Management en organisatie

413273 Post-hbo Bedrijfskunde, praten, pauze, trap, Ruitenberglaan 31, 2022
22 november: Open AvondMeer informartie
Volg ons op LinkedIn!HAN Management & Organisatie
NieuwsbriefSchrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Management en organisatie

Met ons ruime aanbod (post-)hbo-opleidingen, cursussen en trainingen op het gebied van Management & Organisatie proberen we iedereen te inspireren en stimuleren om zich een leven lang te ontwikkelen. Volg een van onze praktijkgerichte opleidingen en word dť inhoudsexpert van jouw organisatie!

Alles op een rijtje:†Aanbod HAN Management & Organisatie voor werkenden

Op deze pagina vind je ons deeltijd aanbod voor werkenden op het gebied†van bedrijfskunde,†(project)management en logistiek.†We zijn continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van ons aanbod. Zo ontstaan er in samenwerking met onze lectoraten en partners in het werkveld vaak nieuwe opleidingen.†Bekijk ook†de pagina Mens en Organisatie voor onze opleidingen op het gebied van HRM, coaching en Learning & Development.

33931 Overleggen en samenwerken, deeltijd, koffie, corner, koffiecorner, gesprek, lach,

Bedrijfskunde en Management

Associate degree Bedrijfskunde (2 jaar)

Om succesvol te zijn, moeten organisaties scherp blijven. Wil jij snel aan de slag met project- en verandermanagement? Haal in 2 jaar je hbo-diploma met de Ad Bedrijfskunde aan de HAN. Leer vraagstukken overzien en mensen in beweging krijgen. Klaar voor een sprong in je carriŤre?

Annefleur en Macy kijken samen op MacBook, landscape, FEM Associate degrees

Bachelor Bedrijfskunde (4 jaar)

Internationalisering, big data, nieuwe concurrentie, om succesvol te zijn moet je scherp blijven. Met Bedrijfskunde deeltijd/duaal ontwikkel jij in 4 jaar je eigen visie en leer je veranderingen door te voeren in je organisatie. Als bedrijfskundig specialist kun je alle kanten op en bij vrijwel elke organisatie aan de slag.

associate-degrees

Post-hbo Bedrijfskunde (18 maanden)

Post-hbo Bedrijfskunde leidt je op tot een generalist met een eigen visie. Word jij een allround professional die van elke verandering een verbetering maakt? Volg dan deze brede management-opleiding!

Overleg in de hal

Leidinggeven voor Beginners (4 maanden)

Leidinggeven voor beginners is een uniek opleidingstraject speciaal voor startende leidinggevenden. Je gaat zelf aan de slag en ervaringen op doen. Jij bent aan zet!

32265 lessituatie klaslokaal studenten, FEM Commerciele Economie

Middle Management (5 maanden)

Tijdens de opleiding Middle Management ontwikkel jij je tot veelzijdig en gedegen Middle Manager. Je leert alles over (persoonlijk) leiderschap en management.

Presentatie, presenteren, vergaderen

Verandermanagement (8 maanden)

Met deze post-hbo opleiding word je een eigentijds veranderkundige! Je leert vanuit een integrale en systemische benadering richting en sturing te geven aan veranderprocessen. En gaat hier ook meteen mee aan de slag.

eceonomie-management-recht

Korte cursussen Bedrijfskunde

Financieel Management (7 avonden)

Wil jij je organisatie ook financieel besturen? Een degelijke basis bedrijfseconomie? Volg de cursus Financieel Management. Na de cursus heb je inzicht in de financiŽle besturing van een organisatie binnen je eigen bedrijfspraktijk.

economie management recht

Bedrijfskundig HRM (7 avonden)

Wil jij je kennis op HR-gebied verdiepen en verbreden? Zorgen dat je de juiste mensen binnenkrijgt ťn behoudt? De cursus Bedrijfskundig HRM geeft je de handvatten.

eceonomie-management-recht

Innovatiemanagement (7 avonden)

Wil jij serieus met innovatie-management aan de slag? Dan is deze cursus iets voor jou! Vanuit een theoretische basis leer je een stevige innovatiekoers uit te zetten, valkuilen te omzeilen en om planmatig en creatief te vernieuwen.

Presentatie, presenteren, vergaderen

Marketing Management (7 avonden)

Wil jij inzicht in de interne ťn externe omgeving van je organisatie? Oorzaken en gevolgen onderkennen? Tijdens de cursus Marketing Management leer je alles over marketing, het marketing-domein en commerciŽle beleidsvorming.

413236 Post-hbo Bedrijfskunde, pauze, campus, buiten, praten, gezellig, Ruitenberglaan 31, 2022

Procesmanagement (basis) (7 avonden)

De cursus Procesmanagement is er op gericht kennis en ervaring op te doen met het managen van processen in organisaties. Wat kan jij doen om processen beter te managen? Tijdens deze cursus ga je aan de slag met verbetermethoden als Six Sigma en Lean.

economie management recht

Strategisch Management (7 avonden)

Je leert organisatiestructuren en besluitvormingsprocessen te analyseren en verbeteren. En hoe je snel kan inspelen op ontwikkeling binnen je organisatie. Wil je een brede theoretische basis in management en organisatie? Volg dan deze cursus!

