Open Up introductieweek Welkom bij Ondernemerschap & Retail Management!

Het gaat beginnen! In de week van 21 augustus ontvangen we je op de HAN campus en daar kijken wij enorm naar uit. Op deze intro opleidingspagina vind je alle informatie voor een geweldige introductieweek en de beste studiestart!

44094 Twee meiden in HAN Intro festivalsfeer

De HAN opent haar deuren voor jou! Het programma

De introductie van de opleiding ORM wordt ook dit jaar georganiseerd door studenten van onze studievereniging SVSB! Gedurende deze week ben je omringt door studenten die net als jij beginnen aan de studie. Maar er zijn ook veel ouderejaars aanwezig die je alle ins and outs kunnen vertellen en laten zien. De intro is dus voor en door studenten. Op donderdag 24 augustus kan je de week knallend afsluiten op het HAN Open Up Festival. Het toegangsticket is gratis voor alle nieuwe HAN-studenten, ook als je niet meedoet aan de intro van SVSB. Je haalt het toegangsbewijs op in de Open Up Area op de HAN-campus in Arnhem of Nijmegen.

Meer informatie

 • Aanmelden

  Complete introprogramma

  Wil je niets missen en deelnemen aan het complete introprogramma van Ondernemerschap & Retail Management? Meld je aan via onderstaande link. Als je betaald hebt, ben je aangemeld.

   
  Open Up Festival

  Neem je niet deel aan de opleidingsintro maar wil je wel naar het Open Up Festival? Dat kan! Je kunt je hieronder aanmelden.

 • Kosten

  Complete introprogramma

  Kosten voor het introprogramma van ORM bedraagt €150,-.

  Hierbij zit: voor elke dag ontbijt, slaapplek, bovenstaand programma, lunch en avondeten op dinsdag en woensdag (met dieetwensen wordt rekening gehouden) en een paar hele leuke intro-ouders.

   

  Open Up Festival

  Het toegangsticket voor het Open Up Festival is gratis voor alle nieuwe studenten van de HAN.

 • Vragen

  Bij vragen over de introductie kan je contact opnemen met ORM-student Elian Coppus via 06-38606565 (WhatsApp tijdens de zomervakantie).

   

  Bij vragen over de start van je studie kan je contact opnemen met ORM-docent Melvin van Gemert via 06-29234451. 

 • Afmelden

  Mocht je toch niet mee kunnen doen met de intro, dan kun je je afmelden bij Elian Coppus, 06-38606565. Check wel even de annuleringskosten

De HAN opent haar deuren!Open Up 2023

Je staat aan de vooravond van een grote stap in je leven. Vol spanning … het studentenleven wacht. Voor jou opent de HAN letterlijk haar deuren tijdens de Open Up introductieweek.

384317 Knoop doorhakken studiekeuze tussenjaar feestende jongeren

To doIs jouw inschrijving al definitief?

Je ontvangt vanaf nu alle HAN e-mails op je HAN e-mailadres. Om in die mailbox te komen moet je je inschrijving definitief maken. Hoe je dat doet lees je hier!

384320 Knoop doorhakken studiekeuze vinkjes