HAN SENECA

HAN SENECA is het expertisecentrum voor sport, arbeid en gezondheid. Bekijk hieronder het aanbod van HAN SENECA, zoals PMO's (duurzame inzetbaarheid), sportmedische keuringen, fitness en cursussen. Daarnaast is het een leer-werkplek voor HAN-studenten.

Gebouw Kapittelweg 33 Nijmegen, landscape, Seneca

HAN SENECA is de plek om preventief aan jouw gezondheid te werken. Wij geloven erin dat een goede gezondheid en vitaliteit begint voordat er zich problemen of klachten voordoen. Uiteraard helpen wij jou ook als er wel klachten zijn ontstaan. Samen met jou werken we aan een oplossing om jouw gezondheidsproblemen te verhelpen en in de toekomst te voorkomen.

Sport & Gezondheid

Wil jij aandacht besteden aan jouw leefstijl door meer te bewegen? Dat kan bij HAN SENECA op verschillende manieren, zoals met fitness, groepslessen en personal training. Of start met een health check om te kijken hoe vitaal je bent.

han seneca fitness sport bewegen planken

Paramedisch Centrum

Het paramedische centrum van HAN SENECA biedt iedereen (studenten en medewerkers van de HAN en extern voor bewoners van Nijmegen en omgeving) met dreigende of reeds aanwezige lichamelijke klachten behandeling en begeleiding aan.

fysiotherapeute met patiënt

Sportmedisch Adviescentrum

HAN SENECA biedt voor zowel werkgevers als particulieren veel mogelijkheden als het gaat om bijvoorbeeld sportmedische keuringen, health checks of gezondheidsadvies. Ook voor topsporters zijn er diverse ondersteunende faciliteiten.

han seneca test sportmedisch keuring thp2 pmo bloeddruk3

Duurzame inzetbaarheid

De werkomgeving verandert continu en vraagt om duurzaam inzetbare medewerkers die vitaal zijn en mee kunnen bewegen met veranderingen in hun werk. HAN SENECA biedt je de mogelijkheden om hiermee aan de slag te gaan.

Fitnesstoestellen

Cursussen en opleidingen

Binnen het brede gebied van sport en bewegen, arbeid en gezondheid biedt HAN SENECA diverse cursussen en opleidingen, zodat jij je als professional verder kan ontwikkelen.

Les, lesgeven, docent

Over ons & Expertises

HAN SENECA is het expertisecentrum voor sport, arbeid en gezondheid. Als onderdeel van de HAN is het de leeromgeving voor studenten op het gebied van de (preventieve) gezondheidszorg en -bevordering. Er wordt gewerkt met 4 expertisegebieden.

Gebouw Kapittelweg 33 Nijmegen, landscape, Seneca

Nieuws

Lees de laatste ontwikkelingen, berichten en nieuws: Lees alles over het sporten bij SENECA, de zomervakantie en de maatregelen die gelden.

Gebouw Kapittelweg 33 Nijmegen, landscape, Seneca

Waarvoor kan je terecht bij HAN SENECA?

  • Hoe vitaal zijn mijn medewerkers en hoe bevorder ik als werkgever nog meer vitaliteit en de bewustwording daarvan?
  • Hoe helpen we medewerkers om gezonder te leven?
  • Bewustwording en verbetering van jouw gezondheid en vitaliteit
  • Wat kan ik doen om mijn leefstijl te verbeteren?
  • Hoe kan ik gezond en blessurevrij sporten?
  • Hoe ontwikkel ik mij als professional op gebied van sport, arbeid en gezondheid?
  • Het doen van onderzoek in de expertisegebieden (Health Promotion & Performance, Sports & Exercise Nutrition, Sports Economics & Strategic Sports Management en Talent Identification & Talent Development)

HAN SENECA: Sportmedisch Centrum en leer-werkplek

In deze video legt Vincent Bastiaans van HAN SENECA uit wat het expertisecentrum doet en wat het betekent voor zowel particulieren en bedrijven, als voor studenten van de HAN.

​HAN Sport en Bewegen

HAN SENECA is binnen de HAN onderdeel van de academie Sport en Bewegen. Deze academie focust zich op het gehele gebied van sport en bewegen, gezondheid en vitaliteit. Of je nu een keuze moet maken voor een vol- of deeltijd bachelor- of masteropleiding op het gebied van sport en bewegen, je jezelf als professional verder wilt ontwikkelen via cursussen, of dat je als ondernemer wat wilt doen met de vitaliteit van jouw werknemers. Bij HAN Sport en Bewegen kan je terecht!

Snel antwoord

Vragen over HAN SENECA of onze dienstverlening?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 024 - 353 1262

Schrijf je in voor 1 van de nieuwsbrieven

Regelmatig brengen we nieuws naar buiten vanuit HAN Sport en Bewegen (over onderzoeken, projecten en evenementen binnen sport, arbeid en gezondheid) en HAN SENECA (over het Sport- en Gezondheidscentrum). Abonneer je ook!

Atletiekbaan binnen Gymnasion