413226 Post-hbo Bedrijfskunde, praten, samenwerken, laptops, klassetting, studeren, 2022

Verandermanagement (basis) (7 avonden)

Wil jij een eigentijdse veranderaar zijn? Diagnoses stellen, sturing geven en doorontwikkelen? Volg de cursus Verandermanagement (basis) en leer veranderingen integraal te benaderen!

eceonomie-management-recht

Logistiek

Associate degree Logistics Management (2 jaar)

In 2 jaar een hbo-diploma in de logistiek halen? Snel aan de slag met transportplanning, voorraad beheer of supply chain management? Dan is onze opleiding associate degree logistiek deeltijd/duaal ideaal. Zeker als je al een tijdje werkt en klaar bent voor een volgende stap.

docent klas studenten klaslokaal lessituatie, FEM commerciele economie, accountancy

Bachelor Logistics Management (4 jaar)

Robots in distributiecentra, medicijnen afleveren met drones, groeiende export en steeds meer aandacht voor duurzaamheid. Volg de nieuwste ontwikkelingen en groei verder als logistiek manager, planner of adviseur met Logistics Management in deeltijd of duaal.

Daryna en Jarno zitten op blauwe poef, FEM Associate degrees

Plannen in de Zorg (6 maanden)

Ben je planner in een ziekenhuis? En wil je leren hoe je zo gezond en efficiŽnt mogelijk de zorgvraag en voorkeuren van patiŽnten of cliŽnten kan verbinden met de beschikbare personeelsinzet? Volg dan de training Plannen in de Zorg!

33977 Presentatie, presenteren, vergaderen

Projectmanagement

Projectmanagement (12 maanden)

Wil je jezelf verder ontwikkelen als projectleider? Tijdens deze post-hbo opleiding leer je alles over projectmanagement, procesmanagement en persoonlijk leiderschap. Na de opleiding werk je moeiteloos met methoden als PRINCE2ģ en Agile/SCRUM.

eceonomie-management-recht

Projectmanagement IPMA D/C (3 maanden)

Projectmanagement IPMA D/C is een must voor iedere projectmedewerker en projectleider die zich de breedte van het vakgebied eigen wil maken en het IPMA-certificaat wil behalen.

eceonomie-management-recht

Projectmanagement-ondersteuning (3 dagen)

Je bent (aankomend) projectondersteuner of projectassistent. Je wil inzicht krijgen in alle aspecten van projectadministratie en -ondersteuning.

33928 overleg, economie, deeltijd, finance, samenwerken, gesprek, koffie, koffiecorner, corner

PRINCE2ģ Foundation (4 dagdelen)

Jij bent (startend) projectmedewerker of projectleider. Je wilt je vaardigheden ontwikkelen en projecten gestructureerd aanpakken. Je leert de methode PRINCE2ģ kennen en behaalt het officiŽle PRINCE2ģ certificaat.

docent-lessituatie klaslokaal studenten overzicht, FEM Commerciele Economie

Agile Foundation (3 dagdelen)

Je bent projectleider, projectmedewerker, betrokken bij productontwikkeling of leidinggevende. Met Agile Foundation leer je de complete basis van agile.

413284 Post-hbo Bedrijfskunde, post-its, scrummen, 2022

Verdiepen in Bedrijfskunde of Management?:†Kom kennismaken!

Doe je nog wel wat je leuk vindt? Zoek je verdieping? Of wil je je specialiseren? Heb jij je georiŽnteerd in een (post-)hbo-opleiding, training of cursus, maar twijfel je nog? Of weet je nog helemaal niet wat je wil? Pak je kans en ga met ons in gesprek! Dat kan door op ieder moment een adviesgesprek in te plannen. Of door langs te komen tijdens de volgende Open Avond op 22 november†2023.

laptop-studeren-vrolijk

Deelnemer aan het woord:†Verdiepen en ervaren

Noortje Arisz rondde een aantal jaar geleden de post-hbo opleiding Bedrijfskunde af aan de HAN. Nu volgt ze de post-hbo opleiding Verandermanagement aan de HAN. Noortje vertelt wat de opleidingen haar gebracht hebben en wat haar ervaringen zijn met het post-hbo onderwijs. "Het is brengen en halen van kennis en ervaringen, ik haal er echt veel uit."

Deelnemer van de post-hbo Verandermanagement Noortje Arisz

Waarom kiezen voor HAN Management & Organisatie?

Breed aanbod

Ben jij professional en ben je klaar voor de volgende stap in je carriŤre? Wij hebben altijd een traject dat bij je past: post-hbo, hbo-programma, cursus of training.

