Begeleid sporten en gezond blijven doe je bij HAN SENECA

HAN SENECA is het centrum dat zich richt op verbetering in gezondheid, welzijn en leefstijl. Wil jij preventief aandacht besteden aan jouw leefstijl? Dat kan bij HAN SENECA op verschillende manieren. Ga in gesprek met onze coach en kom erachter hoe jij meer kunt bewegen of meld je aan voor het sporten bij HAN SENECA. Dé sportschool in Nijmegen.

han seneca fitness sport bewegen kettlebel1

Direct naar

Sporten volgens een persoonlijk trainingsschema

Iedereen heeft zijn of haar eigen wensen en doelen op het gebied van sport en gezondheid. HAN SENECA heeft de kennis en expertise in huis om jouw gezondheidsdoelen werkelijkheid te maken. Daarom begint een fitnessabonnement bij HAN SENECA met een persoonlijke intake en heb je de mogelijkheid om door middel van ons gezondheidstraject je doelen in het vizier te houden. Sporten bij HAN SENECA heeft meer voordelen!

  • Veel aandacht voor persoonlijke begeleiding
  • Gratis trainingsschema's
  • Houd je doelen in de gaten met de intake en hertesten
  • Ruim aanbod aan groepslessen
  • Cardio, krachttraining en plyometrie

De buiten lessen in Nijmegen kunnen bij HAN SENECA in de buitenruimte (naast de fietsenstalling) plaatsvinden of zullen starten vanaf SENECA.

han seneca fitness sport bewegen krachtoefening

Groepslessen trainingsschema overzicht SENECA Nijmegen

Op alle dagen van de week kun je een van onze groepslessen volgen. In het onderstaande schema zie je op welke tijd de groepsles start.

501748 Sport Groepslessenrooster van HAN SENECA in Nijmegen

Groepslessen trainingsschema overzicht SENECA Arnhem

Op verschillende dagen in de week kun je een van onze groepslessen volgen. In het onderstaande schema zie je op welke tijd de groepsles start.

482310 null

Dit heeft HAN SENECA op sportief gebied nog meer te bieden

Sport

Wil jij je algehele conditie verbeteren? Enkele specifieke spiergroepen trainen? Dan ben je in de fitness van HAN SENECA aan het juiste adres. Daarnaast kun je deelnemen aan een van onze groepslessen.

han seneca fitness sport bewegen planken

Coaching

Extra motivatie en aandacht nodig voor je leefstijl of wil je meer structuur in je bewegen aanbrengen? Met onze coachingprogramma's kun je hiermee aan de slag. Onze coach zal je helpen om met nieuwe energie aan je gezondheid te werken.

Health Check

Ben je benieuwd hoe het er voorstaat met jouw leefstijl? Laat dan een health check bij je uitvoeren. Dit geeft je direct inzicht in jouw gezondheid.

han seneca test sportmedisch keuring thp2 pmo bloeddruk3

Lunchwandeling

HAN medewerkers kunnen elke dinsdag onder begeleiding van onze coach meelopen met de lunchwandeling. Verruil je bureaustoel even voor de frisse buitenlucht om vervolgens het tweede deel van je dag vol energie te beginnen.

Studenten lopen in gang close up

Professionele begeleiding tijdens het sporten met Personal Training

Wil je volledig begeleid worden tijdens het sporten? Onze personal trainers staan voor je klaar om je tijdens de oefeningen instructies te geven. Zij kunnen ook helpen met een krachttraining en een trainingsschema.

Fysiotherapie seneca studenten begeleiding bij oefeningen/sport

Welke groepslessen kun je volgen bij HAN SENECA

Abs & Back

Tijdens de Abs & Back Work-out werk je aan je core-strength door het trainen van je lage rugspieren en buikspieren. In 20 minuten doe je verschillende oefeningen gericht op de spieren in de buik en onderrug. Denk aan de rechte en schuine buikspieren, maar ook de vele lage rugspieren die samen de Core vormen.

Bokszaktraining

Wil je met een voldaan gevoel het weekend in? Sluit je werkweek dan af met de bokszaktraining. Stoot- en traptechnieken worden in een hoog tempo afgewisseld, zodat er een gevarieerde les ontstaat.

Bootcamp

Bootcamp is, in groepsverband en in de buitenlucht, werken aan je eigen lichaam! Bij bootcamp ligt de focus op het verbeteren van conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid.

Hardlopen

Wat is er mooier dan rennen in de natuur? Je ruikt de frisse bosgeur en je voelt je voeten wegzakken in het zachte boszand. Heerlijk.

Kinesis

Kinesis is een volledig nieuw trainingsconcept, waarbij het menselijk lichaam met zijn natuurlijke bewegingsmogelijkheden als uitgangspunt dient.

