Open Up introductieweek Welkom bij Communication & Multimedia Design!

Het gaat beginnen! In de week van 21 augustus ontvangen we je op de HAN campus en daar kijken wij enorm naar uit. Op deze intro opleidingspagina vind je alle informatie voor een geweldige introductieweek en de beste studiestart!

44094 Twee meiden in HAN Intro festivalsfeer

De HAN opent haar deuren voor jou! Het programma

Studievereniging Xtend organiseert samen met de Academie IT en Mediadesign de introductieweek voor alle 1e jaarsstudenten van de opleidingen HBO-ICT en CMD. Deelname aan de intro is vrijwillig, maar deze week wil je niet missen! Hieronder lees je alvast de globale planning van de introductieweek.

Meer informatie

 • Aanmelden

  Complete introprogramma

  Wil je niets missen en deelnemen aan het complete introprogramma van Communication & Multimedia Design? Meld je aan via onderstaande link. Als je betaald hebt, ben je aangemeld.

  Open Up Festival

  Neem je niet deel aan de opleidingsintro maar wil je wel naar het Open Up Festival? Dat kan! Je kunt je hieronder aanmelden.

 • Kosten

  Complete introprogramma

  Binnenkort lees je hier wat de kosten van het complete introprogramma zijn.

  Open Up Festival

  Het toegangsticket voor het Open Up Festival is gratis voor alle nieuwe studenten van de HAN.

 • Vragen

  Heb je vragen over de introductie van CMD? Neem dan contact op met de introcommissie van Xtend. Mail naar intro@svxtend.nl.

  Voor acute vragen over of tijdens de Intro kun je appen/bellen naar Robin Jans (+31 6 19 38 45 38) of Isabeau de Graaff  (+31 6 34 52 06 34).

 • Afmelden

  Binnenkort lees je hier hoe afmelden voor de opleidingsintro werkt.

De HAN opent haar deuren!Open Up 2023

Je staat aan de vooravond van een grote stap in je leven. Vol spanning … het studentenleven wacht. Voor jou opent de HAN letterlijk haar deuren tijdens de Open Up introductieweek.

384317 Knoop doorhakken studiekeuze tussenjaar feestende jongeren

To doIs jouw inschrijving al definitief?

Je ontvangt vanaf nu alle HAN e-mails op je HAN e-mailadres. Om in die mailbox te komen moet je je inschrijving definitief maken. Hoe je dat doet lees je hier!

384320 Knoop doorhakken studiekeuze vinkjes