Begeleid sporten en gezond blijven doe je bij HAN SENECA

han seneca fitness sport bewegen kettlebel1
yesno
GroepslessenDirect ons rooster bekijken
OpeningstijdenNaar onze openingstijden
TarievenBekijk onze prijzen

HAN SENECA is het centrum dat zich richt op verbetering in gezondheid, welzijn en leefstijl. Wil jij preventief aandacht besteden aan jouw leefstijl? Dat kan bij HAN SENECA op verschillende manieren. Ga in gesprek met onze coach en kom erachter hoe jij meer kunt bewegen of meld je aan voor het sport

Sporten volgens een persoonlijk trainingsschema

Iedereen heeft zijn of haar eigen wensen en doelen op het gebied van sport en gezondheid. HAN SENECA heeft de kennis en expertise in huis om jouw gezondheidsdoelen werkelijkheid te maken. Daarom begint een fitnessabonnement bij HAN SENECA met een persoonlijke intake en heb je de mogelijkheid om door middel van ons gezondheidstraject je doelen in het vizier te houden. Sporten bij HAN SENECA heeft meer voordelen!

  • Veel aandacht voor persoonlijke begeleiding
  • Gratis trainingsschema's
  • Houd je doelen in de gaten met de intake en hertesten
  • Ruim aanbod aan groepslessen
  • Cardio, krachttraining en plyometrie

Wil je contact met onze fitness opnemen? Je wordt sneller geholpen via het directe e-mailadres of telefoonnummer van ons sportcentrum.

seneca.fitness@han.nl of +31 6 50162759 (bellen en Whatsapp)

han seneca fitness sport bewegen krachtoefening

Groepslessen trainingsschema

Op alle dagen van de week kun je een van onze groepslessen volgen. In het onderstaande schema zie je op welke tijd de groepsles start.

Nijmegen

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
16:30 Stretch & Strength C0.23 8:00 Power Work-out C0.23 9:00 Total Body Work-out C0.23 8:00 Power Work-out C0.23

9:00 Yoga-Pilates C0.23

11:00 Power Work-out C0.23 11:00 Power Work-out C0.23
17:15 Bootcamp Buiten 8:00 Qi Gong Online 9:45 Stretch & Strength C0.23 16:30 Spinning C0.23 16:30 Bokszaktraining C0.23    
17:30 Yoga Vinyasa Flow C0.23 16:30 Spinning C0.23 17:15 WoW C0.23 17:30 Yin Yoga C0.23      
18:45 Power Work-out C0.23 17:30 Yoga Vinyasa Flow C0.23 17:30 Power Work-Out C0.23 20:00 Power Work-out C0.23      
20:00 Power Work-out C0.23 20:00 Power Work-out C0.23

 

       

Arnhem

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
16:30 Power Work-out R26E0.137 8:00 Qi Gong Silentium/Online 16:30 Power Work-out R26E0.137        
    17:15 Power Work-out R26E0.137        

Let op! Tijdens groepslessen of onderwijs in de zaal (C0.23) kan deze ruimte niet voor het vrij sporten gebruikt worden.

De buiten lessen in Nijmegen kunnen bij HAN SENECA in de buitenruimte (naast de fietsenstalling) plaatsvinden of zullen starten vanaf SENECA.

Dit heeft HAN SENECA op sportief gebied nog meer te bieden

Sport

Wil jij je algehele conditie verbeteren? Enkele specifieke spiergroepen trainen? Dan ben je in de fitness van HAN SENECA aan het juiste adres. Daarnaast kun je deelnemen aan een van onze groepslessen.

han seneca fitness sport bewegen planken

Coaching

Extra motivatie en aandacht nodig voor je leefstijl of wil je meer structuur in je bewegen aanbrengen? Met onze coachingprogramma's kun je hiermee aan de slag. Onze coach zal je helpen om met nieuwe energie aan je gezondheid te werken.

