Duurzame inzetbaarheid voor jouw bedrijf?

De werkomgeving verandert continu en vraagt om duurzaam inzetbare medewerkers die vitaal zijn en mee kunnen bewegen met veranderingen in hun werk. HAN SENECA biedt je de mogelijkheden om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid door middel van (mobiele) PMO's, Health Checks en consultancy.

Fitnesstoestellen

Advies over vitaliteit voor organisaties

Preventief medisch onderzoek nodig?

Weet je nog niet goed op welke manier je duurzame inzetbaarheid binnen jouw organisatie kan vormgeven? HAN SENECA kan daarin wat voor je betekenen met een PMO (Preventief Medisch Onderzoek).

Workshops

HAN SENECA biedt diverse workshops van 1,5-2 uur aan voor bedrijven met betrekking tot duurzame inzetbaarheid, zoals Stressmanagement, Energiemanagement en Bewegen op het Werk.

Waarom kiezen voor duurzame inzetbaarheid via HAN SENECA?

Beter functionerende medewerker

Gezondheid wordt zelf niet als einddoel beschouwd. Het is bij HAN SENECA een middel om tot verbetering van het individuele en gezamenlijk functioneren van medewerkers te komen.

presentatie in kantoor met whiteboard

Optimale teamprestaties

Duurzame inzetbaarheid vanuit HAN SENECA draagt bij aan een optimale teamprestatie voor jouw bedrijf.

Wij komen naar jou!

HAN SENECA beschikt over een eigen mobiel test- en meetlab, waardoor we in staat zijn om alles op de parkeerplaats van jouw organisatie te doen: zowel de PMO en Health Checks als een eventueel adviestraject. Jouw medewerkers zijn dus maar kort van hun werkplek af.

Mobiele lab HAN SENECA 9

Realisatie van de organisatiedoelstellingen

Duurzame inzetbaarheid vanuit HAN SENECA draagt bij aan de realisatie van organisatiedoelstellingen voor jouw bedrijf.

Fitnesstoestellen

Hogere organisatieproductiviteit

Verhoog samen met HAN SENECA de organisatieproductiviteit, dankzij vitale (fysiek en mentaal) en tevreden medewerkers.

han seneca fitness sport bewegen krachtoefening

Fysiek en mentaal fitte medewerkers

HAN SENECA meet niet alleen de fysieke gesteldheid van medewerkers, maar ook de psychosociale gesteldheid. Hierdoor wordt een zo compleet mogelijk beeld geschetst, waarmee op zowel de korte als lange termijn positieve effecten kunnen worden bereikt.

han seneca test sportmedisch keuring thp2 pmo bloeddruk1

Gezonde en vitale werknemers bij jouw bedrijf?

Een belangrijk uitgangspunt in de dienstverlening van HAN SENECA aan bedrijven is het verbeteren van de gezondheidssituatie én prestaties van werknemer en bedrijf.

Meer informatie of advies nodig?

Wil je meer weten over hoe HAN SENECA jouw organisatie kan helpen met duurzame inzetbaarheid? Vraag dan meer informatie aan. Ontvang zo snel alle informatie om de stap te zetten naar vitale en tevreden medewerkers binnen jouw bedrijf.

Hardlopen man vrouw buiten

Snel antwoord

Vragen over HAN SENECA of onze dienstverlening?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 024 - 353 1262

Over HAN SENECA

HAN SENECA is een expertisecentrum van de HAN University of Applied Sciences. Wij geloven erin dat een goede gezondheid en vitaliteit begint voordat er zich problemen of klachten voordoen. Uiteraard helpen wij jou ook als er wel klachten zijn ontstaan. Samen met jou werken we aan een oplossing om jouw gezondheidsproblemen te verhelpen en in de toekomst te voorkomen. HAN SENECA is dé plek om preventief aan jouw gezondheid te werken en om jouw bedrijf goed om te laten gaan met de duurzamen inzetbaarheid van jouw medewerers.

studenten zittend na sporten

Wat heeft HAN SENECA jouw medewerkers nog meer te bieden?

  • Inzicht in jouw vitaliteit met een health check
  • Preventief aan jouw gezondheid werken met sporten en coaching
  • Preventieve paramedische hulp en behandelingen bij klachten zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en voedingsadvies
  • Om jezelf als professional verder te ontwikkelen op gebied van sport, arbeid en gezondheid
  • Het doen van onderzoek in de expertisegebieden (Health Promotion & Performance, Sports & Exercise Nutrition, Sports Economics & Strategic Sports Management en Talent Identification & Talent Development)