Open Up introductieweek
 

Welkom bij Ergotherapie!

Het gaat beginnen! In de week van 21 augustus ontvangen we je op de HAN campus en daar kijken wij enorm naar uit. Op deze intro opleidingspagina vind je alle informatie voor een geweldige introductieweek en de beste studiestart!

44094 Twee meiden in HAN Intro festivalsfeer
De HAN opent haar deuren voor jou! 

Het programma

Handige info

Veelgestelde vragen

Is de HAN intro verplicht? Hoe ziet het algemene programma eruit? Hoe kom ik op de HAN campus? Welke studentenverenigingen zijn er allemaal? Dat en meer lees je op de algemene pagina over de intro.

384317 Knoop doorhakken studiekeuze tussenjaar feestende jongeren

Volg de intro op Instagram

Zo mis je niets!

444275 HAN-studenten aan een lange tafel met biertjes in een feesttent.

Hoe kom ik op de HAN?

De HAN campussen zijn goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. De campussen liggen op fietsafstand van het centrum en vanaf Station Heyendaal (Nijmegen) en station Presikhaaf (Arnhem) loop je er zo naartoe.

35031 Twee studenten op fiets campus Nijmegen

Algemene voorwaarden

We stellen een paar belangrijke huisregels tijdens de introductieweek. Bijvoorbeeld over medische omstandigheden en veiligheid, maar ook over alcohol, drugs en roken. Doe je mee aan de HAN Intro, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden die we daarvoor hebben opgesteld.

docent wijst met pen naar papier

Wil jij niet op de foto?

Er worden tijdens de intro foto’s en video’s gemaakt om iedereen te laten zien hoe gezellig onze intro is. Heb jij daar bezwaar tegen? Meld dat dan bij de fotograaf of cameraman ter plekke of mail naar hanintro@han.nl.

Er is geen omschrijving beschikbaar
Nopfy staat voor je klaar!
 

Introductieweek NOPFY

Het begin van een nieuwe studie en je studentenleven begint pas echt met een introductieweek! Studievereniging NOPFY organiseert ook dit jaar voor de nieuwe studenten van de studies: Fysiotherapie, Ergotherapie, Voeding & Diëtetiek en Logopedie een spetterende, gezellige en vooral feestelijke introductieweek!

Tijdens deze introductie van maandag 21 augustus tot en met donderdag 24 augustus krijg je de kans om kennis te maken met Nijmegen, de HAN, het studentenleven en natuurlijk je medestudenten. Je wordt begeleid door ervaren ouderejaars studenten en de studievereninging zelf. Met andere woorden: deze introductie wil je echt niet missen!

Er is geen omschrijving beschikbaar

Meer informatie

 • Aanmelden

  Complete introprogramma

  Wil je niets missen en deelnemen aan het complete introprogramma van Ergotherapie? Meld je aan via onderstaande link. Als je betaald hebt, ben je aangemeld.

  NOPFY Introductieweek

  Ben je enthousiast geworden en wil je je graag aanmelden voor de introductieweek of de barbeque van NOPFY? Meld je dan aan via de onderstaande link. 

  Open Up Festival

  Neem je niet deel aan de opleidingsintro maar wil je wel naar het Open Up Festival? Dat kan! Je kunt je hieronder aanmelden.

 • Kosten

  NOPFY introductieweek

  Meld je je aan voor de introductieweek van NOPFY? Dan betaal je voor de week vol activiteiten inclusief avondmaaltijden 55 euro. Je kan ook alleen de barbeque op woensdag 23 augustus, dit is gratis! Je hoeft je niet dubbel aan te melden, als je naar de introductieweek gaat zit de barbeque hierbij inbegrepen. 

   

  Open Up Festival

  Het toegangsticket voor het Open Up Festival is gratis voor alle nieuwe studenten van de HAN.

 • Vragen

  Lees eerst goed de pagina door. Kom je er nog niet uit? Stuur dan een mail naar de contactpersoon van Ergotherapie, Jettie van der Wardt (Jettie.vanderWardt@han.nl). 

  Let op! Het programma is nog niet compleet, hierover kunnen dus ook nog geen vragen beantwoord worden.

 • Afmelden

  Het kan voorkomen dat je niet in de mogelijkheid bent om bij de introductie van jouw opleiding aanwezig te zijn. Afmelden kan dan bij de contactpersoon van Ergotherapie, Jettie van der Wardt (Jettie.vanderWardt@han.nl). 

Benieuwd naar jouw klas? De klasindeling krijg je via de mail. 

Check
 

Is jouw inschrijving definitief?

Als je definitief ingeschreven staat bij deze opleiding, zie je in Studielink ‘ingeschreven’ staan. Je krijgt dan ook een mail van ons dat jouw inschrijving definitief is. Daarna ontvang je alle HAN e-mails op je HAN e-mailadres

384320 Knoop doorhakken studiekeuze vinkjes