Open Up introductieweek Welkom bij Leraar Nederlands!

Het gaat beginnen! In de week van 21 augustus ontvangen we je op de HAN campus en daar kijken wij enorm naar uit. Op deze intro opleidingspagina vind je alle informatie voor een geweldige introductieweek en de beste studiestart!

44094 Twee meiden in HAN Intro festivalsfeer

De HAN opent haar deuren voor jou! Het programma

Meer informatie

 • Aanmelden

  Complete introprogramma
  Wil je niets missen en deelnemen aan het complete introprogramma van Leraar Nederlands? Meld je aan via onderstaande link. Als je betaald hebt, ben je aangemeld.

   

  Open Up Festival
  Neem je niet deel aan de opleidingsintro maar wil je wel naar het Open Up Festival? Dat kan! Je kunt je hieronder aanmelden.

 • Kosten

  Complete introprogramma
  Kosten voor de intro zijn 40,- euro. Hiervoor krijg jij als nieuwe student een gaaf intro-shirt, drankje op het terras, avondje eten bij De PizzaBakkers, karaoke bij Van Deelen en bowlen bij Olround. Al met al een super toffe week! In het programma staat meer info over eventuele eigen kosten!

   

  Open Up Festival
  Het toegangsticket voor het Open Up Festival is gratis voor alle nieuwe studenten van de HAN.

 • Vragen

  Heb jij nog vragen over de opleidingsintro of over de start van de studie? Bijzonderheden die je door wilt geven? Dit kan bij Intromama Britt, via: BJ.Hermens@student.han.nl

 • Afmelden

  Mocht je toch niet mee kunnen doen met de opleidingsintro, dan kun je je afmelden bij Intromama Lonneke via: LCM.Vink@student.han.nl

  Check vooraf wel even de annuleringskosten in de algemene voorwaarden.

De HAN opent haar deuren!Open Up 2023

Je staat aan de vooravond van een grote stap in je leven. Vol spanning … het studentenleven wacht. Voor jou opent de HAN letterlijk haar deuren tijdens de Open Up introductieweek.

384317 Knoop doorhakken studiekeuze tussenjaar feestende jongeren

To doIs jouw inschrijving al definitief?

Je ontvangt vanaf nu alle HAN e-mails op je HAN e-mailadres. Om in die mailbox te komen moet je je inschrijving definitief maken. Hoe je dat doet lees je hier!

384320 Knoop doorhakken studiekeuze vinkjes