Open Up introductieweek Welkom bij Learning and Development in Organisations!

Het gaat beginnen! In de week van 21 augustus ontvangen we je op de HAN campus en daar kijken wij enorm naar uit. Op deze intro opleidingspagina vind je alle informatie voor een geweldige introductieweek en de beste studiestart!

44094 Twee meiden in HAN Intro festivalsfeer

De HAN opent haar deuren voor jou! Het programma

Meer informatie

 • Aanmelden

  Complete introprogramma

  Wil je niets missen en deelnemen aan het complete introprogramma van Learning and Development in Organisations? Meld je aan via onderstaande link. Als je betaald hebt, ben je aangemeld.

  Open Up Festival

  Neem je niet deel aan de opleidingsintro maar wil je wel naar het Open Up Festival? Dat kan! Je kunt je hieronder aanmelden.

 • Kosten

  Complete introprogramma

  Deelnemen aan de intro bedraagt 70 euro. Met deze 70 euro worden alle activiteiten voor jou geregeld. Daarbij zal je wel rekening moeten houden met het feit dat niet alles binnen het budget valt. Zo kan het zijn dat bij enkele activiteiten alcoholische dranken niet inbegrepen zit bij het bedrag. Ook na 22:00 uur is alles op eigen kosten.

   

  Open Up Festival

  Het toegangsticket voor het Open Up Festival is gratis voor alle nieuwe studenten van de HAN.

 • Vragen

  Heb je vragen over de start van de studie of gewoon over de intro zelf?
  Dan kun je een mail sturen naar m.loffeld@student.han.nl
  Hij is de hele zomervakantie bereikbaar via de mail. 

 • Afmelden

  Mocht je toch niet mee kunnen doen met de opleidingsintro, dan kun je je afmelden bij Bink Bos (BB.bos@student.han.nl of Esmee Willemsen: El.Willemsen@student.han.nl.

  Check vooraf wel even de annuleringskosten in de algemene voorwaarden.

De HAN opent haar deuren!Open Up 2023

Je staat aan de vooravond van een grote stap in je leven. Vol spanning … het studentenleven wacht. Voor jou opent de HAN letterlijk haar deuren tijdens de Open Up introductieweek.

384317 Knoop doorhakken studiekeuze tussenjaar feestende jongeren

To doIs jouw inschrijving al definitief?

Je ontvangt vanaf nu alle HAN e-mails op je HAN e-mailadres. Om in die mailbox te komen moet je je inschrijving definitief maken. Hoe je dat doet lees je hier!

384320 Knoop doorhakken studiekeuze vinkjes