Open Up introductieweek
 

Welkom bij Accountancy!

Het gaat beginnen! In de week van 21 augustus ontvangen we je op de HAN campus en daar kijken wij enorm naar uit. Op deze intro opleidingspagina vind je alle informatie voor een geweldige introductieweek en de beste studiestart!

44094 Twee meiden in HAN Intro festivalsfeer
De HAN opent haar deuren voor jou! 

Het programma

We starten de Introductieweek met een Meet & Greet op maandag 21 augustus 2023. Dit is op de locatie waar je ook gaat studeren (Nijmegen of Arnhem). Deze ‘schoolse’ ochtend is verplicht! Zet deze datum daarom alvast in je agenda. Je leert op deze dag jouw studieloopbaanbegeleider (slb’er) en jouw klasgenoten kennen! Voor een lekkere lunch wordt gezorgd. (Aan deze dag zijn uiteraard geen kosten verbonden). Let op: De rest van de intro van Accountancy vindt plaats in Nijmegen, ook als je Accountancy in Arnhem gaat studeren.

meer informatie

 • Aanmelden

  Complete introprogramma

  Wil je niets missen en deelnemen aan het complete introprogramma van Accountancy? Meld je aan via onderstaande link. Als je betaald hebt, ben je aangemeld.

   

  Open Up Festival

  Neem je niet deel aan de opleidingsintro maar wil je wel naar het Open Up Festival? Dat kan! Je kunt je hieronder aanmelden.

 • Kosten

  Complete introprogramma

  De kosten voor het complete programma zijn €100,-. Hiervoor krijg jij als nieuwe student een super leuke ervaring om je nieuwe klasgenoten te leren kennen en om een beetje van het studentenleven te proeven.

   

  Open Up Festival

  Het toegangsticket voor het Open Up Festival is gratis voor alle nieuwe studenten van de HAN.

 • Vragen

  Bij vragen kun je contact op nemen met FS HAN: Jeffrey Scheres, Commissaris intern en student Accountancy. Hij is ook tijdens de zomervakantie bereikbaar voor vragen.

  T 06 25 49 03 01

 • Afmelden

  Mocht je toch niet mee kunnen doen met de opleidingsintro, dan kun je je afmelden bij Introductie commissie FS HAN via de mail. Check vooraf wel even de annuleringskosten in de algemene voorwaarden.

  E introductie.nijmegen@fshan.nl  

Handige info

Veelgestelde vragen

Is de HAN intro verplicht? Hoe ziet het algemene programma eruit? Hoe kom ik op de HAN campus? Welke studentenverenigingen zijn er allemaal? Dat en meer lees je op de algemene pagina over de intro.

384317 Knoop doorhakken studiekeuze tussenjaar feestende jongeren

Volg de intro op Instagram

Zo mis je niets!

444275 HAN-studenten aan een lange tafel met biertjes in een feesttent.

Hoe kom ik op de HAN?

De HAN campussen zijn goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. De campussen liggen op fietsafstand van het centrum en vanaf Station Heyendaal (Nijmegen) en station Presikhaaf (Arnhem) loop je er zo naartoe.

35031 Twee studenten op fiets campus Nijmegen

Algemene voorwaarden

We stellen een paar belangrijke huisregels tijdens de introductieweek. Bijvoorbeeld over medische omstandigheden en veiligheid, maar ook over alcohol, drugs en roken. Doe je mee aan de HAN Intro, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden die we daarvoor hebben opgesteld.

docent wijst met pen naar papier

Wil jij niet op de foto?

Er worden tijdens de intro foto’s en video’s gemaakt om iedereen te laten zien hoe gezellig onze intro is. Heb jij daar bezwaar tegen? Meld dat dan bij de fotograaf of cameraman ter plekke of mail naar hanintro@han.nl.

Benieuwd naar jouw klas? De klasindeling en andere specifieke opleidingsinformatie ontvang je per mail in de week van 14 augustus.

Met vriend(in) in dezelfde klas?

Mail dan je vraag o.v.v. betreffende namen, studentnummers en opleiding. Dit kan tot uiterlijk 11 augustus. We doen ons best!
Hier kun je ook terecht voor overige vragen.

32100 hoorcollege, finance, economie, accountancy, hoorcollege, werkgroep, luisteren, studenten
Check
 

Is jouw inschrijving definitief?

Als je definitief ingeschreven staat bij deze opleiding, zie je in Studielink ‘ingeschreven’ staan. Je krijgt dan ook een mail van ons dat jouw inschrijving definitief is. Daarna ontvang je alle HAN e-mails op je HAN e-mailadres

384320 Knoop doorhakken studiekeuze vinkjes