Beginnen met Sportkunde

Toelatingseisen en aanvullende eisen. Collegegeld en financiering. Aanmelden. Alle praktische informatie over de opleiding vind je hier.


De locatie van Sportkunde

  • Er is geen omschrijving beschikbaar
  • HAN Nijmegen campus

    Heyendaalseweg 141
    6525 AJ Nijmegen
  • Er is geen omschrijving beschikbaar

Maak een virtuele rondleiding door het lesgebouw van HAN Sport en Bewegen!

Of bekijk de impressie video van locatie Gymnasion. Ook hebben we alle praktische informatie van de opleidingslocatie voor je op een rijtje gezet.

Toelatingsinformatie Sportkunde

Nieuwsgierig naar de hbo sportopleiding?

Je eigen oordeel is het belangrijkste. Ontdek vooral zelf of deze opleiding bij jou past. Kom alles te weten over de opleiding Sportkunde tijdens de Online Open Dag óf vraag een Online 1-op-1 Adviesgesprek aan met een docent óf student van HAN Sportkunde!

Er is geen omschrijving beschikbaar

Aanmelden in 7 stappen

Vaardigheden Studeren met bijzondere omstandigheden

Je omstandigheden hebben natuurlijk invloed op je studie. De HAN houdt daar graag zoveel mogelijk rekening mee. Of je nu een functiebeperking hebt, mantelzorger bent of een topsportprogramma volgt: je bent welkom. Heb je nu geen voorzieningen nodig, maar spelen er wel bijzondere omstandigheden? Laat het ons weten. Misschien heb je later in je studie iets nodig. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Er is geen omschrijving beschikbaar

Opleidingskosten

Je betaalt elk jaar collegegeld. Verder heb je een goede laptop nodig. Daarnaast moet je rekening houden met de aanschaf van studieboeken, readers, ander studiemateriaal en activiteiten zoals de introductie. De kosten zijn meestal het eerste studiejaar het hoogst. In de jaren erna ben je minder geld kwijt aan studiematerialen. Voor de stageperiodes moet je rekening houden met reis- en verblijfkosten, afhankelijk van de stageplaats. Via DUO, het landelijke loket van de overheid, kun je geld lenen voor je studie.

Bij Sportkunde volg je veel praktijklessen en loop je veel stage. Om hierbij een representatieve uitstraling te hebben, is een kledingpakket verplicht. Voor Sportkunde bedragen de kosten hiervan € 345,- (prijspeil 2020-2021).

Bestel je studieboeken online

Je studieboeken kun je bestellen bij Studystore. Hier vind je de boekenlijst voor Sportkunde voltijd.

Onderwijs- en examenregeling + studiegids

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Zin in je toekomst?

Meld je aan bij de HAN!

Er is geen omschrijving beschikbaar