Yoga-pilates

Yoga samen met Pilates! Pilates is een vorm van lichaamsbeweging die is ontwikkeld door Joseph Pilates (1880-1967). Deze les bestaat uit dynamische en krachtige oefeningen waarbij je in een flow werkt aan jouw uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie en souplesse.

Power Workout

Een half uurtje sporten in de ochtend zodat je daarna energiek aan je werk kunt beginnen. Lekker toch? Of sport je liever in de middag of in de avond? Tijdens de Power Workout komen er veel korte oefeningen voor het hele lichaam voorbij. Een groepsles die op veel momenten in de week gegeven worden.

Qi Gong

Qi Gong, ook bekend als Chinese Yoga, is bewegen met aandacht. Milde oefeningen met veel positieve effecten voor je gezondheid, zowel fysiek als mentaal.

Spinning

Je meedoen aan twee verschillende soorten spinninglessen: De traditionele spinning en Spinning HIT. De focus ligt bij beide uiteraard op de spinningfiets. Trappen totdat het zweet van je voorhoofd loopt.

Total Body Work-out

Afwisselende sportles op muziek: het hele lichaam wordt getraind, zowel conditie als kracht. Gegarandeerd voldaan en bezweet na afloop.

Yoga

Mensen beoefenen al meer dan 5.000 jaar Yoga, desondanks blijft Yoga actueel en verfrissend. Het gaat bij de Yoga om de persoonlijke beleving en een zoektocht en deze zijn altijd uniek.

Tarieven voor het sporten bij HAN SENECA

Bij HAN SENECA zijn er verschillende abonnementen mogelijk om gebruik te kunnen maken van onze sportfaciliteiten. Alle abonnementen geven recht tot onbeperkt gebruik van de fitness en de groepslessen tijdens openingstijden en gedurende de contractperiode.

HAN SENECA Abonnement Contractduur    Prijs
Particulier              1 jaar         308,-
Student              1 jaar         240,-
Oud-medewerker HAN              1 jaar         250,-
Maandabonnement         1 maand           29,-

Sporten bij SENECA als HAN Medewerker

Als je werkzaam bent voor de HAN via een contract bij de HAN of via HAN FLex, heb je recht op een vergoeding. Als je een contract hebt bij de HAN, mag je gratis sporten bij HAN SENECA. De HAN vergoedt jouw abonnement. Dit wordt intern verrekend, je hoeft zelf dus niks te declareren. Aanmelden kan eenvoudig via dit aanmeldformulier (aanmelden met je HAN-account).

Als je een Flexcontract hebt, dan is er een maximale vergoeding van 20,- per maand. Je krijgt van HAN SENECA per maand een factuur waarvan je 20,- kunt declareren via het Flexportaal.

Ben je topsporter? Dan kun je gratis sporten!

Ben je een topsporter en wil je bij HAN SENECA trainen? Als je een officiële status hebt (Talent, Topsportgelderland, A-status etc.), kun je gratis gebruik maken van de sportfaciliteiten bij HAN SENECA. Meld je daarvoor aan via seneca.fitness@han.nl.

Openingstijden HAN SENECA fitness

Je kunt elke dag van de week bij HAN SENECA terecht om te sporten. Wil je graag met een van de groepslessen meedoen? Kijk dan in ons groepslessenrooster.

Maandag  

9.00 tot 22.00 uur

Dinsdag  

8.00 tot 22.00 uur

Woensdag  

9.00 tot 22.00 uur

Donderdag  

8.00 tot 22.00 uur

Vrijdag  

9.00 tot 21.00 uur

Zaterdag  

9.00 tot 13.00 uur

Zondag  

10.00 tot 14.00 uur

Telefoons internationaal

Meer advies of een persoonlijk intake gesprek nodig?

Wil je weten hoe jij fit en gezond kunt blijven en hoe HAN SENECA jou daarin kan ondersteunen? Neem contact met ons op.

Docent rug studenten op achtergrond in lokaal

Snel antwoord

Vragen over HAN SENECA of onze dienstverlening?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 024 - 353 1262

Ben je op zoek naar andere dienstverlening van SENECA?

Ben je benieuwd waar we jou nog meer mee kunnen helpen? Samen met jou werken we aan een oplossing om jouw gezondheidsproblemen te verhelpen en in de toekomst te voorkomen.

  • Sportmedische onderzoeken om verantwoord en blessurevrij te sporten
  • Preventieve paramedische hulp en behandelingen bij klachten zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en voedingsadvies
  • Om jezelf als professional verder te ontwikkelen op gebied van sport, arbeid en gezondheid