Beginnen met Vaktherapie

Welke toelatingseisen zijn er? Hoe zit het met collegegeld en studiefinanciering? En hoe meld je je aan? Op deze pagina vind je alle praktische info voor de opleiding Vaktherapie aan de HAN.


De locatie van Vaktherapie

  • Er is geen omschrijving beschikbaar
  • HAN Nijmegen campus

    Kapittelweg 33
    6525 EN Nijmegen
  • Er is geen omschrijving beschikbaar

Toelatingsinformatie

Bij de opleiding Vaktherapie moet je meedoen aan een selectieonderzoek aanvullende eisen. Afgelopen jaar zag dat er wat anders uit dan normaal door corona. Hoe dit eruit zal zien voor studiejaar 2021-2022, publiceren we hier binnenkort. De data kun je hieronder wel al vinden.

Nieuwsgierig?

Je eigen oordeel is het belangrijkste. Kom online kennismaken en sfeer proeven: onze digitale deuren staan voor je open!

Er is geen omschrijving beschikbaar

Aanmelden in 7 stappen

Vaardigheden Studeren met bijzondere omstandigheden

Je omstandigheden hebben natuurlijk invloed op je studie. De HAN houdt daar graag zoveel mogelijk rekening mee. Of je nu een functiebeperking hebt, mantelzorger bent of een topsportprogramma volgt: je bent welkom. Heb je nu geen voorzieningen nodig, maar spelen er wel bijzondere omstandigheden? Laat het ons weten. Misschien heb je later in je studie iets nodig. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Er is geen omschrijving beschikbaar

Opleidingskosten

Je betaalt elk jaar collegegeld. Verder heb je een goede laptop nodig. Daarnaast moet je rekening houden met de aanschaf van studieboeken, readers, ander studiemateriaal en activiteiten zoals de introductie. 

De kosten zijn meestal het 1e studiejaar het hoogst. In de jaren erna ben je minder geld kwijt aan studiematerialen. Voor de stageperiodes moet je rekening houden met reis- en verblijfkosten, afhankelijk van de stageplaats. Via DUO, het landelijke loket van de overheid, kun je geld lenen voor je studie.

Let op! Je studieboeken voor Vaktherapie kun je niet via Studystore bestellen. De opleiding informeert je hierover nog nader bij de start van het studiejaar.

OS/OER en Inschrijvingsreglement OS/OER en Inschrijvingsreglement

In het inschrijvingsreglement van de HAN staan de belangrijkste regels over de aanmelding, inschrijving, herinschrijving en beëindiging inschrijving bij een opleiding aan de HAN. In de opleidingsspecifieke informatie zijn deze regels doorvertaald naar de opleiding Vaktherapie. In het studentenstatuut staat beschreven wat jij als student van de HAN mag verwachten en wat de HAN van jou verwacht. Hoe dit zit binnen Vaktherapie, lees je in het Opleidingsstatuut en het Onderwijs Examen Reglement (OS-OER).

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Zin in je toekomst?

Meld je aan!

Er is geen omschrijving beschikbaar