staan de belangrijkste regels over de aanmelding, inschrijving, herinschrijving en beëindiging inschrijving bij een opleiding aan de HAN. In de opleidingsspecifieke informatie zijn deze regels doorvertaald naar de opleiding Vaktherapie. In het studentenstatuut staat beschreven wat jij als student van de HAN mag verwachten en wat de HAN van jou verwacht. Hoe dit zit binnen Vaktherapie, lees je in het Opleidingsstatuut en het Onderwijs Examen Reglement (OS-OER).

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Zin in je toekomst?

Meld je aan!

student aan het houtzagen