Open Up introductieweek
 

Welkom bij Leraar Economie!

Het gaat beginnen! In de week van 21 augustus ontvangen we je op de HAN campus en daar kijken wij enorm naar uit. Op deze intro opleidingspagina vind je alle informatie voor een geweldige introductieweek en de beste studiestart!

44094 Twee meiden in HAN Intro festivalsfeer
De HAN opent haar deuren voor jou! 

Het programma

meer informatie

 • Kosten en aanmelden

  Voor deelname aan de introductieweek dien je te beschikken over een fiets. Zorg dat je voor de start van de introductie een fiets beschikbaar hebt. De kosten voor deelname aan het programma bedragen € 60,- Deze kosten kun je bij aanmelden via ideal of Credit Card voldoen. 

 • Mentoren

  Tijdens de eerste ochtend krijg je te horen wie jouw mentoren zijn. Dit zijn (ouderejaars) studenten die samen met het enthousiaste organisatieteam druk bezig zijn om te zorgen voor een onvergetelijke introductieweek. Met de mentoren kan je overleggen of er mogelijkheden zijn voor een slaapplaats in Nijmegen bij medestudenten van de opleiding Aardrijkskunde, Economie en Geschiedenis.

 • Vragen

  Vragen over de introductie Leraar Economie? Mail met Jos! 

 • Afmelden

  Wil je je afmelden voor de intro? Mail met Jos.

  Check vooraf wel even de annuleringskosten in de algemene voorwaarden!

Handige info

Veelgestelde vragen

Is de HAN intro verplicht? Hoe ziet het algemene programma eruit? Hoe kom ik op de HAN campus? Welke studentenverenigingen zijn er allemaal? Dat en meer lees je op de algemene pagina over de intro.

384317 Knoop doorhakken studiekeuze tussenjaar feestende jongeren

Volg de intro op Instagram

Zo mis je niets!

444275 HAN-studenten aan een lange tafel met biertjes in een feesttent.

Hoe kom ik op de HAN?

De HAN campussen zijn goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. De campussen liggen op fietsafstand van het centrum en vanaf Station Heyendaal (Nijmegen) en station Presikhaaf (Arnhem) loop je er zo naartoe.

35031 Twee studenten op fiets campus Nijmegen

Algemene voorwaarden

We stellen een paar belangrijke huisregels tijdens de introductieweek. Bijvoorbeeld over medische omstandigheden en veiligheid, maar ook over alcohol, drugs en roken. Doe je mee aan de HAN Intro, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden die we daarvoor hebben opgesteld.

docent wijst met pen naar papier

Wil jij niet op de foto?

Er worden tijdens de intro foto’s en video’s gemaakt om iedereen te laten zien hoe gezellig onze intro is. Heb jij daar bezwaar tegen? Meld dat dan bij de fotograaf of cameraman ter plekke of mail naar hanintro@han.nl.

Er is geen omschrijving beschikbaar

Benieuwd naar jouw klas? De klasindeling krijg je via de mail. 

Check
 

Is jouw inschrijving definitief?

Als je definitief ingeschreven staat bij deze opleiding, zie je in Studielink ‘ingeschreven’ staan. Je krijgt dan ook een mail van ons dat jouw inschrijving definitief is. Daarna ontvang je alle HAN e-mails op je HAN e-mailadres

384320 Knoop doorhakken studiekeuze vinkjes