Open Up introductieweek
 

Welkom bij Logistics Management Nijmegen!

Het gaat beginnen! In de week van 21 augustus ontvangen we je op de HAN campus in Nijmegen en daar kijken wij enorm naar uit. Op deze intro opleidingspagina vind je alle informatie voor een geweldige introductieweek en de beste studiestart!

44094 Twee meiden in HAN Intro festivalsfeer

Welkom bij Logistics Management

Van harte gefeliciteerd met je toelating tot de opleiding Logistics Management! Om jouw studietraject een vliegende start te geven, organiseert SV Procura een introductieweek van 21 augustus tot en met 24 augustus.  Tijdens deze week kun je deelnemen aan diverse leuke activiteiten en krijg je ruim de tijd om de stad te verkennen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke herinneringen te creëren. 

Tijdens de introweek is alles vrijblijvend, dus als je een momentje voor jezelf wilt hebben is dat mogelijk. De enige uitzondering is maandagochtend, hier wordt van elke student geacht om aanwezig te zijn.  We vinden het enorm belangrijk dat alle studenten deelnemen aan de introductie, dus zelfs als je je pas op maandagochtend wilt inschrijven, ben je van harte welkom! 

Graag horen we je shirtmaat, voor een super gaaf introshirt. Dit kun je in het opmerkingenveld bij de bestelling plaatsen! En mocht je allergieën of dieetwensen hebben, kun je dat gelijk doorgeven! 

De HAN opent haar deuren voor jou!

We starten de Introductieweek met een Meet & Greet op maandag 21 augustus 2023. Deze ‘schoolse’ ochtend is verplicht! Zet deze datum daarom maar vast in je agenda. Je leert op deze dag jouw studieloopbaanbegeleider (slb’er) en jouw klasgenoten kennen! Voor deze ochtend hoef je je niet aan te melden. Je krijgt hiervoor automatisch een uitnodiging per mail. Voor een lekkere lunch wordt gezorgd. (Aan deze dag zijn uiteraard geen kosten verbonden). Hieronder vind je het programma van dag tot dag.

Programma van dag tot dag in Nijmegen 

Het programma voor Logistics Management in Nijmegen

meer informatie

 • Aanmelden

  Complete introprogramma

  Wil je niets missen en deelnemen aan het complete introprogramma van Logistics Management? Meld je aan via onderstaande link. Als je betaald hebt, ben je aangemeld. Geef bij aanmelding je shirtmaat door, dan zorgen wij ervoor dat je een gaaf shirt ontvangt.

  Open Up Festival

  Neem je niet deel aan de opleidingsintro maar wil je wel naar het Open Up Festival? Dat kan! Je kunt je hieronder aanmelden.

 • Kosten

  Complete introprogramma

  De kosten van het complete introprogramma zijn €70,-

  Open Up Festival

  Het toegangsticket voor het Open Up Festival is gratis voor alle nieuwe studenten van de HAN.

 • Vragen

  Heb je vragen over de Meet & Greet op de eerste dag (21 augustus)? Stel je vraag aan Brigitte Nijsen. Stuur haar even een mailtje: propedeuse.AOO@han.nl (niet bereikbaar tussen 10 juli en 10 augustus 2023).

  Bij vragen over het overige intro programma kunnen jullie mailen naar info@svprocura.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk jullie een antwoord geven. Wij hopen je te mogen verwelkomen op de introductieweek! 

 • Afmelden

  Mocht je toch niet mee kunnen doen met de opleiding intro, dan kun je je afmelden bij info@svprocura.nl. Check vooraf wel even de annuleringskosten in de algemene voorwaarden. 

Buddy Up

We kunnen ons voorstellen dat je nog allerlei vragen hebt in de aanloop naar jouw studie. Om je op weg te helpen met alle dingen die bij je eerste jaar komen kijken, staan er buddy's (ouderejaars studenten) voor je klaar die je kunnen helpen. Denk aan aanschaf van boeken, een laptop en dergelijke, of bijvoorbeeld hoe je moet inschrijven voor een studentenkamer. Nadat je je hebt aangemeld word je gekoppeld aan een ouderejaars student, waaraan je al je vragen kunt stellen. Vragen over je nieuwe studie, de HAN, de stad etc. Of gewoon een keer bijpraten. Als je mailt naar: Steffie.pragt@han.nl dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Handige info

Veelgestelde vragen

Is de HAN intro verplicht? Hoe ziet het algemene programma eruit? Hoe kom ik op de HAN campus? Welke studentenverenigingen zijn er allemaal? Dat en meer lees je op de algemene pagina over de intro.

384317 Knoop doorhakken studiekeuze tussenjaar feestende jongeren

Volg de intro op Instagram

Zo mis je niets!

444275 HAN-studenten aan een lange tafel met biertjes in een feesttent.

Hoe kom ik op de HAN?

De HAN campussen zijn goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. De campussen liggen op fietsafstand van het centrum en vanaf Station Heyendaal (Nijmegen) en station Presikhaaf (Arnhem) loop je er zo naartoe.

35031 Twee studenten op fiets campus Nijmegen

Algemene voorwaarden

We stellen een paar belangrijke huisregels tijdens de introductieweek. Bijvoorbeeld over medische omstandigheden en veiligheid, maar ook over alcohol, drugs en roken. Doe je mee aan de HAN Intro, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden die we daarvoor hebben opgesteld.

docent wijst met pen naar papier

Wil jij niet op de foto?

Er worden tijdens de intro foto’s en video’s gemaakt om iedereen te laten zien hoe gezellig onze intro is. Heb jij daar bezwaar tegen? Meld dat dan bij de fotograaf of cameraman ter plekke of mail naar hanintro@han.nl.

Er is geen omschrijving beschikbaar

Bij wie kom je in de klas?

Benieuwd naar jouw klas? De klasindeling krijg je via de mail. 

To do
 

Gevonden voor Bright Birds

Scan de QR code vanuit de app Bright Birds: zo maak je al een goede start van je studie.

QR voor voor Bright Birds: zo maak je een goede start
Check
 

Is jouw inschrijving definitief?

Als je definitief ingeschreven staat bij deze opleiding, zie je in Studielink ‘ingeschreven’ staan. Je krijgt dan ook een mail van ons dat jouw inschrijving definitief is. Daarna ontvang je alle HAN e-mails op je HAN e-mailadres

384320 Knoop doorhakken studiekeuze vinkjes

Hoe ziet de campus er in Arnhem en Nijmegen uit?