Open Up introductieweek Welkom bij Facility Management!

Het gaat beginnen! In de week van 21 augustus ontvangen we je op de HAN campus en daar kijken wij enorm naar uit. Op deze intro opleidingspagina vind je alle informatie voor een geweldige introductieweek en de beste studiestart!

44094 Twee meiden in HAN Intro festivalsfeer

Welkom bij Facility Management

Wat leuk dat je hebt besloten om Facility Management te gaan studeren in Nijmegen! Wij nodigen jou dan ook van harte uit om deel te nemen aan de leukste week van je studententijd: de introductieweek! Namens SV FAST (de studievereniging van Facility Management) kunnen we niet wachten tot we jullie kunnen ontmoeten! De introweek is dé ideale gelegenheid om aan de hand van toffe activiteiten kennis te maken met je klas- en studiegenoten, de studievereniging, de HAN-campus en Nijmegen. De eerste dag staat in het teken om je medestudenten en stad Nijmegen te leren kennen. Vanaf de dinsdag is er een introductiekamp en vele activiteiten in de stad, zodat jullie samen met je studiegenoten er een onvergetelijke week van gaan maken! 

De HAN opent haar deuren voor jou!

We starten de Introductieweek met een Meet & Greet op maandag 21 augustus 2023. Deze ‘schoolse’ ochtend is verplicht! Zet deze datum daarom maar vast in je agenda. Je leert op deze dag jouw studieloopbaanbegeleider (slb’er) en jouw klasgenoten kennen! Voor deze ochtend hoef je je niet aan te melden. Je krijgt hiervoor automatisch een uitnodiging per mail. Voor een lekkere lunch wordt gezorgd. (Aan deze dag zijn uiteraard geen kosten verbonden).

Het programma van dag tot dag Het programma

Meer informatie

 • Aanmelden

  Complete introprogramma

  Wil je niets missen en deelnemen aan het complete introprogramma van Facility Management? Meld je vóór 20 augustus aan via onderstaande link. Als je betaald hebt, ben je aangemeld. Wacht niet te lang.

   

  Open Up Festival

  Neem je niet deel aan de opleidingsintro maar wil je wel naar het Open Up Festival? Dat kan! Je kunt je hieronder aanmelden.

 • Kosten

  Complete introprogramma

  De kosten voor deelname bedragen €132,50 Hiervoor krijg je vier dagen vol onvergetelijke ervaringen die je nog tot ver in je studie zal blijven koesteren!

  Open Up Festival

  Het toegangsticket voor het Open Up Festival is gratis voor alle nieuwe studenten van de HAN.

 • Vragen

  Heb je vragen over de Meet & Greet op de eerste dag op 21 augustus? Stel je vraag aan Brigitte Nijsen. Stuur haar even een mailtje: propedeuse.AOO@han.nl (niet bereikbaar tussen 10 juli en 10 augustus 2023)

  Wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe tof het is om mee te doen. De introductie legt de basis voor een aantal geweldige jaren! Wij hopen je dan ook te mogen verwelkomen op de introductieweek! Voor vragen zijn wij bereikbaar via: introductiecommissie@svfast.nl  
  Tot dan!
  De introductiecommissie van SV FAST   

  Kijk ook eens op:

 • Afmelden

  Mocht je toch niet mee kunnen doen met de opleidingsintro, dan kun je je afmelden bij SV Fast introductiecommissie@svfast.nl .Check vooraf wel even de annuleringskosten in de algemene voorwaarden. 

Buddy Up

We kunnen ons voorstellen dat je nog allerlei vragen hebt in de aanloop naar jouw studie. Om je op weg te helpen met alle dingen die bij je eerste jaar komen kijken, staan er buddy's (ouderejaars studenten) voor je klaar die je kunnen helpen. Denk aan aanschaf van boeken, een laptop en dergelijke, of bijvoorbeeld hoe je moet inschrijven voor een studentenkamer. Nadat je je hebt aangemeld word je gekoppeld aan een ouderejaars student, waaraan je al je vragen kunt stellen. Vragen over je nieuwe studie, de HAN, de stad etc. Of gewoon een keer bijpraten. Als je hier het formulier invult dan nemen we z.s.m. contact met je op.

De HAN opent haar deuren!Open Up 2023

Je staat aan de vooravond van een grote stap in je leven. Vol spanning … het studentenleven wacht. Voor jou opent de HAN letterlijk haar deuren tijdens de Open Up introductieweek.

384317 Knoop doorhakken studiekeuze tussenjaar feestende jongeren

To doGevonden voor Bright Birds

Scan de QR code vanuit de app Bright Birds: zo maak je al een goede start van je studie.

QR voor voor Bright Birds: zo maak je een goede start

To doIs jouw inschrijving al definitief?

Je ontvangt vanaf nu alle HAN e-mails op je HAN e-mailadres. Om in die mailbox te komen moet je je inschrijving definitief maken. Hoe je dat doet lees je hier!

384320 Knoop doorhakken studiekeuze vinkjes

Neem een kijkje in het gebouwCampus Nijmegen