Beginnen met Mondzorgkunde

Voor studiejaar 2020-2021 heeft de opleiding Mondzorgkunde een beperkt aantal plaatsen (Selectie & Plaatsing). Daarom is er een speciale selectieprocedure voor deze opleiding. Op deze pagina zetten we alle stappen voor je op een rijtje. Ook lees je alles over toelatingseisen, studiekosten en financiering.


De locatie van Mondzorgkunde

  • Er is geen omschrijving beschikbaar
  • HAN Nijmegen campus

    Philips van Leydenlaan 25
    Nijmegen
  • Er is geen omschrijving beschikbaar

Selectie & Plaatsing (numerus fixus)Selectie & Plaatsing: welke stappen moet je zetten?

Toelatingsinformatie

Nieuwsgierig?

Je eigen oordeel is het belangrijkste. Kom kennismaken en sfeer proeven: onze deuren staan voor je open! Let op: je kunt je voor Mondzorgkunde helaas niet meer aanmelden voor studiejaar 2020-2021, omdat deze opleiding gebonden is aan een plaatsingsprocedure. Uiteraard ben je welkom op onze Online Open Dag om een andere of vergelijkbare studiekeuze te bespreken.

Er is geen omschrijving beschikbaar

Aanmelden in 7 stappen

Let op: je kunt je voor Mondzorgkunde helaas niet meer aanmelden voor studiejaar 2020-2021, omdat deze opleiding gebonden is aan een plaatsingsprocedure. Voor deze opleiding kun je je vanaf oktober 2020 weer aanmelden voor het studiejaar 2021-2022.

Vaardigheden Studeren met bijzondere omstandigheden

Je omstandigheden hebben natuurlijk invloed op je studie. De HAN houdt daar graag zoveel mogelijk rekening mee. Of je nu een functiebeperking hebt, mantelzorger bent of een topsportprogramma volgt: je bent welkom. Heb je nu geen voorzieningen nodig, maar spelen er wel bijzondere omstandigheden? Laat het ons weten. Misschien heb je later in je studie iets nodig. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Er is geen omschrijving beschikbaar

Opleidingskosten

Je betaalt elk jaar collegegeld. Verder heb je een goede laptop nodig. Daarnaast moet je rekening houden met de aanschaf van studieboeken, readers, ander studiemateriaal en activiteiten zoals de introductie. De kosten zijn meestal het eerste studiejaar het hoogst. In de jaren erna ben je minder geld kwijt aan studiematerialen. Voor de stageperiodes moet je rekening houden met reis- en verblijfkosten, afhankelijk van de stageplaats. Via DUO, het landelijke loket van de overheid, kun je geld lenen voor je studie.

Onderwijs- en examenregeling + studiegids

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Zin in je toekomst?

Meld je aan!

Er is geen omschrijving beschikbaar