Open Up introductieweek Welkom bij Verpleegkunde!

Het gaat beginnen! In de week van 21 augustus ontvangen we je op de HAN campus en daar kijken wij enorm naar uit. Op deze intro opleidingspagina vind je alle informatie voor een geweldige introductieweek en de beste studiestart!

44094 Twee meiden in HAN Intro festivalsfeer

De HAN opent haar deuren voor jou! Het programma

Meer informatie

 • Aanmelden

  Complete introprogramma

  Wil je niets missen en deelnemen aan het complete introprogramma van HBO-verpleegkunde? Meld je aan via onderstaande link. Als je betaald hebt, ben je aangemeld.

  Eendaagsprogamma

  Ben je niet in staat om de hele week te komen, dan hebben we ook de mogelijkheid om 1 dag deel te nemen aan de introductie, deze zal plaats vinden op de donderdag.

 • Kosten

  Complete introprogramma

  Kosten: €95,- euro
  Dit is voor zondag tot vrijdag met bovenstaand programma.
   

  Kosten: €25,- euro
  Alleen de donderdag volgens bovenstaand programma

  Open Up Festival

  Het toegangsticket voor het Open Up Festival is gratis voor alle nieuwe studenten van de HAN.

 • Vragen

  Voor vragen kun je contact met ons opnemen via: intro@svplexus.nl

  Voor opleidingspecifieke vragen kun je contact opnemen met: ask@han.nl (antwoord kan wat langer duren i.v.m. zomervakantie)

 • Afmelden

  Mocht je toch niet mee kunnen doen met de opleidingsintro, dan kun je je afmelden bij via intro@svplexus.nl. Check vooraf wel even de annuleringskosten in de algemene voorwaarden.

De HAN opent haar deuren!Open Up 2023

Je staat aan de vooravond van een grote stap in je leven. Vol spanning … het studentenleven wacht. Voor jou opent de HAN letterlijk haar deuren tijdens de Open Up introductieweek.

384317 Knoop doorhakken studiekeuze tussenjaar feestende jongeren

Aanmelden SV.Plexus

s.v. Plexus is de studievereniging van de opleiding verpleegkunde aan de HAN. Zij organiseren deze introductieweek. Komend jaar vieren wij ons 10 jarig bestaan en hiervoor word volgend jaar extra uitgepakt met speciale activiteiten. Daarnaast behoudt s.v. Plexus haar reguliere activiteiten zoals o.a. de maandelijkse borrel en de skireis!

Lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van de studievereniging, dan kun je je tijdens de introductieweek aanmelden. Je krijgt dan €5,- korting (eenmalig) op het lidmaatschap + een plexus tasje.

To doIs jouw inschrijving al definitief?

Je ontvangt vanaf nu alle HAN e-mails op je HAN e-mailadres. Om in die mailbox te komen moet je je inschrijving definitief maken. Hoe je dat doet lees je hier!

384320 Knoop doorhakken studiekeuze vinkjes