Open Up introductieweek Welkom bij Social Work!

Het gaat beginnen! In de week van 21 augustus ontvangen we je op de HAN campus en daar kijken wij enorm naar uit. Op deze intropagina vind je alle informatie voor een geweldige introductieweek. Info over jouw studiestart? Scroll verder naar 'Studiestart'

44094 Twee meiden in HAN Intro festivalsfeer

De HAN opent haar deuren voor jou! Het programma

Meer informatie

 • Aanmelden

  Intro Social Work

  Wil je niets missen en deelnemen aan het complete introprogramma van Social Work? Meld je aan via onderstaande link. Als je betaald hebt, ben je aangemeld.

  Open Up Festival

  Neem je niet deel aan de opleidingsintro maar wil je wel naar het Open Up Festival? Dat kan! Je kunt je hieronder aanmelden.

 • Kosten

  Voor het bedrag van €70,- euro is er driemaal een lunch inbegrepen, tweemaal avondeten, drie avondactiviteiten en nog veel meer. En niet te vergeten een mooi introshirt, waarmee je al je herinneringen van deze week kan bewaren.

  Open Up Festival

  Het toegangsticket voor het Open Up Festival is gratis voor alle nieuwe studenten van de HAN.

 • Vragen

  Heb je vragen over de intro dan kun je deze mailen naar introcommissie-socialwork@han.nl

  Heb je andere vragen over de start van je studie Social Work? Stuur een mailtje naar info.socialwork@han.nl

  De medewerkers die dit mailadres beheren zijn in verband met de vakantie afwezig van 7 juli tot en met 14 augustus. Het kan dus even duren voor je antwoord krijgt. Wanneer je hierop niet kunt wachten dan is er nog de mogelijkheid ASK@han.nl te mailen.

 • Afmelden

  Mocht je toch niet mee kunnen doen met de intro dan kun je je afmelden bij introcommissie-socialwork@han.nl Check wel even de annuleringskosten.

De HAN opent haar deuren!Open Up 2023

Je staat aan de vooravond van een grote stap in je leven. Vol spanning … het studentenleven wacht. Voor jou opent de HAN letterlijk haar deuren tijdens de Open Up introductieweek.

384317 Knoop doorhakken studiekeuze tussenjaar feestende jongeren
384320 Knoop doorhakken studiekeuze vinkjes

Je hebt je voor studiejaar 2023/2024 aangemeld voor de studie Social Work (SW). Hieronder vind je alle belangrijke informatie om optimaal voorbereid aan jouw opleiding te beginnen! Zo trap je het 1e jaar meteen goed af!

Kijk eens op han.nl/flitsendestart Daar lees je alles over de voorbereiding op je studie.