Open Up introductieweek Welkom bij Food & Business!

Het gaat beginnen! In de week van 21 augustus ontvangen we je op de HAN campus en daar kijken wij enorm naar uit. Op deze intro opleidingspagina vind je alle informatie voor een geweldige introductieweek en de beste studiestart!

44094 Twee meiden in HAN Intro festivalsfeer

De HAN opent haar deuren voor jou! Het programma

De introductie van de opleiding Food & Business wordt georganiseerd door Studievereniging SV Gusto. Het is dus voor en door studenten! We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten en je te laten zien wat de HAN allemaal te bieden heeft! Donderdag 24 augustus kan je de week knallend afsluiten op het HAN Open Up Festival. Het toegangsticket is gratis voor alle nieuwe HAN-studenten, je haalt het op in de Open Up Area op de HAN-campus in Arnhem of Nijmegen.

Meer informatie

 • Aanmelden

  Complete introprogramma

  Wil je niets missen en deelnemen aan het complete introprogramma van Food & Business? Meld je aan via onderstaande link. Als je betaald hebt, ben je aangemeld.

  Open Up Festival

  Neem je niet deel aan de opleidingsintro maar wil je wel naar het Open Up Festival? Dat kan! Je kunt je hieronder aanmelden.

 • Kosten

  Complete introprogramma

  Binnenkort lees je hier wat de kosten van het complete introprogramma zijn.

  Open Up Festival

  Het toegangsticket voor het Open Up Festival is gratis voor alle nieuwe studenten van de HAN.

 • Vragen

  Vragen over de introductie of over de start van je studie? Neem dan contact op met studenten Bibiana en Stijnar van SV Gusto:

  • Bibiana Bor, 06-14949572 
  • Stijnar Kapelle, 06-17148953 
 • Afmelden

  Mocht je toch niet mee kunnen doen met de intro dan kun je je afmelden bij Bibiana Bor of Stijnar Kapelle. Check wel even de annuleringskosten.  

De HAN opent haar deuren!Open Up 2023

Je staat aan de vooravond van een grote stap in je leven. Vol spanning … het studentenleven wacht. Voor jou opent de HAN letterlijk haar deuren tijdens de Open Up introductieweek.

384317 Knoop doorhakken studiekeuze tussenjaar feestende jongeren

To doIs jouw inschrijving al definitief?

Je ontvangt vanaf nu alle HAN e-mails op je HAN e-mailadres. Om in die mailbox te komen moet je je inschrijving definitief maken. Hoe je dat doet lees je hier!

384320 Knoop doorhakken studiekeuze vinkjes