Open Up introductieweek Welkom bij Leraar Economie!

Het gaat beginnen! In de week van 21 augustus ontvangen we je op de HAN campus en daar kijken wij enorm naar uit. Op deze intro opleidingspagina vind je alle informatie voor een geweldige introductieweek en de beste studiestart!

44094 Twee meiden in HAN Intro festivalsfeer

De HAN opent haar deuren voor jou! Het programma

Meer informatie

 • Kosten en aanmelden

  Voor deelname aan de introductieweek dien je te beschikken over een fiets. Zorg dat je voor de start van de introductie een fiets beschikbaar hebt. De kosten voor deelname aan het programma bedragen € 60,- Deze kosten kun je bij aanmelden via ideal of Credit Card voldoen. 

 • Mentoren

  Tijdens de eerste ochtend krijg je te horen wie jouw mentoren zijn. Dit zijn (ouderejaars) studenten die samen met het enthousiaste organisatieteam druk bezig zijn om te zorgen voor een onvergetelijke introductieweek. Met de mentoren kan je overleggen of er mogelijkheden zijn voor een slaapplaats in Nijmegen bij medestudenten van de opleiding Aardrijkskunde, Economie en Geschiedenis.

 • Vragen

  Vragen over de introductie Leraar Economie? Mail met Jos! 

 • Afmelden

  Wil je je afmelden voor de intro? Mail met Jos.

  Check vooraf wel even de annuleringskosten in de algemene voorwaarden!

De HAN opent haar deuren!Open Up 2023

Je staat aan de vooravond van een grote stap in je leven. Vol spanning … het studentenleven wacht. Voor jou opent de HAN letterlijk haar deuren tijdens de Open Up introductieweek.

384317 Knoop doorhakken studiekeuze tussenjaar feestende jongeren

To doIs jouw inschrijving al definitief?

Je ontvangt vanaf nu alle HAN e-mails op je HAN e-mailadres. Om in die mailbox te komen moet je je inschrijving definitief maken. Hoe je dat doet lees je hier!

384320 Knoop doorhakken studiekeuze vinkjes