Open Up introductieweek Welkom bij Finance & Control!

Het gaat beginnen! In de week van 21 augustus ontvangen we je op de HAN campus en daar kijken wij enorm naar uit. Op deze intro opleidingspagina vind je alle informatie voor een geweldige introductieweek en de beste studiestart!

44094 Twee meiden in HAN Intro festivalsfeer

De HAN opent haar deuren voor jou! Het programma

Let op: De intro van Finance & Control vindt vooral plaats in Nijmegen, ook als je Finance & Control in Arnhem gaat studeren.

Meer informatie

 • Aanmelden

  Complete introprogramma

  Wil je niets missen en deelnemen aan het complete introprogramma van Finance & Control? Meld je aan via onderstaande link. Als je betaald hebt, ben je aangemeld.

   

  Open Up Festival

  Neem je niet deel aan de opleidingsintro maar wil je wel naar het Open Up Festival? Dat kan! Je kunt je hieronder aanmelden.

 • Kosten

  Complete introprogramma

  De kosten voor het complete programma zijn €100,-. Hiervoor krijg jij als nieuwe student een super leuke ervaring om je nieuwe klasgenoten te leren kennen en om een beetje van het studentenleven te proeven.

   

  Open Up Festival

  Het toegangsticket voor het Open Up Festival is gratis voor alle nieuwe studenten van de HAN.

 • Vragen

  Bij vragen kun je contact op nemen met FS HAN: Jeffrey Scheres, Commissaris intern en student Accountancy. Hij is ook tijdens de zomervakantie bereikbaar voor vragen.

  T 06 25 49 03 01

 • Afmelden

  Mocht je toch niet mee kunnen doen met de opleidingsintro, dan kun je je afmelden bij Introductie commissie FS HAN via de mail. Check vooraf wel even de annuleringskosten in de algemene voorwaarden.

  E introductie.nijmegen@fshan.nl  

De HAN opent haar deuren!Open Up 2023

Je staat aan de vooravond van een grote stap in je leven. Vol spanning … het studentenleven wacht. Voor jou opent de HAN letterlijk haar deuren tijdens de Open Up introductieweek.

384317 Knoop doorhakken studiekeuze tussenjaar feestende jongeren

To doIs jouw inschrijving al definitief?

Je ontvangt vanaf nu alle HAN e-mails op je HAN e-mailadres. Om in die mailbox te komen moet je je inschrijving definitief maken. Hoe je dat doet lees je hier!

384320 Knoop doorhakken studiekeuze vinkjes