Blijf jij je als professional ontwikkelen?

Zet jij de volgende stap in je carrière? HAN SENECA biedt namens HAN Sport en Bewegen vele cursussen en opleidingen (ook incompany) aan binnen het thema sport en bewegen, arbeid en gezondheid. Bekijk hieronder het overzicht.

vier studenten lopen trap op

Cursussen en opleidingen

Basistraining tot Leefstijlcoach

Wil je cliënten coachen en begeleiden naar een gezonde leefstijl? In de cursus basistraining tot leefstijlcoach van HAN SENECA leer je de basisvaardigheden die je nodig hebt om iemand te begeleiden en coachen naar een gezonde leefstijl.

Gedragsverandering

Ben jij adviseur, beleidsmaker, manager, of houd je je op een andere manier bezig met het veranderen van gedrag? En merk je dat het soms lastig is om mensen in de juiste richting te bewegen? Dan is de Tweedaagse gedragsverandering iets voor jou!

groep mensen achter laptop informeel

ISAK level 1

Heb je als professional te maken met het bepalen van lichaamssamenstelling van sporters of cliënten met een beweeg- of voedingsprogramma? Kom dan de ISAK level 1 cursus volgen bij HAN SENECA.

Bewegen kun je leren (BLOC-test)

Elk kind verdient aandacht. Hoe kun je het bewegende kind nog meer centraal stellen, hun individuele behoefte in kaart brengen en hen op maat bedienen.

Kinderen in een gymzaal met hesjes aan op de rug gefotografeerd

Integraal Vitaliteitsmanagement

Een gezond bedrijf kan niet zonder gezonde werknemers. Als vitaliteitsmanager zorg jij ervoor dat een bedrijf het beste uit zijn mensen haalt. Jij maakt van vitaliteit beleid. Na de basiscursus Integraal Vitaliteitsmanagement aan de HAN regel jij duu

Fitnesstoestellen

Leefstijlcoach voor fysiotherapeuten

Wilt u als fysiotherapeut uw cliënten coachen en begeleiden naar een gezonde leefstijl en als erkende leefstijlcoach aan de slag? HAN SENECA heeft samen met Chronisch ZorgNet een cursus op maat ontwikkeld voor alle Chronisch ZorgNet en andere fysioth

balans oefening overgooien

Talentherkenning in Sport

De opleiding voor iedereen die op een nieuwe manier naar talent wil kijken. Voor trainers, coaches, scientists, scouts, hoofden opleiding, buurtsportcoaches, docenten bewegingsonderwijs en technisch directeuren.

kinderen tijdens gymles

Aanvullende module slaap en ontspanning

Heb je eerder de cursus Leefstijlcoach voor Fysiotherapeuten (Chronisch ZorgNet) bij de HAN gevolgd en wil je de registratie Leefstijlcoach om de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) aan te kunnen bieden? Met deze aanvullende module is dat mogeli

doent heeft been vast tijdens massage

Sportpsychologie en mentale training A

Ben je een trainer, coach of (para)medisch begeleider? Heb je interesse in sportpsychologie en wil je jezelf op HBO-niveau verdiepen in sportpsychologische begeleiding? Dan is de basiscursus Sportpsychologie en Mentale Training A precies wat je zoekt

jonge man tijdens warming up met personal trainer

Succesvol Ouder Worden

In deze cursus leer je zelfmanagement vaardigheden en krijg je kennis over veroudering. Daarmee ben je in staat om adequaat te reageren op zowel veranderingen in de werk- als privé situatie en ben je voorbereid op het werk nu en in de toekomst.

Overlegen en samenwerken

Sportdiëtetiek

Ben je diëtist en adviseer je recreatie- of wedstrijdsporters over een optimale voeding? Dan is het volgen van de opleiding Sportdiëtetiek een logische stap. Je leert professioneel voedingsadvies te geven aan recreatie- en wedstrijdsporters, afgeste

prof wielrenners waarvan er eentje banaan eet

Digitale Coaching

Laagdrempelig, effectief en helemaal van nu. Communiceren via e-mail, WhatsApp of een ander online medium. Maar hoe coach je cliënten effectief via online kanalen?. In de Cursus Digitale Coaching leer je de benodigde technieken.

jongeman achter laptop telefoon in handen

Buurtsportcoach

Werken aan een sportieve wijk vereist een structurele, integrale en gebiedsgerichte aanpak, die aansluit bij de situatie en beleving van wijkbewoners. Het in beweging brengen van wijkbewoners gaat niet vanzelf.

Hardloopwedstrijd

Een leven lang leren bij HAN Sport en Bewegen

Snel antwoord

Vragen over HAN SENECA of onze dienstverlening?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 024 - 353 1262

Over HAN SENECA

HAN SENECA is het expertisecentrum voor sport, arbeid en gezondheid. Als onderdeel van de HAN is het de leeromgeving voor studenten op het gebied van de (preventieve) gezondheidszorg en -bevordering. Er wordt gewerkt met 4 expertisegebieden, waarbinnen onderwijs, onderzoek en de praktijk samenkomen.

Gebouw Kapittelweg 33 Nijmegen, landscape, Seneca