Open Up introductieweek
 

Welkom bij Bedrijfskunde in Arnhem!

Het gaat beginnen! In de week van 21 augustus ontvangen we je op de HAN campus in Arnhem en daar kijken wij enorm naar uit. Op deze intro opleidingspagina vind je alle informatie voor een geweldige introductieweek en de beste studiestart!

44094 Twee meiden in HAN Intro festivalsfeer

Welkom bij Bedrijfskunde

Wil jij je klasgenoten leren kennen, vriendschappen opbouwen én je studietijd een goede start geven? Dan is de introductieweek onmisbaar! Deze pagina bevat alle informatie die een aankomend HAN-Bedrijfskundestudent nodig heeft om de introductieweek goed door te komen. De volgende onderwerpen komen aan bod: programma, locaties, relevante informatie en handige links. 

De introductie week is de perfecte gelegenheid om je klas- en studiegenoten te leren kennen. Samen met je klas ga je van maandag tot en met donderdag op pad in Nijmegen of Arnhem. De introductiecommissie van studievereniging Nexus heeft op deze dagen een programma georganiseerd, wat in het kader staat van gezelligheid en verbinding. Leuk voor iedereen en uiteraard is alles vrijblijvend.

De HAN opent haar deuren voor jou! 

Het programma voor Bedrijfskunde in Arnhem

Hier vind je het programma voor studenten van Bedrijfskunde in Arnhem. We starten de Introductieweek met een Meet & Greet op maandag 21 augustus 2023. Deze ‘schoolse’ ochtend is verplicht! Zet deze datum daarom maar vast in je agenda. Je leert op deze dag jouw studieloopbaanbegeleider (slb’er) en jouw klasgenoten kennen! Voor deze ochtend hoef je je niet aan te melden. Je krijgt hiervoor automatisch een uitnodiging per mail. Voor een lekkere lunch wordt gezorgd. Aan deze dag zijn uiteraard geen kosten verbonden. Kijk verder hieronder naar het programma van dag tot dag. Let op! De dinsdag en woensdag zijn gemengd met de introductie van Nijmegen. De activiteiten op dinsdag en woensdag zijn in Nijmegen.

meer informatie

 • Aanmelden

  Complete introprogramma

  Wil je niets missen en deelnemen aan het complete introprogramma van Bedrijfskunde? Meld je aan via onderstaande link. Als je betaald hebt, ben je aangemeld.
   

  Open Up Festival

  Neem je niet deel aan de opleidingsintro maar wil je wel naar het Open Up Festival? Dat kan! Je kunt je hieronder aanmelden.

 • Kosten

  Complete introprogramma

  De kosten voor deelname aan de intro zijn € 69,99. Hiervoor krijg je onvergetelijke ervaringen die je nog tot ver in je studie blijft koesteren.

  Belangrijke informatie 

  Om goed deel te kunnen nemen aan de introductieweek zijn de volgende voorbereidingen raadzaam: een OV-chipkaart, een fiets en een identiteitsbewijs.​ De Radboud Universiteit en andere HAN-opleidingen organiseren in dezelfde periode hun introductieweken. Dit kan betekenen dat Swap- en OV-fietsen schaars zijn.

  Open Up Festival

  Het toegangsticket voor het Open Up Festival is gratis voor alle nieuwe studenten van de HAN.

 • Vragen

  Heb je vragen over de Meet & Greet op de eerste dag (21 augustus)?
  Stel je vraag aan Brigitte Nijsen. Stuur haar even een mailtje: propedeuse.AOO@han.nl (niet bereikbaar tussen 10 juli en 10 augustus 2023).

  Wil je meer weten over de andere intoductiedagen, stuur dan je mail naar studievereniging Nexus intro@svnexus.nl .Wij hopen je te mogen verwelkomen op de introductieweek! 

 • Afmelden

  Mocht je toch niet mee kunnen doen met de opleidingsintro, dan kun je je afmelden bij SV Nexus intro@svnexus.nl. Check vooraf wel even de annuleringskosten in de algemene voorwaarden. 

Buddy Up

We kunnen ons voorstellen dat je nog allerlei vragen hebt in de aanloop naar jouw studie. Om je op weg te helpen met alle dingen die bij je eerste jaar komen kijken, staan er buddy's (ouderejaars studenten) voor je klaar die je kunnen helpen. Denk aan aanschaf van boeken, een laptop en dergelijke, of bijvoorbeeld hoe je moet inschrijven voor een studentenkamer. Nadat je je hebt aangemeld word je gekoppeld aan een ouderejaars student, waaraan je al je vragen kunt stellen. Vragen over je nieuwe studie, de HAN, de stad etc. Of gewoon een keer bijpraten. Als je hier het formulier invult dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Word Nexist

 
Wil jij je studententijd onvergetelijk maken? Meld je dan nu aan bij SV Nexus! Meer informatie over wie wij zijn en wat we doen vind je hier: Meer informatie over Nexus.

Handige info

Veelgestelde vragen

Is de HAN intro verplicht? Hoe ziet het algemene programma eruit? Hoe kom ik op de HAN campus? Welke studentenverenigingen zijn er allemaal? Dat en meer lees je op de algemene pagina over de intro.

384317 Knoop doorhakken studiekeuze tussenjaar feestende jongeren

Volg de intro op Instagram

Zo mis je niets!

444275 HAN-studenten aan een lange tafel met biertjes in een feesttent.

Hoe kom ik op de HAN?

De HAN campussen zijn goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. De campussen liggen op fietsafstand van het centrum en vanaf Station Heyendaal (Nijmegen) en station Presikhaaf (Arnhem) loop je er zo naartoe.

35031 Twee studenten op fiets campus Nijmegen

Algemene voorwaarden

We stellen een paar belangrijke huisregels tijdens de introductieweek. Bijvoorbeeld over medische omstandigheden en veiligheid, maar ook over alcohol, drugs en roken. Doe je mee aan de HAN Intro, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden die we daarvoor hebben opgesteld.

docent wijst met pen naar papier

Wil jij niet op de foto?

Er worden tijdens de intro foto’s en video’s gemaakt om iedereen te laten zien hoe gezellig onze intro is. Heb jij daar bezwaar tegen? Meld dat dan bij de fotograaf of cameraman ter plekke of mail naar hanintro@han.nl.

Er is geen omschrijving beschikbaar

Bij wie kom je in de klas?

Benieuwd naar jouw klas? De klasindeling krijg je via de mail. 

To do
 

Gevonden voor Bright Birds

Scan de QR code vanuit de app Bright Birds: zo maak je al een goede start van je studie.

QR voor voor Bright Birds: zo maak je een goede start
Check
 

Is jouw inschrijving definitief?

Als je definitief ingeschreven staat bij deze opleiding, zie je in Studielink ‘ingeschreven’ staan. Je krijgt dan ook een mail van ons dat jouw inschrijving definitief is. Daarna ontvang je alle HAN e-mails op je HAN e-mailadres

384320 Knoop doorhakken studiekeuze vinkjes

Hoe ziet de campus er in Arnhem en Nijmegen uit?