Management & Organisatie

314153 null

Management & Organisatie

Een bedrijf beter laten functioneren. Werknemers meer laten samenwerken. Het beste uit mensen en organisaties halen. Hoe doe je dat? Een opleiding op het gebied van management & organisatie opent je ogen. Is dat het voor jou?

Welke opleiding past bij jou?Studeer Management & Organisatie

Past dit bij jou?

#IETS_MET

(wereld)economie - transport en logistiek - mensen of bedrijven adviseren/helpen - ondernemen - leidinggeven en management - werken met mensen en organisaties - rechten

presentatie

#LEUK

Onderzoeken, analyseren en oplossingen bedenken - met cijfers werken - bedrijfsprocessen - internationaal werkveld - anderen overtuigen en motiveren - leidinggeven - (project)management - verbeteren, innoveren

ORM studenten achter laptop

#BELANGRIJK

(bijdrage leveren aan) ontwikkeling en succes - uitdaging - duurzaamheid - presenteren en resultaat - invloed hebben - samenwerken - vrijheid - verantwoordelijkheid - rechtvaardigheid

Presentatie, presenteren, vergaderen

#KAN_IK

werken met cijfers - Engels - onderhandelen - risico nemen - beslissingen nemen - netwerken - organiseren en regelen - adviseren - makkelijk contact maken

studenten, samenwerken, overleg, project, lach, hrm, finance, economie, presenteren

#BEN_IK

verantwoordelijk - ambitieus - sociaal - nieuwsgierig - oplossingsgericht - aanpakker -optimistisch - zelfverzekerd - energiek

Lezen werkboek in open werkruimte

Jouw beroepKlinken deze beroepen goed?

 • Ondernemer
 • Proces- en kwaliteitsmanager
 • Organisatieadviseur
 • Facility manager
 • Projectleider
 • Inkoper
 • HR-adviseur
 • Supply chain manager
 • Bedrijfsjurist
 • Logistiek manager
 • En meer...
Studenten in The Brew

Voltijd-opleidingen Management & Organisatie

Bedrijfskunde

Duurzaamheid, digitalisering en circulaire economie. De omgeving verandert snel en dat heeft effect op heel veel bedrijven zoals Bol.com, Hema en KLM. Ben je iemand die bedrijven wil veranderen en klaar wil maken voor de toekomst? Dan is Bedrijfskunde iets voor jou.

studeren

Facility Management

Facility Management bij de HAN is dé opleiding voor mens- en klantgerichte regelaars. Gastvrije kantoren, evenementen, grote nieuwbouwprojecten. Jij draait er je hand niet voor om! Jij zorgt dat alles goed werkt, zodat anderen kunnen wonen, werken of verblijven.

Studenten in The Brew

HBO-Rechten

Beleid maken voor een gemeente. Vaststellen van arbeidsovereenkomsten. Opstellen van algemene voorwaarden. Heb je iets met taal én ben je een echte doorzetter die zaken graag tot de bodem uitzoekt? Meer weten over juridisch handelen en bemiddelen? Dan is HBO-Rechten iets voor jou!

studenten in de les, HBO Rechten, FEM

Human Resource Management

Onvervulde vacatures, steeds meer zzp’ers en burn-outs en robots op de werkplek. De arbeidsmarkt verandert ontzettend snel. Ben jij de HR-professional die mensen en organisaties door deze roerige tijd loodst? De opleiding Human Resource Management (HRM) helpt je op weg.

lessituatie

International Business (Engelstalig)

Wil jij alles leren over financiën, marketing, management en multinationals? International Business kickstart jouw carrière in het internationale bedrijfsleven. Zaken doen in het buitenland. Andere culturen leren kennen. En bedrijven klaarstomen voor de toekomst. Klaar om het initiatief te nemen?

basecamp-studeren-prjoect

Logistics Management

Een online bestelling hebben we de andere dag in huis, onze smartphones worden in China geproduceerd, moeten via slim transport naar Europa, komen in een distributiecentrum te liggen en gaan naar de eindgebruiker. Kies jij Logistics Management, dan maak jij dat mogelijk.

samenwerken

Ondernemerschap & Retail Management

Droom jij ervan een eigen bedrijf te beginnen, een retailonderneming te runnen of een familiebedrijf over te nemen? Ben je ondernemend, durf je risico’s te nemen en ben je een tikkeltje eigenwijs? Ondernemerschap & Retail Management leidt de ondernemers en ondernemende managers van de toekomst op!

homebase

Technische bedrijfskunde

Vind je organiseren leuk? Hou je van techniek en ga je voor het beste resultaat? Dan past Technische Bedrijfskunde vast goed bij jou! In bedrijven ben jij straks de invloedrijke schakel tussen mensen op de werkvloer en het management. Je ziet hoe processen beter kunnen en producten innovatiever.

technische bedrijfskunde hyster locatie

KennismakenOpen Dagen, Meelopen of Proefstuderen

 

Maak kennis met een opleiding door Open Dagen te bezoeken, mee te lopen of door een dag Proefstuderen. Meer weten? Klik op de opleiding.
Maak kennis met deze opleidingen

Studeren in deeltijdWil je werken en leren combineren?

Wil je werken en leren tegelijk? Kies dan voor een van onze deeltijd-opleidingen in Management en Organisatie. Combineer je baan met een opleiding en word de expert van jouw organisatie. Aan opleidingen geen gebrek! Van een cursus die een paar avonden duurt tot opleidingen van 4 jaar.

2 deeltijd studenten management en organisatie in overleg op de campus in Arnhem.

Economie & BedrijfBekijk de andere studieclusters

Nog niet helemaal gevonden wat je zocht? In de studierichting Economie en Bedrijf vind je nog 5 andere studieclusters.

314137 null

Nieuws & artikelen

298981 Technische Bedrijfskunde spel De Fietsfabriek Digital Shadow met Pieter Ravensbergen bij beeldscherm voor uitleg