Health Check

Ben je benieuwd hoe het er voorstaat met jouw leefstijl? Laat dan een health check bij je uitvoeren. Dit geeft je direct inzicht in jouw gezondheid.

han seneca test sportmedisch keuring thp2 pmo bloeddruk3

Lunchwandeling

HAN medewerkers kunnen elke dinsdag onder begeleiding van onze coach meelopen met de lunchwandeling. Verruil je bureaustoel even voor de frisse buitenlucht om vervolgens het tweede deel van je dag vol energie te beginnen.

Studenten lopen in gang close up

Professionele begeleiding tijdens het sporten met Personal Training

Wil je volledig begeleid worden tijdens het sporten? Onze personal trainers staan voor je klaar om je tijdens de oefeningen instructies te geven. Zij kunnen ook helpen met een krachttraining en een trainingsschema.

Fysiotherapie seneca studenten begeleiding bij oefeningen/sport
draw-cta-title

Welke groepslessen kun je volgen bij HAN SENECA

Bokszaktraining

Pak je handschoenen en bereid je voor op onze dynamische bokszaktraining! Perfect voor iedereen die zijn conditie, kracht en snelheid wil verbeteren. Deze high-intensity les combineert techniek met een cardio workout, waardoor je in no-time fitter voelt. Geschikt voor alle niveaus. Sla je slag en transformeer je lichaam!

Telefoons internationaal

Bootcamp

Boost je fitheid met onze outdoor bootcamp! Een volledige workout in de buitenlucht met kracht, uithoudingsvermogen en behendigheid. Of je nu je conditie wilt verbeteren, afvallen of sterker wilt worden, onze bootcamp is ontworpen om resultaten te leveren. Samen sterker, samen fitter. Doe mee en ervaar de kracht van buiten sporten!

Telefoons internationaal

Power Workout

Kickstart je dag met de Power Workout! Een half uur vol korte, krachtige oefeningen voor het hele lichaam. Perfect voor een energieke start. Niet zo'n ochtendmens? Geen probleem, deze groepsles is er ook in de middag en avond. Flexibele tijden, maximaal resultaat. Voel je krachtiger, elke dag!

Telefoons internationaal

Qi Gong

Begin je dag met een soepel lichaam en een serene geest! Qi Gong, ook bekend als Chinese Yoga, is bewegen met aandacht. Milde oefeningen waarbij het bewegen en het ademen worden gesynchroniseerd. Met krachtige effecten op je fysieke en mentale gezondheid.

Telefoons internationaal

Spinning

Ervaar de rush van een intensieve cardio workout die je uithoudingsvermogen en calorieverbranding naar een hoger niveau tilt, allemaal op het ritme van muziek. Of je nu een beginner bent of een ervaren fietser, onze spinninglessen bieden voor ieder wat wils. Klaar om te zweten, je te versterken en te overwinnen? Jouw rit naar fitheid begint hier!

Telefoons internationaal

Stretch & Strength

De ultieme combinatie van kracht en flexibiliteit. Deze les is ontworpen om je spieren te versterken en je bewegingsbereik te vergroten door een reeks uitdagende oefeningen die zowel rekken als krachttraining omvatten. Perfect voor iedereen die zijn lichaam wil vormen, verbeteren en een nieuwe niveau van fysieke fitheid wil bereiken.

Telefoons internationaal

Total Body Work-out

Maximaliseer je fitheid met onze Total Body Workout! Een alles-in-één les die kracht, cardio en flexibiliteit combineert voor een volledige lichaamstraining. Geschikt voor alle niveaus, deze workout daagt je uit en levert resultaten op. Kort, effectief en krachtig - de ideale manier om in vorm te komen en te blijven. Gegarandeerd zweten!

Telefoons internationaal

WoW

Daag jezelf uit met WoW: Workout of the Week! Een krachtige circuittraining perfect voor het voorbereiden op fitnesscompetities zoals Hyrox en Obstacle Runs. Elke week een nieuw programma geïnspireerd door CrossFit, gericht op kracht en conditie. Ideaal voor atleten die hun prestaties willen maximaliseren. Durf jij het aan?

Telefoons internationaal

Yoga

Ontdek innerlijke rust en fysieke kracht met onze Yoga lessen: kies Yin Yoga voor diepe ontspanning en flexibiliteit door langzame stretches, of dynamische Vinyasa Flow voor een vloeiende serie houdingen die kracht en balans verbetert. Perfect voor elke stemming en behoefte. Ervaar de harmonie van lichaam en geest.

