Open Up introductieweek Welkom bij Leraar Lichamelijke Opvoeding!

Het gaat beginnen! In de week van 21 augustus ontvangen we je op de HAN campus en daar kijken wij enorm naar uit. Op deze intro opleidingspagina vind je alle informatie voor een geweldige introductieweek en de beste studiestart!

44094 Twee meiden in HAN Intro festivalsfeer

De HAN opent haar deuren voor jou! Het programma

Meer informatie

 • Aanmelden

  Complete introprogramma

  Wil je niets missen en deelnemen aan het complete introprogramma van Leraar Lichamelijke Opvoeding? Meld je aan via onderstaande link. Als je betaald hebt, ben je aangemeld. In de week van 15 augustus ontvang je meer informatie over precieze tijden en groepsindelingen.


  Open Up Festival

  Neem je niet deel aan de opleidingsintro maar wil je wel naar het Open Up Festival? Dat kan! Je kunt je hieronder aanmelden.

 • Kosten

  Complete introprogramma

  Neem je deel aan de introductie vanaf dinsdag 22 augustus? Dan betaal je €95,-. Dit bedrag is inclusief slaapplek, ontbijt, lunch, avondeten en te gekke activiteiten en feesten.


  Open Up Festival

  Het toegangsticket voor het Open Up Festival is gratis voor alle nieuwe studenten van de HAN. Haal je toegangsticket op in de Open Up Area.

 • Vragen

  Vragen over de introductie? Mail naar introductie@trimovere.nl of bel Leon de Weerd (student en lid van introductiecommissie) op 06-83672409.

 • Afmelden

  Heb je je aangemeld, maar kun je toch niet meedoen met de opleidingsintro? Meld je dan af bij introductie@trimovere.nl. Check vooraf wel even de annuleringskosten in de algemene voorwaarden.

De HAN opent haar deuren!Open Up 2023

Je staat aan de vooravond van een grote stap in je leven. Vol spanning … het studentenleven wacht. Voor jou opent de HAN letterlijk haar deuren tijdens de Open Up introductieweek.

384317 Knoop doorhakken studiekeuze tussenjaar feestende jongeren

To doIs jouw inschrijving al definitief?

Je ontvangt vanaf nu alle HAN e-mails op je HAN e-mailadres. Om in die mailbox te komen moet je je inschrijving definitief maken. Hoe je dat doet lees je hier!

384320 Knoop doorhakken studiekeuze vinkjes