Open Up 2024
 

Introprogramma van Embedded Systems Engineering (Engelstalig)

Het gaat beginnen! Van 26 t/m 30 augustus 2024 trappen we jouw studie samen af tijdens de HAN Open Up introductieweek. Hier vind je het introprogramma van Embedded Systems Engineering (Engelstalig) én alles wat je moet weten voor de start van jouw studie. Let's make some memories!

Beeld voor hero van de intro opleidingspagina
intro Embedded Systems Engineering (Engelstalig) 2024 

Het programma

Let op: sommige onderdelen van de introweek zijn verplicht. Als een onderdeel verplicht is staat dat hieronder in het programma vermeld.

meer informatie

 • Aanmelden

  Wil je niets missen en doe je mee aan het hele introprogramma van Embedded Systems Engineering (Engelstalig)? Meld je dan uiterlijk voor 12 augustus aan voor de intro. Als je betaald hebt, ben je aangemeld.

   

  Doe je niet mee aan de intro van Embedded Systems Engineering (Engelstalig) maar wil je wel naar het gratis Open Up Sunrise Festival in Arnhem? Dat kan! Je hoeft je daar niet voor aan te melden. Als nieuwe student kun je een Open Up-polsbandje 2024 ophalen in de Open Up Area (op de HAN-campus) of bij de ingang van het festival.

 • Kosten

  De kosten voor het hele programma van Embedded Systems Engineering (Engelstalig) zijn €125,- (Dit is inclusief 4 overnachtingen, 4 keer ontbijt en lunch en 4  keer avond eten).

  Kom je alleen naar het Open Up Sunrise Festival? Dat is gratis voor alle nieuwe studenten van de HAN. Haal je Open Up polsbandje 2024 op in de Open Up Area (op de HAN-campus) of bij de ingang van het festival.

 • Vragen

  Vragen over de intro van Embedded Systems Engineering (Engelstalig)? Dan kun je terecht bij Jules via intro.aea@han.nl. Jules is ook tijdens de zomervakantie bereikbaar voor vragen.

   

  Heb je een algemene vraag over de intro of over de inschrijving bij jouw opleiding? Dan kun je terecht bij ASK HAN.

 • Afmelden

  Kun je toch niet meedoen met de intro van Embedded Systems Engineering (Engelstalig), meld je danaf bij Jules via intro.aea@han.nl. In de Algemene voorwaarden zie je of jij (een deel van) de kosten terugkrijgt. Je vindt de annuleringsvoorwaarden onder punt 5.

Goed om te weten

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de Open Up Introductieweek? Kijk eens bij de veelgestelde vragen. Hopelijk wordt je vraag beantwoord, en anders lees je daar bij wie je terecht kan.

Volg de intro op Instagram

Mis niets en volg de Open Up Introductieweek op Instagram! Kijk mee hoe de studieverenigingen het programma voorbereiden en blijf op de hoogte van updates. Natuurlijk nemen we je tijdens de introductieweek mee langs alle activiteiten voor én achter de schermen.

Dit is de profielfoto voor het Instagramaccount van de Open Up introductieweek

Huisregels en algemene voorwaarden

Als je meedoet aan de Open Up introductieweek stem je automatisch in met onze huisregels en algemene voorwaarden. Zo zorgen we samen dat deze gezellige week fijn en soepel verloopt.

Medewerker doet een polsbandje om bij een student in de Open Up Area 2023

Wil jij niet op de foto?

Om nog lang na te genieten van de Open Up Introductieweek worden er foto's en video's gemaakt door fotografen. Als je aanwezig bent ga je er automatisch mee akkoord dat er foto's en/of videobeelden van je gemaakt worden. Vind je dit niet prettig? Meld dat dan bij de fotograaf ter plaatse of mail naar openupintro@han.nl.

Studenten gaan op de foto voor de kamerakast in de Open Up Area 2023

Alcoholgebruik

Wijntje of watertje? Allebei gezellig, choose your cheers! Tijdens de introductieweek gaan we respectvol om met elkaars drankkeuze, groepsdruk is een no-go. En natuurlijk NIX onder de 18. We vinden het belangrijk dat deze week veilig verloopt en dat iedereen zich welkom voelt. Daarom werken we actief samen met het studenteninitiatief Choose Your Cheers.

Logo van Choose Your Cheers

Hoe kom ik op de HAN?

De HAN campussen zijn goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. De campussen liggen op fietsafstand van het centrum en vanaf Station Heyendaal (Nijmegen) en station Presikhaaf (Arnhem) loop je er zo naartoe.

Twee studenten op fiets campus Nijmegen
Naam studievereniging
 

De studievereniging van Embedded Systems Engineering (Engelstalig)

Wist je dat de Open Up Introductieweek wordt georganiseerd door Amoras? Dat is de studievereniging van jouw opleiding. Word jij straks ook lid van de studievereniging? Een gezellige manier om andere studenten te leren kennen. Studenten met dezelfde interesses, want een studievereniging is alleen voor studenten van jouw opleiding. Elke opleiding heeft zijn eigen studievereniging. Jullie wisselen kennis uit en beleven samen interessante activiteiten die met de studie te maken hebben, zoals masterclasses, beurzen en studiereizen. Natuurlijk is er ook tijd voor feestjes en borrels. Je maakt hier vrienden voor het leven en bouwt vanaf dag 1 aan je netwerk. Handig, want soms draait het niet alleen om wat je kunt, maar ook om wie je kent.

 

HAN-studenten aan een lange tafel met biertjes in een feesttent.

de start van je studie

Ready? Op 2 september start je met de opleiding Embedded Systems Engineering (Engelstalig). Is je inschrijving definitief? En hoe zit het met boekenlijsten, collegegeld, de HANcard en je rooster? We hebben alle startinfo voor je op een rijtje gezet. 

Knoop doorhakken studiekeuze vinkjes