Telefoons internationaal

Yoga-Pilates

Ontdek de perfecte mix van Yoga-Pilates: versterk je kern, verbeter je flexibiliteit en vind innerlijke rust. Deze combinatieklas biedt het beste van beide werelden, ideaal voor balans in lichaam en geest. Geschikt voor alle niveaus. Voel je sterker, soepeler en volledig in harmonie!

Telefoons internationaal

Tarieven voor het sporten bij HAN SENECA

Bij HAN SENECA zijn er verschillende abonnementen mogelijk om gebruik te kunnen maken van onze sportfaciliteiten. Alle abonnementen geven recht tot onbeperkt gebruik van de fitness en de groepslessen tijdens openingstijden en gedurende de contractperiode.

HAN SENECA Abonnement Contractduur    Prijs
Particulier              1 jaar         345,-
Student              1 jaar         240,-
Oud-medewerker HAN              1 jaar         265,-
Maandabonnement         1 maand           35,-

Sporten bij SENECA als HAN Medewerker

Als je werkzaam bent voor de HAN via een contract bij de HAN of via HAN Flex, heb je recht op een vergoeding. Als je een contract hebt bij de HAN, mag je gratis sporten bij HAN SENECA. De HAN vergoedt jouw abonnement. Dit wordt intern verrekend, je hoeft zelf dus niks te declareren. Aanmelden kan eenvoudig via dit aanmeldformulier (aanmelden met je HAN-account).

Als je een Flexcontract hebt, dan is er een maximale vergoeding van 20,- per maand. Je krijgt van HAN SENECA per maand een factuur waarvan je 20,- kunt declareren via het Flexportaal.

Ben je topsporter? Dan kun je gratis sporten!

Ben je een topsporter en wil je bij HAN SENECA trainen? Als je een officiële status hebt (Talent, Topsportgelderland, A-status etc.), kun je gratis gebruik maken van de sportfaciliteiten bij HAN SENECA. Meld je daarvoor aan via seneca.fitness@han.nl.

Openingstijden Fitness

Je kunt elke dag van de week bij HAN SENECA terecht om te sporten. Wil je graag met een van de groepslessen meedoen? Kijk dan in ons groepslessenrooster.

Tijdens schoolvakanties gelden er aangepaste openingstijden.

Maandag  

9:00 tot 22:00 uur

Dinsdag  

8:00 tot 22:00 uur

Woensdag  

9:00 tot 22:00 uur

Donderdag  

8:00 tot 22:00 uur

Vrijdag  

9:00 tot 21:00 uur

Zaterdag  

9:00 tot 13:00 uur

Zondag  

10:00 tot 14:00 uur

Openingstijden

Wil je inzicht in jouw gezondheid?

Een health check is een kort gezondheidsonderzoek dat bestaat uit een online vragenlijst en wat fysieke metingen. Hiermee brengen we jouw leefstijl en gezondheid in kaart. Aan de hand van de resultaten van de health check kunnen we aangeven welke punten nog verbetering nodig hebben en en wat je kunt doen om je gezondheid te verbeteren.

7317a922-0cee-11ee-96bc-02565807075b han seneca test sportmedisch keuring thp2 pmo bloeddruk3
draw-cta-title

Snel antwoord

Vragen over HAN SENECA of onze dienstverlening?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

 

Liever bellen?

Algemeen: 024 - 353 1262

Fitness: +31 6 50162759

Ben je op zoek naar andere dienstverlening van SENECA?

Ben je benieuwd waar we jou nog meer mee kunnen helpen? Samen met jou werken we aan een oplossing om jouw gezondheidsproblemen te verhelpen en in de toekomst te voorkomen.

  • Sportmedische onderzoeken om verantwoord en blessurevrij te sporten
  • Preventieve paramedische hulp en behandelingen bij klachten zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en voedingsadvies
  • Om jezelf als professional verder te ontwikkelen op gebied van sport, arbeid en gezondheid