HAN Seneca

Hoeveel geld kost of levert de organisatie van een sportevenement op? Hoe verbeter je de herkenning van talent? Hoe helpen we medewerkers om gezonder te leven? Hoeveel drink je tijdens een marathon? Waar kan ik mijn fitheid het best laten testen? Hoe meet je talent? Waar vind ik hulp bij vragen over sport, bewegen, voeding en sport, fitheid en sport?

HAN SENECA: Sportmedisch Centrum en kennisportaal voor studenten

HAN SENECA is het expertisecentrum voor sport, arbeid en gezondheid in Nijmegen en onderdeel van HAN Sport en Bewegen.

HAN SENECA en een leven lang leren

Binnen het brede gebied van sport en bewegen biedt HAN SENECA diverse cursussen en opleidingen, zodat u zich als professional verder kunt ontwikkelen. Of u zich in uw werk nu bezighoudt met gezondheidsbevordering, sportvoeding, talentontwikkeling of het managen van een sportevenement!

Wat is HAN SENECA?

HAN SENECA, een onderdeel van HAN Sport en Bewegen, is het expertisecentrum voor sport, arbeid en gezondheid en houdt zich bezig met gezondheids- en prestatiebevorderende dienstverlening. Bij HAN SENECA staat een integrale benadering van gezondheid centraal.

Het expertisecentrum is gecertificeerd Sportmedisch Adviescentrum (SMA) en voert tevens vele projecten uit in de praktijk binnen diverse expertisegebieden. Daarbij maakt HAN SENECA onder meer gebruik van het Mobile Health & Performance Lab, een mobiel en volledig gedigitaliseerd testlab, waarbij fysieke kenmerken kunnen worden getest.

Kortdurende opleidingen en cursussen HAN SENECA

HAN SENECA biedt een breed assortiment aan van kortdurende opleidingen en cursussen op het gebied van sport en gezondheid. Bekijk hieronder een overzicht of kijk verder op de website van Werken en Leren voor meer informatie.

  • Basistraining tot leefstijlcoach
  • Economische waarde van Sport
  • Integraal Vitaliteitsmanagement (IVM)
  • Sportdiëtetiek
  • Sportpsychologie en mentale training (basis)
  • Verdieping Sportpsychologie en mentale training

Contact

Bezoekadres SMA en Fitness: Kapittelweg 33, 6525 EN, Nijmegen

Kantoor HAN SENECA: Heyendaalseweg 141, 6525 AJ, Nijmegen

Postadres: Postbus 6960
6503 GL Nijmegen

T (024) 353 12 62
E seneca@han.nl