33926 Overlegen en samenwerken

Persoonlijk contact

We kennen onze deelnemers goed en staan voor een persoonlijke benadering. Het contact met docenten is laagdrempelig.

32250 en-student-gesprek-overleg

Actueel onderwijs

We zijn continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van ons aanbod. Zo ontstaan er in samenwerking met onze lectoraten en partners in het werkveld vaak nieuwe opleidingen.

docent legt uit

Programma's op maat

Samen met jou zoeken we naar trajecten die specifiek zijn afgestemd op jouw organisatie. Onze opleidingen kunnen ook incompany aangeboden worden.

studenten luisteren naar docent

Maatwerktraject op het gebied van Management & Organisatie?

Ben je op zoek naar een leertraject op maat? Samen kunnen we een incompany-traject ontwikkelen voor jouw organisatie. Neem contact met ons op om de opties†te bespreken!†

Advies nodig?

Heb je vragen over een specifieke opleiding? Of kunnen we je helpen met het maken van een keuze? Stel je vraag aan HAN Management & Organisatie. We helpen je graag verder.

Telefoons internationaal

Ontmoet team HAN Management & Organisatie

Talentregisseur en opleidingsmanagerPetra van Halteren

Ik ben, samen met het team, verantwoordelijk voor al het contractonderwijs bij HAN Management & Organisatie. Wij verzorgen open inschrijvingen en in company trajecten op het gebied van bedrijfskunde, projectmanagement, HRM, logistiek, leiderschap en coaching. Als manager van HAN Management & Organisatie ben ik teamleider, voer ik adviesgesprekken, ontwikkel ik nieuwe opleidingen en voer ik in company trajecten uit.

CursuscoŲrdinatorJolanda Stoelinga

Ik verzorg de logistieke en administratieve ondersteuning voor verschillende post-hbo opleidingen. Dit proces start met het samenstellen van de planning van een opleiding, het verwerken van de aanmeldingen en het uitnodigen van de deelnemers. Vervolgens hou ik me bezig met de facturatie tot en met de certificering en de evaluatie van de opleiding.

CursuscoŲrdinatorAngelique Slotboom

Ik verzorg de logistieke en administratieve ondersteuning voor verschillende post-hbo opleidingen. Dit proces start met het samenstellen van de planning van een opleiding, het verwerken van de aanmeldingen en het uitnodigen van de deelnemers. Vervolgens hou ik me bezig met de facturatie tot en met de certificering en de evaluatie van de opleiding. Wat mij enthousiast maakt is het contact met de deelnemers en docenten. En om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt.

CursuscoŲrdinatorChantal Veenstra

Ik verzorg de logistieke en administratieve ondersteuning voor verschillende post-hbo opleidingen. Dit proces start met het samenstellen van de planning van een opleiding, het verwerken van de aanmeldingen en het uitnodigen van de deelnemers. Vervolgens hou ik me bezig met de facturatie tot en met de certificering en de evaluatie van de opleiding.

Marketing en Communicatie MedewerkerMerel Reichgelt

Je kunt bij mij terecht voor vragen, advies en ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie in de breedste zin van het woord. Ik coŲrdineer vraagstukken vanuit de post-hbo opleidingen, de HAN en onze lectoraten. Denk aan huisstijl en het realiseren van wervingsvideo’s tot het analyseren van de instroom van studenten en cursisten. Daarnaast hou ik me bezig met campagnes op social media, het verbeteren van de vindbaarheid in Google en het optimaliseren van onze website.

Marketing MedewerkerMarga van Angeren

Ik bied ondersteuning voor de post-hbo opleidingen en cursussen. Ik beantwoord vragen van potentiŽle deelnemers via mail of telefoon, plan adviesgesprekken in en volg leads op. Ik ben daarnaast aanspreekpunt key-user van het CRM.

Programmamanager HRMEtty Wielenga-Meijer

Ik ben verantwoordelijk voor het portfolio van HR gerelateerde opleidingen binnen HAN Management & Organisatie. Daarnaast sta ik in nauw contact met enkele lectoraten binnen de HAN, waardoor ik actuele en relevante kennis voor HR-professionals, die hier ontwikkeld wordt, direct kan doorvertalen in ons onderwijs voor werkenden. Ik ontwikkel, coŲrdineer en evalueer ons HR gerelateerd onderwijs. Ook ga ik graag in gesprek met (potentiŽle) netwerkpartners voor het ontwikkelen van maatwerktrajecten.

Programmamanager LogistiekBrigitte Faber

Ik ben verantwoordelijk voor ontwikkelen van het portfolio Logistiek binnen HAN Management & Organisatie. Dit doe ik in nauw contact met het lectoraat Logistiek & Allianties binnen de HAN. Zo kan ik actuele en relevante kennis op het gebied van logistiek direct door vertalen in ons onderwijs voor werkenden. Ook ga ik graag in gesprek met (potentiŽle) netwerkpartners voor het ontwikkelen van maatwerktrajecten.