Open Up introductieweek Welkom bij Bio-informatica!

Het gaat beginnen! In de week van 21 augustus ontvangen we je op de HAN campus en daar kijken wij enorm naar uit. Op deze intro opleidingspagina vind je alle informatie voor een geweldige introductieweek en de beste studiestart!

44094 Twee meiden in HAN Intro festivalsfeer

De HAN opent haar deuren voor jou! Het programma

Meer informatie

 • Aanmelden

  Complete introprogramma

  Wil je niets missen en deelnemen aan het complete introprogramma van Bio-informatica? Meld je aan via onderstaande link. Als je betaald hebt, ben je aangemeld. In juli ontvang je een extra informatieboekje met daarin onder andere een paklijst. Zijn er voor die tijd vragen? Mail ze naar introductie@reactievat.nl

  Open Up Festival

  Neem je niet deel aan de opleidingsintro maar wil je wel naar het Open Up Festival? Dat kan! Je kunt je hieronder aanmelden.

 • Kosten

  Complete introprogramma

  Deelnemen aan ons introprogramma kost 75 euro. 

  Open Up Festival

  Het toegangsticket voor het Open Up Festival is gratis voor alle nieuwe studenten van de HAN.

 • Vragen

  Voor vragen over de intro, welke dan ook, mag je mailen met introductie@reactievat.nl

 • Medicijnen en allergieën

  Gebruik je medicijnen of heb je allergieën? Zet deze alsjeblieft in het inschrijfformulier voor de intro. Dit zorgt ervoor dat de week soepel verloopt. Als je twijfelt over medicaties of allergieën, stuur ons dan even een mailtje: introductie@reactievat.nl

De HAN opent haar deuren!Open Up 2023

Je staat aan de vooravond van een grote stap in je leven. Vol spanning … het studentenleven wacht. Voor jou opent de HAN letterlijk haar deuren tijdens de Open Up introductieweek.

384317 Knoop doorhakken studiekeuze tussenjaar feestende jongeren

To doIs jouw inschrijving al definitief?

Je ontvangt vanaf nu alle HAN e-mails op je HAN e-mailadres. Om in die mailbox te komen moet je je inschrijving definitief maken. Hoe je dat doet lees je hier!

384320 Knoop doorhakken studiekeuze vinkjes