Open Up introductieweek Welkom bij Toegepaste Psychologie!

Het gaat beginnen! In de week van 21 augustus ontvangen we je op de HAN campus en daar kijken wij enorm naar uit. Op deze intro opleidingspagina vind je alle informatie voor een geweldige introductieweek en de beste studiestart!

44094 Twee meiden in HAN Intro festivalsfeer

De HAN opent haar deuren voor jou! Het programma

Meer informatie

 • Aanmelden

  Intro maandag t/m woensdagochtend

  Wil je niets missen en deelnemen aan het introprogramma van Toegepaste Psychologie? Meld je aan via onderstaande link. Als je betaald hebt, ben je aangemeld.

  TOEP dag

  Wil je ook bij de TOEP dag zijn op woensdag? Meld je aan via onderstaande link. Let op: als je zowel aan de intro van maandag t/m woensdagochtend én de TOEP dag mee wilt doen, dan vul je 2 keer het aanmeldformulier in en betaal je voor beide onderdelen. Als je betaald hebt, ben je aangemeld.

  Open Up Festival

  Neem je niet deel aan de opleidingsintro maar wil je wel naar het Open Up Festival? Dat kan! Je kunt je hieronder aanmelden.

 • Kosten

  Intro maandag t/m woensdagochtend

  €119,95 voor het introprogramma van maandag t/m woensdagochtend. Hierbij zit inbegrepen: 
  BIJNA ALLES! Overnachting, activiteiten, eten en drinken.. En natuurlijk een hoop gezelligheid. We vragen alleen van jou een eigen bijdragen voor je drankjes in de avond. Nadat je je hebt aangemeld voor de introductie, ontvang je nog wat meer informatie over wat je mee moet nemen en hoe je je kan voorbereiden.

  TOEP dag

  €12,50 voor de TOEP dag op de woensdag.
  Hierbij zit inbegrepen: Wat te eten & de activiteit van de woensdag!

  Open Up Festival

  Het toegangsticket voor het Open Up Festival is gratis voor alle nieuwe studenten van de HAN.

 • Vragen

  Als je vragen hebt over de start van de opleiding of de introductie, kun je contact opnemen met Shani Mooijman door te mailen naar shani.mooijman@han.nl.

 • Afmelden

  Mocht je toch niet mee kunnen doen met de opleidingsintro, dan kun je je afmelden bij Shani Mooijman via shani.mooijman@han.nl. Check vooraf wel even de annuleringskosten in de algemene voorwaarden.

De HAN opent haar deuren!Open Up 2023

Je staat aan de vooravond van een grote stap in je leven. Vol spanning … het studentenleven wacht. Voor jou opent de HAN letterlijk haar deuren tijdens de Open Up introductieweek.

384317 Knoop doorhakken studiekeuze tussenjaar feestende jongeren

To doIs jouw inschrijving al definitief?

Je ontvangt vanaf nu alle HAN e-mails op je HAN e-mailadres. Om in die mailbox te komen moet je je inschrijving definitief maken. Hoe je dat doet lees je hier!

384320 Knoop doorhakken studiekeuze vinkjes