Open Up introductieweek Welkom bij de ALPO!

Het gaat beginnen! Van 20 tot en met 27 augustus organiseert de Radboud Universiteit de introductieweek voor alle aankomende ALPO studenten. Ook op de HAN campus is er die week voor jou genoeg te doen en daar kijken wij enorm naar uit. Op deze intro opleidingspagina vind je alle informatie voor een geweldige introductieweek en de beste studiestart!

44094 Twee meiden in HAN Intro festivalsfeer

Radboud Intro Het programma

De introductieweek is hét moment om je opleiding, medestudenten en studiestad te leren kennen. Heb jij je aangemeld via Studielink? Dan ontvang je een persoonlijke aanmeldlink voor de introductie per mail. Hiermee meld je je aan voor de introductie van de Radboud Universiteit. Je volgt dan de introductie aan de universiteit en je wordt per mail uitgenodigd voor de HAN Pabo introductiemiddag op maandag 28 augustus 2023 aan de HAN. Van 13.15 tot 17.00 uur organiseren wij een gezellige introductie met de docenten, een kennismaking met jouw nieuwe studiegenoten, een rondleiding door het gebouw en met een gezellig etentje als afsluiter.

Meer informatie

  • HAN Open Up Festival

    Open Up Festival - 24 augustus

    Naast de ALPO Introductie op de Radboud Universiteit ben je van harte welkom op het HAN Open Up Festival op 24 augustus. Deze knallende afsluiting van de introductieweek is een festival voor álle nieuwe HAN-studenten. Je kunt gratis meedoen met al deze activiteiten, ook als je niet meedoet met de intro van de RU. Je kunt je hieronder aanmelden.

  • Kosten

    Open Up Festival

    Het toegangsticket voor het Open Up Festival is gratis voor alle nieuwe studenten van de HAN.

De HAN opent haar deuren!Open Up 2023

Je staat aan de vooravond van een grote stap in je leven. Vol spanning … het studentenleven wacht. Voor jou opent de HAN letterlijk haar deuren tijdens de Open Up introductieweek.

384317 Knoop doorhakken studiekeuze tussenjaar feestende jongeren

To doIs jouw inschrijving al definitief?

Je ontvangt vanaf nu alle HAN e-mails op je HAN e-mailadres. Om in die mailbox te komen moet je je inschrijving definitief maken. Hoe je dat doet lees je hier!

384320 Knoop doorhakken studiekeuze vinkjes