HAN Sport en Bewegen

De academie Sport en Bewegen van de HAN biedt bachelor- en masteronderwijs en cursussen, doet onderzoek, werkt samen met sportorganisaties, levert stagiaires, doet PMO's op locatie en nog veel meer. Bekijk hier wat we voor jou kunnen betekenen.

Atletiekbaan binnen Gymnasion

Maak een keuze

Studiekiezer

Ben jij een studiekiezer en op zoek naar een vol- of deeltijdopleiding of cursus op het gebied van sport en bewegen, gezondheid, welzijn of leefstijl? Bekijk hier ons aanbod.

Studenten zittend op stoelen bij lage tafel verticaal

Student

Ben jij een student bij HAN Sport en Bewegen en wil je meer weten over jouw onderwijs of ben je op zoek naar specifieke informatie? Klik dan hieronder.

sportkunde studneten zitten buiten lars mulder martrim snel aafke schrievers 2022

Werkenden en organisaties

Heb jij vanuit je eigen werk of vanuit een organisatie interesse om samen te werken met HAN Sport en Bewegen? Denk aan onderzoeken, stages, projecten, incompany trainingen, consultancy of duurzame inzetbaarheid en PMO's.

Mobiele lab HAN SENECA2

Alumni

Ben jij afgestudeerd van de ALO, Sportkunde of master Sport- en Beweeginnovatie? We blijven graag met je in contact. Bekijk de activiteiten van het ASB Alumninetwerk, vacatures en meer.

Videostill Patrick van Lokven afgestudeerd sportkunde sportmanager

Samenwerken voor meer en beter sport en bewegen en een gezondere leefstijl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Regelmatig brengen we nieuws naar buiten vanuit HAN Sport en Bewegen over onderzoeken, projecten en evenementen binnen sport, arbeid en gezondheid. Abonneer je ook op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte. 

Stagiairs kletsen op draaistoelen in hal Gymnasion.

Snel antwoord

Vragen over HAN Sport en Bewegen? Neem gerust contact op.
We helpen je graag verder.

Adres

Heyendaalseweg 141

6526 AJ Nijmegen

Openingstijden

Werkdagen: 7:30 tot 19:00 uur

Liever bellen?